Friday, April 12, 2013

Wanita Pasangan Stopa Ali Sudah Dikenal Pasti....! Tauke Berniaga Tudung Bawal, Nak Bukak Car Wash Tak Lama Lagi...

VIDEO Full Movie 11;26:00 Inside...

Wanita berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun.

Seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur.... Mengenali Stopa Ali sejak tahun 2009. Stopa Ali banyak membantu wanita ini meringankan beban sekiranya menghadapi kemorosotan dalam perniagaan busana muslimnya.... Hubungan semakin intim, sehinggalah sepertimana anda saksikan foto foto dibawah ini nanti.

Pada awal video klip yang anda akan tonton sebentar lagi, Stopa Big Spender kata "I call, I message U tak jawab..."

Suami isteri kalau nak main kena call dulu...? Kena book hotel..? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl...??

Lepas main seround, kena urut satu badan...? Selesai semua Stopa bagi duit, main dengan isteri kena bayar...?

Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Stopa Big Spender update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Stopa....

Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Stopa..?

Lihatlah taste selera pimpinan tertingga PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula blonde.... Tak ada langsung ciri ciri dress code Muslimah PAS.

Video dibawah sekali, selamat menonton...!
 


TONTON VIDEO STOPA MAIN, KLIK SINI

65 comments:

  1. sial jahat lu ni...ni semua FITNAH hahaha..aku kesian kat stopa bro..serius aku kesian..babi punya PKR

    ReplyDelete
    Replies
    1. calaka kau papa gomo!

      Delete
    2. PKR punyer keja la bodo!!!!!

      Delete
  2. Allah akan buka aib mu masa di padang Mahsyar nanti, biar anak cucu mu tengok sekali.. Tok nenek mu tengok sekali..

    Masa kat dunia ni, lu jual la agama.. Asal matlamat politik lu tercapai.. Masyukkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak baik fitnah Stopa, Stopa kan baik hati luhur, cum koneknya sahaja yang kemetot kata Bang Anwar

      Delete
    2. inilah akibat melacurkan agama untuk ke Putrajaya....kat dunia Allah dah bukak aib....kat padang masyhar nanti lagi byk video nak tayang.....KO KO KO STOPA....

      Delete
  3. Blog ini adalah blog paling menjijikkan di dunia.. Sama la macam blog Papa Kedana Gomol..

    Abis lah ko, di depan Allah nanti, ko la paling muflis MIK.. Padan la muka ko.. Dunia ni ko boleh lah lari.. Depan Tuhan nanti, ko nak lari mana.. Hahaha..

    Duit yang dapat daripada blogging benda-benda porno ni HALAL ke brok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apahal lu ni.....yg puak ko tuduh najib dgn antantuya tk kata pulak fitnah...mmg babi la ko ni

      Delete
    2. Confirm je kau kata dpt byran.. ada bukti?.. oh lupa.. juak kau ni bkn bleh percaya bukti.. kebenaran hnya dr pork n.ajis , nuar berahi, adi awang je.. klu dah benda yg buat juluk p*k* ni siap bervideo ada suara masih nak kata fitnah, taktau la camne yg kebenaran di mata juak kau ni.. gambar Najib photoshop ngan altantunya dan razak baginda yg dh terang2 jelas nmpk tetus mati2 oercaya, gmbr rosmah dkm utuaan yg jelas akhbar siaran tahun 16.feb 2008 terus percaya.. padahal Bershit 2.0 sah2 buat tahun 2011.. terus percaya sampai sekarang... aku nak bgtau kat kau la... Nama aku Lan... Lancau mak kau laaa....

      Delete
    3. dok kata blog jijik pulak...pelakon dalam video tu yang jijik...termasuk lah dia ni jijik bertingkat....

      Delete
    4. tak baik fitnah2 tu,,aib orang tu,,,org putih menyamar tu..menyamarlah sangattttt hahahaha

      Delete
  4. Yg ngentot tu plak dpt apa? Dpt sedap ye..

    ReplyDelete
  5. Mcm ahli gusti...pakai spender...perut plak macam tu...kahhhhhkahhh...dasyat..oiii....

    ReplyDelete
  6. kenapa perempuan tu pandang kamera?macam tahu2 jer aksi sedang dirakam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb kamera tu di tv,,,kemungkinan tv tu jenis ada wbcam sembunyi

      Delete
  7. Jadi MA pula boleh lari dari Tuhan ? kesian tok setan Nik Aziz.

    ReplyDelete
  8. Presiden Pas, Dato’ Seri Abdul Hadi Awang member respon bahawa Setiausaha Agung Pas Dato’ Mustaffa Ali yang digemparkan dengan isu video sex tidak akan bertanding dalam PRU 13.

    Bagaimanapun beliau akan meneruskan perkhidmatan Dato’ Mustaffa Ali sebagai Pengarah Pilihanraya Pas Pusat.

    “Dia bertanding semua di tempat di Malaysia, dia Pengarah Pilihanraya Pas,” kata Haji Hadi kepada beberapa wartawan di perkarangan Masjid Rusila tadi.

    Mengulas lanjut dengan tragedi tersebar video sex Mustaffa Ali, Hadi berkata:

    “Saya tak suka politik seperti ini dilakukan untuk mengaibkan pemimpin hatta kepada Dato’ Najib sekalipun”.
    Presiden Pas berkata, beliau akan solat hajat bersendirian bagi mendapat pertunjuk Allah mengenai isu pembongkaran video sex yang dikaitkan dengan Setiausaha Agung Pas, Dato’ Mustaffa Ali.

    Beliau juga turut mengulas tidak mustahil rakaman video tersebut diedarkan oleh rakan parti dari pakatan rakyat sendiri untuk menjatuhkan imej Mustaffa Ali memandangkan pembahagian kerusi calon PAS pada PRU 13 ini ditentukan oleh Mustaffa Ali.

    Hadi juga turut mengesahkan bahawa memang terdapat perebutan kerusi parlimen dan dun diantara PAS dan PKR bagi menghadapi PRU 13 ini dan ianya amat merumitkan bagi kedua dua parti untuk mencapai keputusan.

    Sumber Sinar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan mengaibkan tp memberitahu dgn bukti akan keruntuhan moral pemimpin2 yg kononnya pegang kunci sorga ni.

      Delete
  9. kesian kat haji adi, nak kentuk pun tak sempat dok pikir hal Annu..war, nik ajis dan terkini tok pa pula buat hal......itu lah kau adi.... orang pas yg bodoh boleh kau tipu...KAU LUPA, KAMU TIDAK BOLEH TIPU ALLAH.

    ReplyDelete
  10. Salam. Nantikan surat saman. Wsalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkah...tak yah susah saman la
      ,kalah saman malu korang jgk..wakakakak

      Delete
    2. hahaha.. silakan saman... kan dia dah mengaku tue video dia dan dia dah letak jawatan pengarah Pilihanraya.. bingai org pas pis pus ni.. kurang akal info terkini.

      Delete
  11. Wahai org ISLAM, sayangi ALLAH

    ReplyDelete
  12. Maybe bini no.2 senyap2 dia nii.. Sbb tu kena msg dulu sblm main, takut kantul bini tua. Kalau callgirl maybe takkan nak pancut dalam sesuka hati kut..

    Apape pun, sekali lagi saya tujukan lagu Search ini kepada cai2 PR dan imam2 PAS di seluruh negara dgn ucapan, tiada nyamuk tiada denggi.. dengarkanlah..


    [ intro kid goreng2 gitar ]

    Bisaaaaaa.....
    Bisaaaaaaaaaaaaa....
    Bagai dihiris kacaaaaa...
    Luka.....
    Pedih tak terkiraaaaa...
    Terpedayaaaaaaaaaa..

    [ outro fadeout ]

    sekian, kenang macai dlm doamu..

    ReplyDelete
  13. lepas ngentot pegi la mandi hadas dulu. Sia sia je kena ludah dengan malaikat.

    ReplyDelete
  14. amboi cepatnya korang dpt sumber pasangan stopa nie, hahaha siap nak buka car wash pun korang tau, xdpt stopa nak lari http://bit.ly/10tRRDQ

    ReplyDelete
  15. kpd anoy yang kata blog ini jijik aku nak tanya bagaiman pula dengan orang yang suka buat fitnah (Pakatan rakyat) adakah mereka ini akan terlepas dari berjumpa ALLAH di padang Mahsyar nanti? adakah mereka ini org yang paling kaya (banyak pahala)ketika berhadapan dengan ALLAH? cer jawab

    ReplyDelete
  16. U ulang i saman...ne nk saman ne..jaga2...takut x?takut x?hahaha...klo la DS Najib yg dlm video tu,tgk la gelagat2 pencacai ne,kompem melompat2 mcm kera..klo puak diaorg,automatik kata edit n palsu..makin semak ngan gelagat PR ne..jadi la mcm Soi Lek..gentlement ngaku n letak jawatan..phuiii.. HIM

    ReplyDelete
  17. Spender dia saiz ape tu ye??urmmm...bapak gedabak besau..blh masuk 3 org..(Tetiba melihat spender sendiri)..heee

    ReplyDelete
  18. Apa sudah jadi dengan pemimpin PAS ni????? Ceramah sana sini mo menegakkan islam. Rupa-rupanya lain yang menegak dan terpacak....eemmmm.

    ReplyDelete
  19. Sebagai penyokong PAS aku malu semalu-malunya melihat video ini. Mau mengundi pun aku malu. Sia-sia ja duit aku masuk tin milo untuk membantu perjuangan PAS selama ini.
    Sedih rasanya...hati didalam...
    mengenangkan nasib PAS yang malang..belum bertanding sudah kecundang...

    ReplyDelete
  20. Masa Chua Soi Lek dulu elok pulak puak Fuckatan ni terus kenal orang dalam video tu. Kena time ANUwar dgn Stopa Spender ni, video tak clear la, tak HD la, tak 1080px la, black n white la, orang lain background lain la. Mengaku kalah je la Fuckatan. Langsung x gentleman. Macam bapok la puak Fuckatan ni.

    ReplyDelete
  21. kalu tak silap aku, saiz spender macam tuh cuma ada dijual kat kedai bundle jer.....kat marang banyak kedai bundle woooooo.........kehkehkehkeh....

    ReplyDelete
  22. konek mustapha yang sedap pun ,,,umno yang salah.....bodoh punya pas.....pok nik cakap allah da maafkan mustapha,,,,fatwa baru pok nik

    ReplyDelete
  23. sy pilih malaysiaFriday, 12 April, 2013

    Mcm tak kena..je.. abis video keluar.. perempuan tuu.. rela.. mcm kena interview.. bisness apa..status apa..semua.. maklumat bloger tahu.. rumah..perempuan simpanan ni bloger tahu tak.. kat mana.. ?

    ReplyDelete
  24. satu persamaan ANUwar, Stopa Ali & Pengganas Sulu adalahhhh............cer teka,cer teka......SPENDER PUTIH GEDABAKKKKK.....(betullll tuan2)

    ReplyDelete
  25. badan je bagokkk....toteyyy 4 inci....ekekekkekeke


    stopaaaa stopa....

    ReplyDelete
  26. Astagfirullah, janganlah menghina tauke jual busana muslimah pula? Lepas ahli agama , org pakai tudung,jual tudung pula korang hina??

    Insaflah jika masih mengaku beragama Islam

    ReplyDelete
  27. Mulai hari ni gua bersumpah keluar drp parti PAS(Pant?? Amat Sedap).sial punya org tua.Gua mahu undi BN(Bosan NoNo?) ajelah.Jahat2 BN yg kau org kata tak mcm PAS.Mari kita ramai2 undi BN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh itu la...dah cakap dulu, tak caya. memang BN...INIKALILA BN BUNGKUSKAN KOMPLOT
      PUCKKAN RAKYAT

      Delete
  28. pas harus laksanakan hukum hudud sbgai pengajaran dan permulaan langkah beliau sbgai parti yang mahu memperjuangkan hukum hudud (kalau ni bukan ister beliau larh...)
    gua malu la, klu nak org undi balik pas, sila jalankan hukum hudud(kalau ni bukan isteri beliau larh...)
    klu x, perjuangan anda adalah sekadar untuh meraih simpati rakyat untuk memenangi undi dari mereka...
    sekiann

    ReplyDelete
  29. http://www.lifeandloveinthephilippines.com/lifelovepics/home-page-pics/fb.jpg

    <-- gambar asal.

    Papa Gomo, henti kan lah fitnah, jangan bodohkan diri sendiri.

    ReplyDelete
  30. Pas pernah mengeluarkan kenyataan bhw bole mengaibkan seseorg klu tujuan untuk kebaikan semua rakyat..huhu

    ReplyDelete
  31. haha konspirasi ni.sah!Takbirr

    ReplyDelete
  32. yg buat kerja ni org yg xsuka dgn kerajaan perpaduan UMNO - BN.

    ReplyDelete
  33. Teringat aku lagu...

    Big Spender ...

    nyanyian Shirley Bassey....

    ReplyDelete
  34. bodoh bodoh bodoh semua penyokong PR(PANTAT RABAK)...

    ReplyDelete
  35. Biarlah Allah yang mengadili bukan kia, kita tak tahu berita ini betul ke tidak......Jangan jadi org yg rugi terus percaya apa yg di ceritakan. Allahuakbar...

    ReplyDelete
  36. aku kesian kat Mustapha ni...

    Tapi apakan daya...Hadi dulu pernah kata, kiat boleh dedahkan aib org supaya kiat tak tersalah pemimpin...

    Sebab tu , rakyat buat apa yg Hadi kata...

    Salah siapa???

    Bila kena kat org lain, heboh siang malam...TAPI bila kena kat org sendiri, jadi bisu dan terus buat U-turn kata tak boleh dedahkan aib org pulak..

    Hadi, lu cakap berbelit dan tak ada amanah dlm berilmu,,,cakap utk cover kawan dan pengikut kamu aje...

    Ini contoh ulamak suuk

    ReplyDelete
  37. Pas@partiamputsemalaysia@partispendersemalysia@partiajakansek.malu wei.nik ajis letak kote kat kelapa stopa

    ReplyDelete
  38. KAKI KAKI ZINA DALAM PAS HARAM JADAH MCMNI YANG NAK PEJUANG LAKSANAKAN HUDUD!!!!!!!!!!! BILA KITA DEDAH BUKAN PENYOKONG HARAM JADAH PAS INI NAK NILAI PEMIMPIN YANG ZINA, DIORANG NILAI AIB LA PUKI LA...BODOH BETUL....CUKUP LA JGN NAK TOPENG KAN AGAMA RAIH SIMPATI RAKYAT....WAHAI PUAK HAM...PAS JGN LUPA ALLAH AKAN TANYA JUGA ORANG YG SUBAHAT SKALI MENANGKAN KAKI ZINA JADI PEMIMPIN.....

    ReplyDelete
  39. Pencacai PAS harus bertaubat...Karpal Singh...


    ReplyDelete
  40. Inilah masanya PAS buktikan kesungguhannya nak laksana HUDUD...

    abisla stopa...
    kau juga yang nak HUDUD...

    mai kita tengok ...
    PAS ikhlas perjuangkan islam ...
    atau PAS cuma "pergunakan" islam untuk politik sahaja...

    tunggu....





    .

    ReplyDelete
  41. rejam kote dgn batu huhu..

    ReplyDelete
  42. selagi xtengok dengan mata kepala sendiri jangan percaya semua ini...dikhuatiri fitnah

    ReplyDelete
  43. fitnah dosanye lagi besar dr membunuh...so jgn cpt terpedaya...sia2 amalan kita seharian...nnti org yg dituduh akn dpt pahala free

    ReplyDelete
  44. Rupa mcm sama...timbul kemusykilan...siapa nak tolong jelaskan...timbul keraguan...pelakon upahan...saiz sama...sekarang org beragama pakai songkok pun sukar utk dipercayai...kes imam ngentot pun ada...ustaz berzina pun ada...umat akhir zaman sukar utk dipercayai...

    ReplyDelete
  45. bak kata pepapath melayu..kuman diseberang nampak..gajah depan hidup buat2 tak nampak..kalau kena kat diri sendiri banyak pula belok2nya..kalau kat orang lain terus saja tuduh..tak payah nak tunggu mati nak berhimpun kat padang masyar..kat dunia pon dah kena aib..sebab tu tuhan suruh kita jaga mulut..jangan dok celupar sangat..hari ni kita kata kat orang esok kita yang kena balik..ingat berjanggut berserban tebal meleret belum tentu alim dan beriman..

    ReplyDelete
  46. habis malu orang Melayu Islam

    ReplyDelete
  47. parti anak haram...memang memalukan anak bangsa melayu islam....

    ReplyDelete
  48. dgr ceramah bg derma lps 2 stopa bg awek dia bukak car wash byr sewa umh ahahahah

    ReplyDelete
  49. ada 4 saksi tak ?? kalu takde 4 saksi jgn bising2 aaa...huahuahahahaaa. itu video besi maaa, tak bole pakai lor. gua sokong parti spender. dpt diskaun tak check in hotel?

    ReplyDelete
  50. puak Pas mesti terus pertahankan pak Stopa ni...kerana terlalu taksub mereka mesti kata fitnah dn tak percaya...masih nak tunggu 4 saksi...walhal ini adalah satu kes yg berat...di sinilah bezanya antara Bn dan PR...BN kalau kes serupa ni mereka akan segera ambil tindakan demi memperbaiki imej parti!

    ReplyDelete
  51. Salam pada semua rakyat Malaysia.
    INgat tak lagi peristiwa MPK Kulim merobohkan Pondok Gazebo di Taman Lagenda Padang Serai Kedah. Tiada pun peminpin pakatan rakyat yang datang membantu Insan ini, biarkan kezaliman terus berlaku. Mana dia sifat Keislaman mereka. Kalau betul mereka ini peminpin yang bertanggungjawap dah tentu mereka bantu Insan yang tertindas ini. Mari kita bantu INsan ini, Salam

    ReplyDelete
  52. Salam pada semua rakyat Malaysia.
    INgat tak lagi peristiwa MPK Kulim merobohkan Pondok Gazebo di Taman Lagenda Padang Serai Kedah. Tiada pun peminpin pakatan rakyat yang datang membantu Insan ini, biarkan kezaliman terus berlaku. Mana dia sifat Keislaman mereka. Kalau betul mereka ini peminpin yang bertanggungjawap dah tentu mereka bantu Insan yang tertindas ini. Mari kita bantu INsan ini, Salam

    ReplyDelete