Wednesday, May 22, 2013

10 Jun 2012 Kayveas Sudah Cerita Rancangan JAHAT Tsunami Pengundi Cina Hapuskan Melayu Pada PRU 13 [Video Klip Panas]

Mungkin kita tidak pernah memberikan perhatian dan tumpuan pada sedutan ucapan Presiden PPP Datuk M Kayveas yang dirakam pada 10 Jun 2012.

Sewaktu menyampaikan ucapan beliau pada Konvensyen PPP Wilayah Persekutuan bertempat di PWTC, Kayveas menceritakan pengalaman beliau bertemu dengan seorang cina chauvanist tahap gila babi yang mahu hapuskan kuasa raja raja melayu, mahu jadikan negara ini dikuasai oleh kaum cina...!

Rupa-rupanya ianya benar benar berlaku pada hari pengundian PRU 13 5hb Mei 2013, sehinggakan ditafsirkan sebagai Tsunami Pengundi Kaum Cina....

Saksikan video klip ini sekali lagi;

5 comments:

Anonymous said...

Melayu ni jaga hati dan kuat btolak ansur. Dah sampai ketikanya kita tolak Cina rasis
dan herdik maki cina cina Babi ni. Dah kena ajar dengan kasar dah. Sumbat mulut Cina dgn belacan

Anonymous said...

Ajar cina supaya tidak kurang ajar...
1. Beli di kedai cina sebagai pilihan terakhir.
2. Jabatan hasil dalam negeri tolong siasat setiap perniagaan kaum cina.
3. Pihak berkuasa tolong periksa permit kerja pekerja asing yg bekerja dgn majikan cina. Kalau tiada permit ambil tindakkan tegas. Jangan bagi permit kerja baru.

Anonymous said...

Cina dah lama rasist. Kalau keja dengan syarikat cina, gaji pekerja cina lebih tinggi dari pekerja melayu. Barang2 borong yang di jual kepada pengedar atau penjual cina lebih murah dari mereka jual kepada peniaga melayu. Macam mane orang melayu nak maju berniaga. Produk2 keluaran orang melayu kurang di jual di super2 market cina. Harap2 orang melayu sedarlah. Buy Malay first, Chinese Last.

tinta emas said...

saudaraku sekalian,kalian tidak sendirian, aku dan perguruanku telah lama siap dan sedia untuk mengangkat senjata bila perlu.

tinta emas said...

saudaraku sekalian, kalian tidak sendirian,aku dan perguruanku telah siap dan sedia mengangkat senjata bila diperlukan,percayalah, kami ada