Friday, May 10, 2013

Anwar Semakin Pening...! Pemimpin Luar Negara IKTIRAF Kemenangan Najib


10 comments:

Anonymous said...

Anwar Ibrahim masih tak sedar diri. Dialah punca kekalahan Pakatan Rakyat pada pilihan raya 13.
Kalau dia seorang berahlak dan bermoral tinggi, Pakatan Rakyat boleh menang PRU13.
Anwar Ibrahim mesti jadi seorang jantan.
Dia harus letak jawatan.
Selagi dia SPIN sana SPIN sini reputasi Pakatan Rakyat semakin terjejas.
ANWAR IBRAHIM BE A GENTLEMAN PLEASE STEP DOWN.

Anonymous said...

Maknanya, Obama dari USA iktiraf PRU13 dan kemenangan BN. Begitu juga semua pihak luar yang lain UK, Australia, Asean dsbnya. Cakap Anwar tak laku.

Redha sahajalah dengan kekalahan itu.

Pergi Mekah, bertaubat di atas dosa-dosa memporakperandakan Malaysia. Kalau ia seorang muslimin, inilah caranya.

Kalau Allah tak izin, tak kan dapat jadi PM. Niat jadi PM itulah yang tak betul.

Ayah Man said...

Malaysians pro 13GE ( fully supported n believed in its truthfulness )gratefully thanks world leaders for their sincere congratulatory statements to PM Najib and Malaysia. Malaysians are very much hopeful that a new form of alliance or friendlier dimension can be established with Malaysia direct and not through any pseudo individuals whose sincerity and integrity are questionable. We are fully democratic and highly
ethical in our path.

Anonymous said...

Selepas je PRU13, makin bertambah-tambah meroyan si Anwar ni. Macam orang tiga suku dah. Hajat yang di idam-idamkan tidak kesampaian. Namun dia tetap kata PM milik dia. Kesana dan ke sini akan dia heret penyokong-penyokong yang bebal lagi bahalol untuk mempercayai segala tipu daya dan muslihat beliau yang masih tidak mengakui akan kegagalan yang di sebabkan oleh beliau sendiri. Dia akan salahkan SPR, salahkan ramai pengundi bangla, salahkan black out yang merupakan semuanya fitnah belaka. Tapi gua bagi jugalah title PM tu kat dia. Kesian dia, kang merajuk tak sudah2 jadinya. "PM" kali ni bermaksud "Pesakit Mental". Hehehehe.....

Anonymous said...

Memang dia dah gila dan kalau gila sorang tak apa tapi habis org lain yg bodoh ikut dia dgn tidak usul pereksa mana yg betul dan mana yg salah.berdoa saja lah semoga aliah dpt memberi petunjuk dan dpt menyelamatkan negara malaysia yg aman damai dan terjadi nya pergaduhan kaum

Anonymous said...

Si Anwar nih dah mmg jadi 'PM' sejak menjak disingkirkan tahun 1998 dulu lagi... sekarang bertambah2 chronic meroyannya apatah lagi bila tgk message pengiktirafan dari luarnegara nih...Anwar mmg bahaya sebab PM dia yg chronic nih dah sampai ketahaf maxima....silap2 bole mati tegak dia nih...

Anonymous said...

PENING PENING LALAT......... kah kah kah sapa lak pernah tengok lalat pening......... Lepas tu meroyan balik cari benda kotoqqqq......

Gunalah akal berfikirlah....... Baru keturunan nabi adam.....

Kalau guna kaki tgn itu turunan DARWIN

Anonymous said...

The devil of saint vaganza from petmatsng paoh...

Anonymous said...

Mati tegak..? Kot mati tengah berjubo...

mohd ekhsan said...

Dah gila sbb sumpah laknat saiful dah mkn