Saturday, May 4, 2013

Esok BN Akan Menang 2/3 Majoriti Parlimen... Esok BN Rampas Selangor, Kedah, Kelantan.


15 comments:

Dyll said...

Anwar dah hampir sewel. Lepas dpt keputusan PRU13 BN menang besar, pasti Anwar kena hantar dan masuk Hosp. Tg Rambutan.

Insyaallah BN akan menang lebih dari 2/3 majoriti. Amin.

Anonymous said...

Aamiin! InsyaAllah swt, Biiznillah BN akan menang...Menang Besar...Biiznillah Allahu Akhbar!!

Anonymous said...

Amin! Amin! Amin! AllahuAkhbar! Allah Maha Mengetahui Keikhlasan BN dan DS Najib dan barisan Kabinet beliau...BN akan menang Bizinillah...AllahuAkhbar!!!

Anonymous said...

muahahahahahahahahahaha....
nuar memang dah sewel bro......

Anonymous said...

Amin......dan kalau ada demonstrasi besar2an esok malam, kita humban sahaja dengan tisu2 tandas buat menyapu si air mata.

Anonymous said...

InsyaAllah...Amin ya Rabbul Alamin.....ALLAHU AKBAR!!!

Charts Donlie said...

DAP hanya bertanding di 51 kerusi Parlimen. Apa muslihat DAP??

http://cartakebenaran.blogspot.com/2013/05/mesti-baca-apa-muslihat-dap.html

Charts Donlie said...

DAP hanya bertanding di 51 kerusi Parlimen. Apa muslihat DAP??

http://cartakebenaran.blogspot.com/2013/05/mesti-baca-apa-muslihat-dap.html

Anonymous said...

Ini pasal nasib keseluruhan penjawat awam di seluruh Malaysia..sedarlah wahai penjawat awam khususnya saudara-saudara seIslamku..kenapa kerajaan mengambil 1.4 juta penjawat awam bekerja dengan kerajaan yg sebahagian besarnya terdiri dari orang melayu Islam ..jumlah yg dikira antara teramai di negara-negara asia tenggara..? Sebenarnya,kita perlu sedar bahawa inilah antara cara kerajaan boleh membantu orang-orang melayu Islam kita mendapat pekerjaan tanpa mengira ideologi politik..yg sememangnya mereka ini terpinggir jika bersaing secara terbuka dengan bangsa-bangsa lain dalam soal utk mendapat pekerjaan di sykt2 swasta bukan melayu dan jika adapun yg berjaya..kita dapat lihat kedudukaan mereka yg tertindas jika dibandingkan dgn rakan sejawatan mrk dr bangsa lain...ini kita perlu terima dgn hati yg terbuka...Kelebihan inilah yg dicemburui oleh bangsa lain sehingga terkeluarnya statement bhw sekiranya PR menang sebahagian penjawat awam akan dikurangkan atau 'dibersarakan'..Dan sudah pasti semua sektor awam akan dipenuhi dgn semua bangsa secara "merit"..begitu juga dgn nasib anak-anak kita yg akan memohon jawatan sbg penjawat awam tak kira dr yg bawah hingga ke atas yg terpaksa bersaing secara terbuka tidak seperti sekarang..dan tak mustahil selepas ini Putrajaya tidak lagi dipenuhi dengan orang melayu Islam sebagaimana sekarang...Oleh itu, wahai penjawat2 awam saudara seislamku..berfikirlah dengan rasional dan dgn hati terbuka serta berlapang dada bukannya dengan emosi yang keterlaluan dan ketaksuban yang membabi buta..jgn disebabkan 'nyamuk seekor habis kelambu dibakar' atau 'menang sorak, kampung tergadai' dan akhirnya kita menjadi 'lebai malang' dan mengemis di negara kita yg tercinta ini! Allahu Akbar!

Anonymous said...

kalau BN kalah nanti , boleh tak kaorang terima kenyataan dengan hati yang terbuka?

Anonymous said...

Walaupun tak menang semua janji melebihi 2/3 majoriti. 1/3 lagi pandai-pandailah berbagi sesama sendiri itu pun kalau ada rezki.

Anonymous said...

SDRA MIK,

Pulau Pinang ama cam ?
Johor blh maintain ke, ?
Tak tahan lagi suspen, sbb meluat nampak muka Ah Beng dan bapak .
pastikan Alif Ba Ta.
arjuna waspada
changkat lobak

Anonymous said...

http://malaysia.yahoo.com/?p=us

kuat promote PR. Nampak sgt orang aing sangat seronok kalau Anwar berkuasa.

Anonymous said...

BN pernah kalah di Kelantan, P Pinang, Selangor, Kedah, Perak , Terengganu dan Sabah,,,mereka terima secara gentleman... Bolehkah PR terima kekalah setelah 5 tahun memokkan penyokong dan diri sendiri bahawa mereka adalah pilihan rakyat dan meyslinkan diri akan menguasai putrajaya??

Anonymous said...

Alhamdullilah shukur ke hadrat Allah...BN menang. Doa BN utk kesejahtran Malaysia di kabulkan, bukan nya doa PAS utk BN KO, KO BN di kabulkan.