Saturday, May 4, 2013

GEMPAARR PRU 13 - PKR Sejak Malam Tadi Dah Punggah Dokumen Dokumen Keluar Dari SUK Selangor...?

PKR dan Pakatan Haram Jadah sudah mula merasakan bahang bahang kemenangan BN di Selangor yang akan diumumkan secara rasmi petang esok...!

Menurut sumber sumber dan maklumat daripada beberapa staf kakitangan pejabat SUK Selangor, sejak malam tadi sudah bermulanya proses memunggah, membawa keluar semua dokumen dokumen, fail fail penting dari SUK.

Antara fail-fail yang bakal dibawa keluar ialah dokumen berkaitan tanah milik kerajaan negeri Selangor yang terletak di Kota Kemuning, Cyberjaya dan Puchong dengan harga RM22 sekaki berbanding harga sebenar RM100 sekaki kepada kroni DAP.

Transaksi penjualan aset-aset milik kerajaan negeri berkenaan dibuat selepas pembubaran DUN Selangor, yang bermakna kapasiti Khalid adalah MB untuk care taker government di Selangor.

8 comments:

Anonymous said...

Peon ke yang Bagi tau?

Atau pengawal keselamatan?

Kenapa nak buat sebelum keputusan PRU? Bagi kerja lebih je.

Anonymous said...

Pegawai yang ikhlas dan tak mahu bersekongkol laa tuuu....sebab dia tahu Allah nampak maa...

wallahuaklamm...

usin said...

apasal, dh kalah ke? camane pakatan tuduh bn buat dulu, sekarang dorang pulak yg buat kerja tu!!! huhuhu...awal sgt nk mengaku kalah. tunggu petang 5 mei la woi!!!!

Anonymous said...

Alhamdulillah.moga allah buka hati rakyat malaysia undi bn..

Anonymous said...

Setakat main tulis jer, tapi tiada bahan bukti, aku pun boleh kata, Najib dan gerembolon BEnd pun sedang berkemas di Putrajaya.

Hahaha said...

Nanti kalau tunjuk bukti kata pula bukti rekaan, bukti palsu, penipuan kerja UMNO......haaaiii bergitulah penyokong Pakatan Rekaan.

Anonymous said...

Jika ada bukti pun tak berguna. Penyokong Pakatan bukan nak percaya. Dasar penyokong tak berfikiran waras.

Anonymous said...

InsyaAllah. Mudah2an ramai pengundi atas pagar menyokong bn. Aminn.