Saturday, May 4, 2013

Pengundi Permatang Pauh Bersesak Sanggup Berdiri Dengar Ucapan Tun Dr M…! Penuh Sesak Lautan Manusia….Anwar sudah gigil…!

Tun Dr Mahathir berjaya menarik pengundi pengundi di Permatang Pauh mendengar amanat beliau. Penuh sesak sehingga tak cukup tempat duduk mereka sanggup berdiri. Belum pernah lagi ceramah BN di Permatang Pauh berjaya membawa lautan manusia khususnya pengundi hadir sebegini ramai…!

Apakah ini petanda bahawa pengundi di Permatang Pauh akan menolak Anwar…? Kisah selanjutnya, di SINI

9 comments:

kluangman said...

secara jujurnya - tak ramai' masih banyak ruang kosong

Secara jujurnya juga pengundi tegar umno malas utk ke ceramah umum - mereka lebih selesa Dan memadai mendapatkan maklumat di media spt tv dari bersesak tak tentu pasal.

Tanpa jumlah yg besar di ceramah bn bukan suatu isu yg pelik, day lama berlaku - bn mampu menang

Anonymous said...

Aura Tun M memang kuat dan berbisa. Sebab itu puak PR selama ni berusaha sungguh sungguh nak padamkan aura tu dengan berbagai bagai isu. Tapi Tun M sentiasa dapat menangkis serangan serangan itu dengan menempelak balik pihak berkenaan...cth Isu IC di Sabah. Kita berharap dalam masa terdekat ni BN perlu membina kekuatan tersendiri yang ampuh dari serangan serangan puak puak PR, tidak lagi bergantung harap dengan aura Tun M. Bagaimana jika suatu hari nanti Tun M dah tiada, maka taklah BN terkontang kanting macam ayam kehilangan ibunya.

Dyll said...

Hairan juga dgn manusia2 yg mengaku bijak pandai sekarang nie. Masih tak tahu menilai yg mana batu yg mana intan permata. Dah diberi pencerahan oleh Tun, tapi masih taksub dgn PR.

Agak2nya bila negara dah terlungkup dan binasa kot baru nak tersedar dari tidur nan lena dan dari mimpi2 nan indah. Sudah2lah rakyat Malaysia, bangun2.

Kpd Tun, didoakan semuga Tun serta keluarga diberkati Allah dan dipanjangkan umur. Jasa Tun amat besar pd negara. Amin.

Anonymous said...

Sama-sama kita berdoa semoga ALLAH lanjutkan usia TUN MAHADHIR........dapat menyaksikan kejayaan WAWASAN 2020..........dan MALAYSIA negara MAJU

Anonymous said...

Sama-sama kita berdoa semoga ALLAH lanjutkan usia TUN MAHADHIR........dapat menyaksikan kejayaan WAWASAN 2020..........dan MALAYSIA negara MAJU

Md Said Salleh said...

Semoga Allah memberkati TUN MAHADHIR
dan menyaksikan kemenangan BN di bawah pimpinan NAJIB dengan cemerlang.

MAJU JAYA MALAYSIA

Anonymous said...

Amiin..ya Allah kami bernohon kpdMU ya Allah, kau berikanlah kemenangan kpd Barisan Nasional agar keamanan,kesejahteraan dan syiarMu sentiasa tertegak di bumi Malaysia ini..amin ya tabbal alamin

Anonymous said...

Sory..ya rabbal alamin..

Anonymous said...

Demi negara tercinta Tun Mahathir bersedia mencelikkan mata rakyat yang telah dikaburi oleh pembangkang.Wahai pembangkang kamu patut membangkang demi kebaikan negara bukan dengan niat memusnah dan panggil orang luar campuri urusan negara ini.Kepada calon yang dipilih Barisan pula berkhidmatlah dengan jujur,amanah dan ikhlas kepada rakyat dan negara tercinta.Era Barisan dulu yang rakyat tak suka jangan diulang jika tak sanggup nak jadi pemimpin atau calon kerana banyak pengorbanan perlu ditanggung berilah pada yang sanggup kerana rakyat memerhati apa yang kita buat kerana zaman dah berubah.Banyak cara lagi nak memajukan sesuatu projek di kawasan anda dengan bekerjasama dengan rakyat dan syarikat2 besar untuk memangkin ekonomi setempat. Salam semua rakyat Malaysia undi lah dengan bijak - danial cool