Saturday, May 25, 2013

Sempoi Bro...! Memang Sempoi Cara Zahid Hamidi Balun PKR & DAP


9 comments:

Anonymous said...

Tak perlu tubuh satu parti BN. Bergabung saja pas dan umno.

Anonymous said...

TUBUH NAMA BARU X UBAH APA2 PN yg penting orgnya n mentaliti serta cara pendekatan tu yg kena ubah...degati hati rakyat...

Anonymous said...

contohnya...kereta KANCIL pn kalau kasi makeup jadi MIRA tetap kancil juga dlm BLUECARD dia...betul x...

Anonymous said...

Saya sebagai seorang beragama islam berharap sangat PAS dan UMNO muzakarah untuk Penyatuan.

Anonymous said...

perkara paling penting adalah penyatuan pas-umno.

Jangan sokong jadikan BN satu parti kerana melalui cara ini lah bukan islam boleh jadi PM !

gen2felda

Anonymous said...

Kalau Melayu dan Bumputera lain terus tunduk kepada DAP/PKR pengkhianat dan pengkhianat dalam BN sendiri yang mahu sekarang hapuskan UMNO, kononnya mereka nak 1Bangsa (bukan 1Malaysia –yang masih mengekalkan pelbagai hak, warisan, identity dan bangsa Melayu dan Bumiputera lain serta Islam, melalui UMNO dan parti Bumiputera lain - "diversity within unity)), Malaysia kemungkinan akan menjadi satu lagi Singapura/Israel! Rejim-rejim ini yang di bawah penaja penjajah Barat-Zionis ini amat mendiskriminasi hak, identiti, warisan berzaman dan agama bangsa Bumiputera Melayu Islam Singapura dan Bumiputera Palestin Islam Palestin [Zionis laknat sangat kejam dan ganas pada Bumiputera Palestin Islam– sekarang dia hantar pengganas dia dan dari Barat kat Syria (selepas Iraq dan Libya), bunuh habis orang Islam, yang Kristian mereka sibuk hantar kat Eropah terutamanya ke Jerman, yang majoriti benci Islam]! Dan saya mengesyaki, kekalahan MCA dan Gerakan sebenarnya juga dirancang dengan teliti dan begitu halus, termasuk dari dalang dua muka pengkhianat dalam BN tersebut, dengan bantuan the Star, untuk menghasut para cerdik pandai termasuk golongan professional Melayu dan Bumiputera lain yang muda.

Bahkan semasa saya tersesat menjadi penyokong buta, bongkak tak bertempat dan bodoh PKR dahulu, saya mendapati ramai peguam dan hakim, direkrut menjadi ahli PKR, termasuklah anak muda professional Melayu dan Bumiputera lain yang makin bongkak seperti kacang lupakan kulit dan rumpun asalnya (saya percaya ramai yang bukan Bumiputera pula menyokong DAP tetapi tidak mahu terdedah sebab nak terus membodohkan penyokong Melayu/Islam PKR dan PAS). Ini amat membimbangkan kerana saya amat mengesyaki mereka mahu menawan sistem Perundangan, Guaman dan Kehakiman dan Jabatan Perkhidmatan Awam di Malaysia!

Makcik Tempurung.

Anonymous said...

Parti yang memperjuangkan ideologi yang bertentangan dengan perlembagaan mesti diharamkan di Malaysia ini.

Anonymous said...

Umno dr dlu lg dh bg greenlight,masalahnya PAS.. Pemimpin dn pngikut2 PAS terlalu taksub dgn kata2 nik Aziz yg mengharamkn unmo..spa sokong umno msuk neraka.. mereka terlalu taksub dgn pekara ni sedangkn Umno btul2 pertahankn hak org melayu dn institusi raja2 melayu.. ancaman cina sekarang ada 2.. Umno(termasuk Tun.M) dn Syed Mokhtar..

Anonymous said...

aku setuju gabung.. tapi mindset melayu yg kena repai..