Tuesday, May 28, 2013

SIAL...! Pembangkang Yang Upah Pelakon Pelakon Bangla Jadi Pengundi Hantu Pada 5 Mei 2013 [Video Klip Ini Sebagai Bukti]

Sejak bulan Februari 2013 lagi juak juak ini sudah mula berkompang kunuunnya akan ada pengundi hantu dikalangan warga Bangla yang akan mengundi pada PRU 13.

Mereka rosakkan minda pemikiran penyokong tegar dengan menghasut segala kepalsuan ini..., lihatlah bukti sepertimana pada video klip dibawah ini;


4 comments:

Anonymous said...

Semasa saya tersesat menjadi penyokong BUTA, TULI, BONGKAK dan BODOH PKR dulu, saya mendapati ramai peguam dan hakim, direkrut menjadi ahli PKR, termasuklah anak muda professional Melayu dan Bumiputera lain yang makin bongkak seperti kacang lupakan kulit dan rumpun asalnya (saya percaya ramai yang bukan Bumiputera pula menyokong DAP tetapi tidak mahu terdedah sebab nak terus membodohkan penyokong Melayu/Islam PKR dan PAS). Ini amat membimbangkan kerana saya amat mengesyaki mereka mahu menawan sistem Perundangan, Guaman dan Kehakiman dan Jabatan Perkhidmatan Awam di Malaysia! Sebab itu samseng PKR/DAP tak takut lansung langgar undang-undang termasuk mengapi-ngapikan Cina muda untuk benci melampau orang Melayu/UMNO, seperti yang berdemo tak habis-habis termasuk buat huru-hara depan balai polis, dan di Facebook si Venus Cina pengganas di Sydney, yang sampai mengugut nak bunuh PM dan bekas PM kita. Polis dan KDN, mesti jangan biarkan hakim-hakim dan peguam-peguam PKR/DAP PIJAK undang-undang macam sampah dan mengajar anak muda yang masih berhingus meleleh terus menjadi samseng atau pengganas macam Cina pengganas itu! Dahlah tu, pengganas Cina ni panggil PM tercinta kita ‘najis’ – dan DAP-si Kit Sial pula, panggil PM ‘syaitan’! Kurang ajar betul – tak ada lansung perasaan mengenang budi dan saling menghormati sesama kaum, terutamanya seorang PM. Kita layan dengan baik lepas mereka dibawa penjajah British durjana, bagi kerakyatan dan juga Singapura dengan mudah sekali, dan PM kita begitu berbudi bahasa dan menabur bakti kepada orang Cina.

Apalagi si kacang lupakan kulit Melayu dan Bumiputera lain yang sombong, sering teruja membaca akhbar bahasa Inggeris, tanpa pandangan yang perlu kritikal kerana bahasa Inggeris adalah bahasa kuat Penjajah barat-Zionis (memang penting sebagai bahasa antarabangsa, tetapi hanya sebagai bahasa kedua, bukan untuk menggantikan bahasa nenek moyang berzaman kita, bahasa Melayu dan Bumiputera lain). Media dan penyokong pengkhianat ini juga sering menggunakan falsafah Barat yang amat mengasyikkan seperti “democracy, equality, freedom dan human rights” dengan objektif utama untuk terus menghapuskan hak, identiti, warisan dan tanah Bumiputera (juga bermakna "Native/Indigenous/Tribal/Orang Asal/Aboriginal") dan agama Islam. Sebab itu geng PKR/DAP sekarang kuat berkempen nak ganti kat sekolah national dengan bahasa Inggeris -jadi janganlah kita terperangkap dengan tunduk kepada gertakan tak habis-habis mereka, yang juga mahu menghapuskan sifat Nasionalis Melayu dan Bumiputera lain (dari sebelum dijajah British durjana dan dari zaman Kemerdekaan lagi), melalui bahasa. Biar terus belajar bahasa Inggeris hanya sebagai bahasa kedua!

Makcik Tempurung.

Anonymous said...

Apa kisah broo

UAI PUN DAH JADI GILA BABI
DAN CAKAP MEMBABI BUTATSUNAMI BABI MELANDA MELAYU

GILA BABI DAN MEMBABI BUTAAAAA

Anonymous said...

Setuju!!! Hahaha

Anonymous said...

Hey kedua Anonymous, baik lu pergi balik lubang DAP-si KIT-SIAL/PKR yang tak habis JILAT kaki kudis-bernanah Barat-Zionis tu!

MAKCIK Tempurung.