Saturday, May 18, 2013

THE ONE AND ONLY...! Inilah Satu Satunya Pimpinan UMNO Paling Bangang, Bengap, Bebal, Bodoh Sombong...!



Dia yang kalah UMNO pula yang dia suruh taubat nasuha ???

Tak ke gila namanya itu ? 

Mana kau punya politik baru yang kau dok canang selama ni ? 
Sudah kalah...kalah lah....kalau tak pandai menari jangan salahkan padang yang tak rata. Azeez Rahim yang kalah tahun 2008 dengan majoriti 8 ribu lebih di lubuk PAS di Baling, boleh menang tahun 2013 dengan majoriti 5 ribu lebih.
Kau yang bertanding di kerusi selamat boleh kalah. Itulah namanya bodoh.....lagi nak bercakap banyak kononnya Umno kena taubat nasuha. Kau tu yang perlu belajar mandi junub bagi betul dulu...
Baca seterusnya, klik SINI

10 comments:

kluangman said...

waris yg sama bangang mcm dia ni pun najib dah lantik jadi menteri.

Anonymous said...

Sesapa cuba nak bwk konsep liberisasi tanpa kaji kesan buruk pd bangsa nya sendiri..adalah wajib kita tentang. Tak perlulah nak bwk konsep itu ini tapi halfway takde momentum. stop.Bukak n jaja konsep lain pulak lps tu..memg tak boleh pakai org2 cam ni. Kalau dia bukan pemimpin takpe lah jugak sbb akibatnya tak terkena kat rakyat.Biar dia sorang jer rasa.
Cuba tgk Tun M..konsep simple saja.Dasar pandang ke timur yakni sikap rajin bekerja dan disiplin dan semua tu menuju kpd satu matlamat Wawasan 2020. Kan senang kita nnk faham dan rancangkan kan aktiviti kita ke arah itu.
Konsep ni saja buatkan semua bangsa Msia bersatu.
Sejak Paklah ambik abis berterabur vision kita n kaum2 di Msia start hilang arah n back to their own race survival saja lah.

Anonymous said...

Kluangman ...

Lu hanya pandai salahkan orang je. Tapi nak buat macam mana, lu ni macai / pencacai.

Anonymous said...

Kenapa nak cuci spenda tengah jalan, berbincangla, sab tu ada baik dan lemahnya. Yg baik kita gilap yg lemah kita baiki baru la bole maju..... Lu pikirla sendiri......

Anonymous said...

Mamat ni perasan lebih. Konon nya politik baru tapi hampass.

Anonymous said...

Kekalahan Sharifuddin dalam PRU13 kepada Ketua Pemuda PAS pusat adalah diatas kehendak Allah SWT. Allah tidak mengizinkan beliau meang. Tentu ada hikmah disebaliknya sama ada kepada Sharifuddin atau kepada UMNO. Apabila beliau meminta UMNO untuk melakukan taubat nasuhah bererti beliau meletakan kesalahan kepada UMNO dan bersikap 'sombong' kerana enggan mengakui kekalahan yang telah Allah SWT tentukan kepadanya. Jadi Sharifuddin lah yang sepatutnya melakukan solat sunat taubat dan bertaubat nasuhah kerana telah secara senggaja atau tidak beliau telah mempersoalkan Qada' dan Qadar Allah sebagaimana yang termaktub dalam RUKUN IMAN.

mtk

Anonymous said...

Terlalu berfalsafah. Berteori sehingga tak sedar diri. Berfikir diluar kotak sehingga lupa yang didalam kotak.


Anak Lenggong said...

Tanya dia sejak dia jadi YB berapa kali balik ketempat dia..masa dekat pilihanraya je baru nampak muka..memang elok pun dia terlungkup diharap sewaktu pemilihan didalam UMNO nanti dia ikut terlungkup sama..sejak dia jadi Timbalan menteri pengajian tinggi lah bebudak Universiti yang kencing belum lurus lagi tunjuk keras kepala..

Anonymous said...

Masyaa Allah mamat ni patut kena tarbiah baik baik punya dengan veteran veteran UMNO!!!

Anonymous said...

dulu dia lindungi anak buah ambiga budak yg baru belajar srjana muda undang2 uum...budak yg anti umno/bn...ambiga dng budak yg dia lindung dulu tak undi dia kot...