Tuesday, May 7, 2013

TSUNAMI Pengundi Cina PRU 13 - Najib Sayang Kaum Cina TETAPI Ah Amoi Ni Suruh Najib Cium Jubo Dia....


60 comments:

Dyll said...

Pada amoi2 tu, DSN tak hingin pepek kamu yg busuk tak basuh...Amoi2 ini mesti dah biasa buat sexs dgn jantan, sebab itu mereka tak ada maruah diri, sanggup jual body.

Kepada keparat yg tak suka Islamic gov. konon, boleh blah dari Malaysia. Angkut sekali mak bapak dan seluruh ahli keluarga kamu berambus dari sini. Bangsatlah kamu betina dan jantan keparat.

Anonymous said...

patut pihak kawalan sempadan ban je budak ni dari masuk Malaysia.

Anonymous said...

Biadap.. Jangan diadap sangat.. jangan cabar kesabaran orang melayu dan islam.. menyesal nanti

Anonymous said...

BOIKOT PERNIAAGAN CINA.....BUY CHINESE LAST

Anonymous said...

jangan beli dari cina

Anonymous said...

Selamat Tinggal Bangsa China


Sila keluar dari Persekutuan Tanah Melayu

Anonymous said...

AMOI Singaporeans You are Pain in the Ass. You are Inviting the Wrong Person.Yoi should know better who to offer Your Stinking ASS.

Anonymous said...

Aku betul2 sedih, mereka tanpa rasa bersalah memburukkan nama PM dan mempersendakan bendera kite, kalu mereka spore pun apa hak mereka hina bendera lambang kedaulatan Msia? Ya Allah kau lindungilah negara ku ini dr bangsa yg tidak sedar diri ini..,mana KDN? Mana Polis? Kenapa tidak ditangkap budak2 hingusan ini...

Anonymous said...

buy chinese last....

Anonymous said...

kita fxxx pula ketua negara dia...apa macam marah ke..

Anonymous said...

hikmah tersembunyi ... alhamdulilah

Terkini & terhangat... Cina tikam belakang.
Bangsa berpaksi yahudi .. tak senang dgn kejayaan & politik bangsa melayu.

Cina kiasu... Apa tersirat & tersurat

Bersatulah bangsa melayu & umat islam

Takbir...Alahuakbar

Anonymous said...

salam, harap dipanjangkan artikel ini. vote for Unity Government UMNO & PAS
http://afterdarkwrites.blogspot.com/2013/05/petisyen-rayuan-kepada-umno.html

terima kasih

Anonymous said...

BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
BUY CHINESE LAST!
CHINESE ASS LOSERS DUMBASS BOXERS GET LOST!

Anonymous said...

Saya rasa DSAI nak tu dgn lubang kunyit sekali....

Anonymous said...

Amoi aaaa

Lu lamailamai pigi isap itu apek tua

Lim Kit Sial punya kote lulu la

Anonymous said...

Aku rasa melayu pas dan pkr masih tak sedar lagi bahawa mereka telah ditipu, mereka terpedaya dengan kata kata manis DAP. Mereka tahu bahawa yg menang byk pada PRU13 adalah dap. Tahu kah mereka bahawa DAP telah memperalatkan melayu pas dan pkr untuk mendapat undi. Sedar tak mereka yang mereka hanya menang sorak tapi kampung sendiri tergadai. tahukah melayu pas dan pkr bahawa cina bangsat ini hanya meletakan harga dan maruah melayu sebanyak 100 ringgit sahaja, tidak kah sebagai seorang melayu merasa terhina. Wahai orang melayu bersatu lah demi agamamu islam dan bangsa melayu. Blogger-blogger melayu disebelah sana (khas buat amenoworld) jangan lah kamu hanya memikir soal bayaran yg kamu dapat jangan lah kamu merasakan kamu terlalu hebat sangat, jangan lah kamu nak menjadi hero semata-mata untuk menyelamatkan temolok kamu. Apa salahnya kalau kamu ada sedikit rasa keinsafan untuk menyatu padukan bangsa melayu. Apakah kamu juga mempunyai dendam kesumat yang tidak berkesudahan. Berhentilah menjadi batu api. Bersangkan baik lah kepada saudara seagama mu, jangan kamu heret sekali mereka yang tidak tahu tentang agenda sebenar bangsa cina ini. Aku yakin kamu dapat menilai yang mana baik dan yang buruk. Sekali lagi aku berharap agar melayu dapat bersatu demi menegakkan agama Islam yang suci ini.

Anonymous said...

hehehe....

org cina saja mau mencabar org melayu...

mereka saja mau bermain dgn api...

org cina mungkin terlupa beberapa fakta yg penting sebelum mereka kamikaze bunuh diri dari BN...

mereka lupa bahawa tuaku rahman dulu org kedah....keturunan merong mahawangsa...

chedet ...melayu campoq karala...

tun hussain ....melayu campoq turki..

tun abdullah... melayu kedah campoq arab..

tun razak....bugis ...tapi tak lama...

tak lama tu laa yg byk bawa perubahan...

kita jgn lupa laporan razak, transformasi sistem pendidikan.. felda, dll yg dibuat masa zaman tun razak...

org bugis ni ....azam dia kukuh mcm gunung, kreatif dan pemikir yg hebat..

jgn cari pasal la dgn org bugis ni... keturunan ni adalah penyimpan alter terahsia melayu yg dikagumi...

najib cukup hebatt.... kerja dia berseni, tgk saja keputusan pru13....umno menang kerusi terbanyak 109 kerusi dari 120...

apa tandanya tu...??? tandanya org melayu dah balik ke UMNO...

dlm masa yg sama najib berjaya sisihkan kaum cina dgn kerja yg cukup berseni...

simple saja... kalu kerusi umno turun dan undi cina ke mca tu maknakata malapetaka...

tp bila undi umno naik dan undi cina turun dari mca tu tandanya rahmat...

najib tak mahu org cina berada dlm 5 thn pelan transformasinya...tu je jawapannya...

semuanya dirancang dgn begitu teliti...think tank umno lebih hebat dlm merangka strategi..

najib gunakan kesempatan dlm pada org cina menolak bn dan sentimen benci melayu yg dimainkan dap utk beri kelebihan pada umno...

apa2 pon umno tetap memerintah negara ini...dan dap yg hanya bertanding 60 kerusi tak memungkin utk mereka printah tanah melayu...

npknya org cina yg terperangkap dgn game yg diatur najib.... well done tahniah ...

najib mmg berupaya utk bawa ekonomi ke tahap yg membanggakan....tgk saja apa yg najib buat dlm 4 thn lpas...

bayangkan kecemerlangan yg najib akan bawa dlm 5thn akan dtg... hehehe...

org cina akan tangisi sikap kebodohan mereka...

automatically kaum cina akan terlepas dlm menikmati pusingan ekonomi yg rapid...pusingan terakhir sebelum thn 2020...

semua plan dan strategi tersebut tersimpan kemas pada think tank najib yg diwarisi dari tun mahathir..

maknakata kaum cina akan terlepas semua projek construction mega yg akan dilaksanakan secara besar2an selepas ini...

kaum cina akan terlepas dlm pertumbuhan dan peluang perniagaan secara besar2an yg akan dilaksanakan oleh najib selepas ini...

kaum cina hanya akan bergantung pada network dan sistem tradisional perniagaan mereka..

dlm 5 thn lg...kaum cina akan jadi slave di bumi yg bertuah ini..percaya lah...

tun daim sudah balik ke msia yg simpan trilion duit org melayu yg dibawa keluar masa thn 1997-2002...

indikasi tu sudah cukup utk menakutkan org cina tp malangnya sikap tamak kaum cina akhirnya akan memakan diri..

tahniah abg najib... saya hampir tertipu dgn result pru13 ni...

sebenarnya ia adalah satu rahmat yg besar utk org melayu... tahniah abg najib tahniahh...

spatial analyse
klia








Anonymous said...

Najib memang layak cium pu ngkor cina kalau tak berubah, ajib gor la pulak... poorak.. Aku tunggu najib tukar menteri kdn dan menteri yg tak ada telor kalau tidak sah ....cium..Aku geram cina rasis ni jgn pandang ringan PRU 14 melayu nanti jahanam.....

Anonymous said...

usahkan DSN org gila pun tak nak pepek cina singapore ni coz pepek dia tak pernah basuh.cina singapore tak pernah basuh pepek

Anonymous said...

BUY CHINESE LAST!!!

Anonymous said...

Ya setuju buy chinese last!!!-danish

Anonymous said...

Bloody fool Chinabe...Satu dunia mereka negara mana pun tak suka....KIASU TAMAK HALOBA!

Anonymous said...

waiyooo, betuiiii ka.

Anonymous said...

Tak boleh bayangkan muka Nuar kalau dia dengar mesti mata dia terkebil kebilkan? Ada ka patut offer kat Najib? Ishh jubor tu.. Sah sah fevret bang Non muahahaha.

Anonymous said...

I dont like to see Malaysian Chinese faces.... they smell racism.

Anonymous said...

adoi....melayu ni mudah kena PSAIKO ler....itu provokasi dr PR jer....jgn emo sangat....biarkan si luncai terjun dgn labu2 nya....TUGAS KITA MELAYU IALAH BANGKIT DAN BERSATU....kita buat hal kita majukan org2 kita...buat apa ikut melalak sama dgn PR yg x ada apa2 tu....

Anonymous said...

Cina adalah yahudi asia..jepun dh lama musuhi cina and cina mmg takut sama jepun..melayu, jgn bagi muka lg. Jgn biarkan anak cucu kita di bawah tapak kaki kaum ni..

Anonymous said...

MEKA TU SUNDAL BUKIT BINTANG..BELAKANG PUN BOLEH TARUK..

anjingbarubabi said...

apakah DSN akan terus menyusukan kera di hutan dan sanggup membiar anak di pangkuan kelaparan...berapa million lagi yang akan DSN berikan kepada kera di hutan yang sedang menggigit jari yang sedang menyusukan kera di hutan...apa lagi janji manis DSN kepada kera-kera di hutan itu...adakah DSN berjanji akan memberiakn salah sebuah Negeri kepada kera-kera itu bertaraf otonomi seperti mana Tunku serahkan singapura...apakah Johor ataupun Pulau Pinang akan jadi milik kera-kera itu....

Anonymous said...

Sedarlah Datuk Seri Najib...Ayuh Segera bangkit.

Kasihan saya melihat Datuk Seri Najib beria-ia mngambil hati kaum Cina. Sanggup menjadi actor di dalam iklan Tahun Baru Cina, Pakai Kostum kaum Cina malah hinggakan anak Datuk Seri Najib digalakkan fasih berbahasa Cina pun tidak dihargai mereka.

Saya dengan rendah diri memohon agar Datuk Seri Najib berikan bunga pada mereka yg selayaknya. Ketahuilah, sejahat jahat bangsa Melayu, masih ada rasa hormat pada pemimpinnya melainkan mereka yg telah diasah & diajar menjadi pengkhianat bangsa demi nikmat dunia yg sementara ini.

Ayuh Datuk Seri Najib, lupakan kisah pengkhianatan bangsa Cina ini. Bangkitlah, kerana darah yg mengalir dalam tubuh Datuk Seri adalah darah seorang PEJUANG BANGSA.

Anonymous said...

Kasihan DS Najib di hina kutuk oleh Cina dan segelintir bangsa Melayu sendiri. Sbb Melayu bodoh dan mudah terlupa diri. Yg berikan masalah dan KEKENYANGAN pd Cina bukan DS Najib mhupun Pak Lah, tetapi Tun Mahathir.

Ramai yg akan marah bila sentuh Tun Mahathir, tp terimalah hakikat bahawa Tun mahathir lah yg jdkan CINA KAYA RAYA dan ANGKUH. Tun Mahathir jugaklah yg biarkan MRSM, Matrikulasi dikangkang oleh Cina.. pdhal Cina tk hingin pun..mereka cuma mau TEST POWER nk tgk Mahathir/UMNO mau sujud atau tidak..

DS Najib pemimpin ikhlas mulia dan jiwa suci. Tp malang kerosakan yg dicorak oleh pemerintah Tun selama 22 tahun, dgn kosmetik pembangunan materialistik dan Melayu ditindas, Cina amat kenyang dan berkuasa melalui kemajuan liberal yg Tun M corakkan. Zaman Tun M mana ada rumah mampu milik.. zaman Tun M mana ada ini percuma itu percuma... zaman Tun M tol naik berganda2 tanpa had.. zaman tun M Cin diberi KUASA utk main harga barang.. konon atas nama kenaikan KOS.. aku tk lupa krn zaman itu aku sgt meluat dgn sistem ini..

Jgn ainaya Najib dgn kjahatan Cina dan kesilapan Tun M. Najib mmg gelar Ah Jib gor.. tp itu hanya kosmetik.. Najiblah yg selamatkan FELDA, Najib yg byk bertemu ulamak2.. Tun?? zaman Tun ulamak dipinggir..sbb itu mereka memberontok melalui PAS..

So..jgn buat naya pd DS Najib.. berilah peluang dia tadbir negara spt mana peluang pd Tun M selama 22 tahun. Kalau anak jiran yg buas kenapa anak kita yg dipukul?

Fikirlah wahai bangsa MELAYU yg bebal lgi cepaty emosi.. CINA gelak ketawa dgn kebodohan Melayu yg suka melatah..

Anonymous said...

Btol2...kt org2 mlayu kn bsatu barula x takut walau pe pun yg tjadi. kt x leh selesa dgn pe yg kt de..coz leh wat kt tlupa bhwa de org len yg sentiasa utk nek ke ats.

Anonymous said...

Analisis yg kreatif & releven. jika bnr pe yg tuan fikirkn...kt berdoa agar malaysia trus maju n makmur. 1 malaysia:-)

Anonymous said...

Well done DAP. You think you are smart but you are a real arsehole. You practically started a war that they wanted.

You are just making life miserable for all of us.

If anything happens to me and my family, I am going to curse all of you. Ubah my foot.

Anonymous said...

MARI RAMAI RAMAI MENYERTAI GERAKAN BOIKOT KEDAI CINA DAN HAPUSKAN SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN CINA KERANA MENGUJUDKAN SUASANA PERBEZAAN PERKAUMAN.
BUY CHINESE LAST MOVEMENT (BCLM Malaysia)
JOIN FB PAGE
http://www.facebook.com/pages/Buy-Chinese-Last-Movement-BCLM-Malaysia/119764648103235
AYUH SAUDARAKU, BANGKIT!!!
PANGGILLAH RAKAN2MU UTK BERSAMA2 MENYERTAI GERAKAN INI
PENGAJARAN SEWAJARNYA WAJIB DILAKSANAKAN SEKARANG!
TUNJUKKAN SUARA KITA!
-chinese neuker

“PERSEKUTUAN TANAH MELAYU !”
“FEDERATION OF MALAYLAND !”

Anonymous said...

Ni tabiat mereka semasa belum memerintah lagi. Kalau dah dapat pegang kuasa, mungkin jadi macam Myanmar lah jawabnya.

Anonymous said...

Akug kedai diorg lasg dah sekrg ..bek g tmpt len

Anonymous said...

aku rasa cina ni kena tipu lagi dengan DAP.. nak buat demo ..nak merusuh.. aritu bersih1,2,3, lepas ni nak buat 4 pulak.. demo sebelum ni melayu diam jer.. sbb tu depa berani nak berdemo... ingat orang islam malaysia ada senjata Allah bagi tp tak pernah guna.. Orang islam Malaysia mahukan keamanan.. tolong jangan ganggu gugat kami..Takbir!

Anonymous said...

Lebih kurang sehari sebelum pilihanraya ada EMEL yang tersebar macam api membara mendakwa KERAJAAN MEMBAWA BERBONDONG BONDONG PENERBANGAN dgn orang BANGLA/MYANMAR ke tah apa utk menumpaskan Pakatan Rakyat.. berderau darah menerima emel tu.. ini jelas nyata hasutan yang PALSU. Bagaimana orang tak boleh kata TIADA pengundi yang telah tertipu dengan teknik LICIK DAN KOTOR INI?

POLIS kena tangkap jugak penyebar emel tu. Lain kali nanti pembangkang buat lagi. Dengan teknologi IT canggih sekarang, guna smartphone, emel melompat terus dalam semua kocek pengundi. So, bila POLIS nak tangkap penghasut yang seumpama ini?

Anonymous said...

najib cukup hebatt.... kerja dia berseni, tgk saja keputusan pru13....umno menang kerusi terbanyak 109 kerusi dari 120...

apa tandanya tu...??? tandanya org melayu dah balik ke UMNO...

dlm masa yg sama najib berjaya sisihkan kaum cina dgn kerja yg cukup berseni...

simple saja... kalu kerusi umno turun dan undi cina ke mca tu maknakata malapetaka...

tp bila undi umno naik dan undi cina turun dari mca tu tandanya rahmat...

najib tak mahu org cina berada dlm 5 thn pelan transformasinya...tu je jawapannya...

semuanya dirancang dgn begitu teliti...think tank umno lebih hebat dlm merangka strategi..

najib gunakan kesempatan dlm pada org cina menolak bn dan sentimen benci melayu yg dimainkan dap utk beri kelebihan pada umno...

apa2 pon umno tetap memerintah negara ini...dan dap yg hanya bertanding 60 kerusi tak memungkin utk mereka printah tanah melayu...

npknya org cina yg terperangkap dgn game yg diatur najib.... well done tahniah ...

najib mmg berupaya utk bawa ekonomi ke tahap yg membanggakan....tgk saja apa yg najib buat dlm 4 thn lpas...

bayangkan kecemerlangan yg najib akan bawa dlm 5thn akan dtg... hehehe...

org cina akan tangisi sikap kebodohan mereka...

automatically kaum cina akan terlepas dlm menikmati pusingan ekonomi yg rapid...pusingan terakhir sebelum thn 2020...

semua plan dan strategi tersebut tersimpan kemas pada think tank najib yg diwarisi dari tun mahathir..

maknakata kaum cina akan terlepas semua projek construction mega yg akan dilaksanakan secara besar2an selepas ini...

kaum cina akan terlepas dlm pertumbuhan dan peluang perniagaan secara besar2an yg akan dilaksanakan oleh najib selepas ini...

kaum cina hanya akan bergantung pada network dan sistem tradisional perniagaan mereka..

dlm 5 thn lg...kaum cina akan jadi slave di bumi yg bertuah ini..percaya lah...

tun daim sudah balik ke msia yg simpan trilion duit org melayu yg dibawa keluar masa thn 1997-2002...

indikasi tu sudah cukup utk menakutkan org cina tp malangnya sikap tamak kaum cina akhirnya akan memakan diri..

tahniah abg najib... saya hampir tertipu dgn result pru13 ni...

sebenarnya ia adalah satu rahmat yg besar utk org melayu... tahniah abg najib tahniahh...

spatial analyse
klia

INTERESTING READ..PANDAI JUGA YOU MENAFSIRKAN..ANYWAY I NI ATAS PAGAR DUA DUA I READ...OKAY..AND BY THE WAY....PASAL PICTURES IM SINGAPOREAN I DONT LIKE NAJIB'S MAGIC..WE DONT CARE IF YOU ARE SINGAPOREAN OR WHAT..I PUN TAK PERNAH PERGI SINGAPORE...ADA GAK SEDARA KAT SANA TAPI TAK PERNAH PERGI...BUAT APA NAK PERGI SANA..KALAU SETAKAT NAK TENGOK FLAT BERSEPAH SEPAH SINIPUN BANYAK FLET..GAK NO HARD FEELING AR...HAHAHAHA....BUT ANYWAY SINGAPORE INSPIRED ME TO NOT UNDERESTIMATE LIFE IN THE FLAT ZONE...SEBAB I DUK KAT TERES..I RASA ORANG DUK KAT FLAT LAGI PERAMAH DARI TERES......AND I KNOW THAT BECAUSE OF MY FRIENDS WHO LIVE IN FLAT...OKAY SORRY LARI TOPIC..

Anonymous said...

SORRY LUPA PLAK NAK SAMBUNG..BUT ANYWAY..I RASA NAJIB BUKANLAH RACIST WE CAN SEE THAT HE IS SO DISAPPOINTED SEBAB TAK DAPAT SOKONGAN ORANG CINA,Entahlah..apa nak jadi dengan Malaysian Dream..Najib is a great leader..Transformasi yang dia buat pun bagus..tapi orang tetap cakap cincin rosmah lah itulah.ramai lupa yang Najib tu keturunan bangsawan turun temurun..so mestilah hartanya banyak,tak perlupun duit kerajaan tu.....anyway...as i ni atas pagar kan..I pun nak declare yang I kagum ngan wan azizah for her simple life..but anwar..i dont know... dulu i kagum..sangat tapi sekarang tak taulah...dia dah macam lost his touch...tak macam zaman reformasi dulu...anyway..yang i nak cakap kan betapa you all semua taksub kata Pas lah PKr lah BN lah yang patut menang...tapi suasana politik malaysia ditentukan oleh orang atas pagar macam kitorang nie...I rasa hampir semua negara yang mengamalkan demokrasi macam tu lah kot...cant blame on us!! but as a malaysian citizen..i selalu doakan agar negara kita aman damai dan tak bergaduh gaduh macam dulu tak kiralah sesama bangsa ke atau berlainan bangsa....ker..MALAYSIA IS PARADISE..

Anonymous said...

orait cina, u can do what u want. dan sebagai balasan, cina2 anak2 kamu, adik2 kamu dan bangsa kamu juga akan berada dalam kesukaran berurusan dgn aku selepas ini. SIAP KAU CINA!!!!

Anonymous said...

HELLO KAWAN2 DARI SEBERANG.MARI AKU BILANG KAU ORANG SATU RAHSIA.INI BUKAN CINA SINGAPORE.INI CINA MALAYSIA YANG PERMANENT RESIDENT DI SINGAPORE.MERAKA TAKUT NAK BUAT DEMO INI DI MALAYSIA TAKUT KENA PUKUL TAPI BERANI BUAT DI SINGAPORE.KALAU KAU ORANG BERANI BILANG NAJIB LUCUTKAN CITIZEN SI RASIS2 INI.BIAR DIA ORANG TINGGAL PERMANENT DI SINGAPORE.JANGAN KASI MEREKA 2 CITIZEN.KAMI DISINI MEMANG DAH LAMA NAK AJAR SI RASIS INI.BIAR KAMI AJAR MEREKA DI SINI.TAPI POTONG KERAKYATAN MEREKA DI MALAYSIA.KAUM BABI INI DAH LAMA DI BENCI OLEH SINGAPURA TAK KIRA APA BANGSA TERMASUK CINA SPORE ITSELF .KERANA SI RASIS BABI INI AMBIL TANAH, KERJA KAMI DISINI.KAMI DIBULI OLEH CINA RASIS MACAM GINI ESP CINA PULAU PINANG SIAL.DI SOKONG DGN BAPAK TIRI MEREKA DISINI.
BTW JANGAN BELI TERUS BARANG MEREKA . SI NAJIB NAK CINA PERPADUAN TAPI CINA LAH YANG RASIS TAK NAK BERSATU DENGAN KAUM-KAUM LAIN DI MALAYSIA.TAPI JGN KAU ORANG GADUH DGN CINA YG SOKONG BN TAPI GADUH LAH DENGAN DAP COMMUNIST CINA .BELI PRODUK MEREKA LAST.
YANG BENAR
DOCTOR XXX

Anonymous said...

cibai hoes showing off their gaping wacked-to- shit stinky black ass-holes. Must be hard- competition from fellow colleagues up North. Can try Permatang Pauh now. Wow, next to smelly cunt got stamp -Product of SRJC. See they teach you well there yeah.

Anonymous said...

Dah nampak kan pengudi hantu pakatan datang dari S,pore.klu x tak apasal dia orang ne meyebok bukan negara dia orang.

Anonymous said...

yang aku heran , bila melayu timbulkan isu perkauman cepat kena tangkap, tapi cina dah mcm mcm yg dia buat kat PM kita dan orang melayu tapi mcm kita tak boleh buat pe pe , kuat sungguh kuasa org cina

Anonymous said...

Melayu bersatu..yang belum jadi pengundi sila daftar segera..ajak kawan kawan terutama remaja .ini adalah tanggongjawab bersama untuk hadapi PRU 14...Melayu/Bumiputra/India beleh perintah Msia tanpa cina yg tak kenang budi..Boikot Kedai cina...kedaai runcit di kampong2,pam minyak dll...

Anonymous said...

Alo amoi, u punya ass sudah basuh ke blom atau u sekadar lap guna tisu jer.

Anonymous said...

Anwar nak ape....

Anonymous said...

Gay tua dan muda ikan pun tak minat buntut busuk ni.

abghani said...

amoi sepatutnyer lu tunjuk jubor lu kt anwar

Anonymous said...

BABI PEKAN NI CELAKA SIAL... MENYUNDAL JE KERJA... CINA MEMANG HANSAP

Anonymous said...

BANGSAT CINA ...
AKU DAH LAMA SABAR DENGAN BABI PEKAN NI... PULAK TU ADA BARUA MELAYU YANG SOKONG

Anonymous said...

KITA TAK PERLU MELAYU DALAM HAMPAS DAN PKR, TANPA MEREKA BN TETAP BOLEH MEMBENTUK KERAJAAN. SO APA NAK HAIRAN SAMADA MEREKA SEDAR ATAU TIDAK MEREKA DITIPU OLEH DAP KER ATAU JADI ANJING DAP KER???, TIDAK MEMBERI KESAN APA-APA KEPADA BN DAN UMNO, KERANA MEREKA TELAH DITUTUPKAN HIJAB MEREKA OLEH ALLAH, DAN MEREKA TIDAK AKAN SEDAR BAHAWA MEREKA TELAH DIPERANJINGKAN. JADI TIDAK PERLULAH HENDAK MEMBUJUK KER, HENDAK MENERANGKAN SESUATU KER ATAU HENDAK MENYEDARKAN MEREKA KER, KERANA MEREKA BERANGGAPAN MEREKA PINTAR DAN KUAT, APA LAGI DENGAN MENYOKONG ALJUBORI MEREKA CUKUP BERBANGA DENGAN FAHAMAN LIBERALISMA DAN PLURALISAMA, MEREKA JUGA MENYOKONG LGBT, MEREKA JUGA MENYOKONG PENGUJUDAN NEGARA YAHUDI DAN MEREKA JUGA MENYOKONG ALJUBORI HENDAK MENGHAPUSKAN DASAR MEMBERI KEISTEMEWAAN KEPADA MELAYU DAN BUMIPUTRA. JADI TIDAK PERLU RISAU TENTANG MEREKA. YANG PENTING BERI TUMPUAN KEPADA MEREKA YANG MENYOKONG PENUBUHAN KERAJAAN BN. TUMPUKAN KEPADA KEMAJUAN NEGARA DAN KEUTAMAAN KEPADA MELAYU DAN BUMIPUTRA IANYA PATUT DIPERKUKUHKAN LAGI SELARAS DENGAN APA YANG TERMAKTUB DI DALAM PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN. LIM GUAN ENG BILA SAHAJA MENERAJUI TAMPOK PEMERINTAHAN DI PULAU PINANG, SERTA MERTA MEREKA TELAH MENGENEPIKAN DASAR MEMBERI KEISTEMEWAAN KEPADA MELAYU DAN BUMIPUTRA. JADI KENAPE KITA BERSEMBUNYI-SEMBUNYI HENDAK LAKSANAKAN DASAR KEUTAMAAN KEPADA MELAYU DAN BUMIPUTRAA SEDANGKAN IANYA TERMAKTUB DI DLAM PERLEMBAGAAN???

iaa said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Nanking_Massacre

bosandgnipohmalipunyer said...

Bak cini amoi amoi singapork yg jahat tu biar aku dan kami semua uruska Ass mereka sepan dan belakang..kasi sampai pecah baru tau..

Anonymous said...


Pompuan China to Nuar hantar...ajak Najib main chinadoll macham dia...
Pompuan China tu bijak kerana tau SELAMAT tayang kat Najib..Depa takot nak tayang kat Nuar....ranap dubor mereka nanti...LOGIK tak Nuar ?

Anonymous said...

perhimpunan haram di Stadium MBPJ di Kelana Jaya cina singapore pun ramai juga

Anonymous said...

Tak pe! dia tunjuk bontot seolah-olah najib tu asshole tp dia tak tahu the power of bontot (asshole). Waktu anggota badan ingin lantik siapa jadi ketua, kepala kata dia yg patut sebab dia berfikir, kaki kata dia yg kesana kesini, perut kata dia, tangan kata dia kalau tak perut tak kenyang tiada yg suap, last2 bontot kata dia yg patut semua ketawa. Bontot merajuk 1 minggu tak berak. Kaki tangan lemah, perut sakit, kepala pening last2 megalah dan restui bontot jadi ketua. Semua pun suka. PKR pun suka juga..

Anonymous said...

Saya mau amput tu lubang buntut amoi cina