Wednesday, June 5, 2013

Anda Kenal Siapa Karunagaran...? Dia Adalah Pembunuh Pegawai Polis Bernama V Divendran

Pernah anda pernah dengar nama V. Divendran yang berumur 25 tahun..?

Dia adalah seorang pegawai polis muda yang berasal dari Selayang Heights, Batu Caves dilaporkan hilang pada 1 Februari 2012 sebelum ditemui mati tiga hari kemudian di bawah jejambat berhampiran Bulatan Batu Caves dengan kesan kecederaan di kepala dipercayai dipukul menggunakan objek tumpul dibunuh kerana "dendam".

Siapa yang bunuh....? Seorang lain berbangsa India yang bernama Karunagaran A/L Asaithamby.KARUNAGARAN A/L ASAITHAMBY, pembunuh V. Divendran.Adakah sesiapa daripada Pembangkang atau masyarakat India sanggup turun ke jalan berdemo untuk mendapatkan keadilan kepada mendiang pegawai polis India muda itu?
Tidak..... Bahkan semua lupa dan ada yang tidak mahu mengambil tahu akan apa yang berlaku kepada pegawai polis dan keluarganya! Yang anda tahu ialah menyalah dan mendapatkan publisiti kepada pembangkang dimana mereka tahu  isu kematian dalam lokap boleh menaikkan lagi kemarahan masyarakat India supaya membenci polis dan lambat laun pembangkang akan mengaitkan Kerajaan Barisan Nasional. Contoh publisiti yang dicari oleh Pembangkang dalam kematian Kugen.....


Bagi mereka yang separa tahu isu dan aktif dalam media sosial, akan terus berfikir secara emotional daripada rasional akan terus membedil pihak Polis dan Barisan Nasional sampai mereka akan gambarkan seolah-olah Barisan Nasional yang mengarahkan penjenayah itu untuk dipukul sehingga mati.

Baca seterusnya..., klik SINI

3 comments:

Anonymous said...

Jenayah-jenayah yang semakin berleluasa di Malaysia, terutamanya oleh orang asing, adalah "modus operandi" PENGGANAS penjajah Barat-Zionis, untuk menimbulkan ketakutan, kebencian pada polis dan kerajaan (terutamanya yang diterajui Melayu/Bumiputera lain dan yang beragama Islam) dan huru-hara. Ini termasuklah sindiket-sindiket dadah dan pornografi/pelacuran terutamanya yang asing, yang kemudian menyebarkan secara berleluasa kepada rakyat terutamanya dari jenerasi muda yang miskin (dari semua bangsa) atau yang Melayu dan Bumiputera lain, serta yang beragama Islam. Jadi hancurlah tamadun Melayu dan Bumiputera lain, dan yang beragama Islam atau tidak, dan Malaysia terus porak peranda. Selain dari itu, DAP/PKR durjana dari pengikut Kristian Zionis lagi berupaya menghasut dengan mudah kebencian melampau kepada kerajaan yang diterajui Bumiputera dan yang Islam, bila jenayah berleluasa.

Juga apabila mengambil dadah, lebih mudah direkrut jadi perompa k, pembunuh dan perogol – jadi senanglah nak menjajah apabila jenerasi mudanya telah rosak minda dan jiwanya, agama dan adat tradisi pun teruslah melayang. Bahkan saya syak sekarang penjenayah asing ini juga dengan kejam makin mensasarkan yang Melayu/Islam termasuk melalui rompakan, merogol(termasuk kanak-kanak) dan kemalangan jalan raya – cuba lihat kemalangan jalanraya yang semakin menjadi dan ganas terutamanya kepada orang Melayu/Islam. Jadi biarlah polis memberitahu siapa pemandu yang menyebabkan kemalangan.

Bahkan jenayah berleluasa juga berlaku kepada negara-negara di Amerika Utara, Australia, Amerika Selatan seperti Guatamela, Honduras dan El Salvador (sekarang Venezuela, Brazil) disasarkan kerana amat anti CIA-US) dan Mexico, dan kepulauan Carribean seperti Haiti dan Afrika seperti Republik Congo, Ghana, Nigeria dan Afrika Selatan, yang telah dihancurkan dengan sindiket dadah dan fornografi/pelacuran – di mana tamadun Bumiputeranya telah semakin jatuh. Lepas itu sindiket PENGGANAS dadah dan fornografi/pelacuran tajaan penjajah Barat-Zionis makin bertumpu sekarang secara agresiv ke negara-negara Islam yang kaya minyak-gas, termasuklah sekarang Malaysia dan Indonesia.

MAKCIK Tempurung.

(PERHATIAN: ada PENYAMUN penakut disyaki dari DAP/PKR durjana yang sekarang meniru gelaran saya tetapi sebagai "Pakcik Tempurung/Temporung" untuk mengelirukan pembaca).

Anonymous said...

Hanya babi yg kongkek babi.!!!....ada faham.?

Anonymous said...

Hanya penyokong yg bodoh membela penjenayah...nanti tiba gilirannya atau keluarganya baru padan muka.. Bela lagi penjenayah...lawak dunia HAM penjenayah dibela.