Wednesday, June 26, 2013

Apabila Anwar Hulur Tangan Nak Bersalam Dengan Najib....


Apa komen anda....?

21 comments:

Anonymous said...

Si tua terkutok yang penuh dengan tipu muslihat.

Anonymous said...

Haha.pm n tpm tgk tgn nuar penuh dgn taik.

Anonymous said...

tangan yang pernah mengelap kote bengkok dgn tisu paper lepas wheely dgn cina doll!

Anonymous said...

Tanya ustz McD..
Apa hukumnya. depan salam...belakang kutuk..?



Anonymous said...

salam kaut kot?

Anonymous said...

SALAM MUKA TAK TAHU MALU PUNYA ORANG.......

kluangman said...

Tangan yg menghulur lebih mulia dari tangan yg menyambut

Anonymous said...

Tu bukan salam, tu hand gesture macam mana nak samdolkan SAMM DOLL.

Hasnul Rahman said...

Assalammualaikum wmt,
Awas! Si Dajjal tu nak kenakan 'ilmu hitam' kpd DS Najib.
Kalau DS Najib ada pendinding tak apa, tapi kalau tak ada nanti akan jadi macam Nik Aziz, Hadi Awang, Kit Siang dan lain-lain yg tak mampu angkat muka dgnnya.
Apa dia kata mesti ikut dan patuhi.
Itulah yg cuba dikenakan oleh si Dajjal tu kepada DS Najib.

Bagaimanapun itu ikhtiar dia.
InsyaAllah, jika DS Najib dipihak yg diredhai Allah, sihir dan ilmu hitamnya akan terbatal dgn kehendak Yg Maha Esa....
'Allah Huakbar'.

Anonymous said...

Biasanya..orang sambut salam tak tenung tangan sampai mcm tu...macam ada rasa sangsi...

Sekadar sambut salam sebagai menjaga air muka Anuwar...sebab di luar dewan sedang sarat dengan maki hamun dan sepak terajang...

Inilah jadinya bila Sesumpah dah angkat sumpah...
Hanya jadi sampah...

Anonymous said...

Datuk Najib sangsi dengan tangan si nuar tu.Coz dlm hati tertanya2 dah samak ke tangan si nuar ni or adakah dia dah mandi wajib lpas ehem..ehem. ngan? faham2 je lah ia

Anonymous said...

Tanya pendapat n'ajis. Tentu dia tak setuju.

Anonymous said...

Ini salam smack down namanya beb. Itu cara nak buat helah orang dah kalah.

Anak Lenggong said...

Najib tu terkejut sebab dia ingatkan nuar betul2 tak nak datang angkat sumpah...

Tun Teja said...

Hipokrit Munafiq nak bersalam dengan Ummah yang bertaqwa ?

Macam iblis nak menghancurkan seorang yang beriman kuat.

Najib tidak harus menghulurkan tangan dengan si pengkhianat Negara.
Lebih pahala jika Najib enggan bersalam dengan bapak homo. Sentiasa menuduh PM Najib pembunuh Altatunya, masih PM Najib nak bersalam dengan petualang syaitan negara ?

Anonymous said...

salam konon.......salam ada makna tu....

Anonymous said...

Teringat masa Kadiaq pi salam Tun Dr M semasa Hari Terbuka Aidilfitri di rumah Tun. Tun M sambut salam .Tercengang Tun M ngan Tun Siti Hasmah.

Anonymous said...

Mcm mana Tun M terima Kadiaq mcm tu la Najib terima Bang Non dengan elok.Orang yang budiman tak bertindak di luar akal fikiran.

Anonymous said...

hehhehehhe...tuh sebenarnya just hand gesture je, dah di hulor makanya DS Najib terpaksalah terima but that's it.....punyalah caci cerca kat luar dewan dgn fitnah u name it utk DS Najib...

Anonymous said...

najib mentadbir di putrajaya...paksheikh sekadar putarg-ajer-yer...telunjuk tak lurus...kelingking penuh taik...paksheikh al joob-joob pukui kelileng...keh keh keh keh keh

Anonymous said...

salam macamana sekalipun , selagi anuar tdk memohon maaf atas segala fitnahnya kepada Najib ...tiada maknanya!

yg selama ini anuar kata PM bunuh altantuya apa cerita? boleh selesaikah hanya dengan salam ?

anuar sapa tdk kenal, gambar dia salam Pm boleh dijadikan isu bahawa Najib dah maafkan, takut dengan anuar !
segala perbuatan, segala gerak geri ..senyum, sengih, jeling, dan menguap anuar mempunyai makna dan erti, segala tentang anuar tidak boleh dipercayai ..