Thursday, June 6, 2013

Dalang Sebenar Bikin War Room BN Pening Sewaktu PRU 13

Setelah beberapa orang ‘tentera’ Red Bean Army DAP dikenalpasti dan siasatan mula dijalankan, pasukan tersebut kini berada dalam keadaan terpinga-pinga dan tercari-cari arah untuk melepaskan diri....

Ada yang berlagak berani dan mencabar kerajaan untuk menangkapnya, tetapi lebih ramai yang kecut perut dan mula mencari helah untuk menafikan terlibat kononnya akaun laman sosial digodam dan macam-macam lagi. 

Apa yang pasti dalam sekumpulan manusia, tidak mungkin semua mempunyai sifat dan sikap yang sama.  Biarpun pasukan Red Bean tersebut sebelum ini dilihat sebagai bergerak secara bersepadu, tetapi sikap sebenar seseorang manusia itu hanya akan terserlah apabila diancam.

Ancaman pula bukan sahaja terhadap masa depan iaitu ditangkap dan dipenjarakan tetapi ancaman yang lebih besar ialah dari pihak DAP sendiri. 

Tidak mustahil ugut-mengugut dan amaran demi amaran diberi agar jangan mendedahkan rakan sendiri.  Tidak mustahil satu lagi kematian ala Teoh Beng Hock akan berlaku demi menyelamatkan DAP.   Mungkin juga akan ada upacara bunuh diri beramai-ramai jika benar-benar terdesak. 

Sebagaimana Red Bean Army bertindak mengugut ahli keluarga dan sahabat handai sasaran mereka, maka tidak mustahil taktik yang sama akan digunakan oleh kepimpinan DAP ke atas mereka untuk memastikan mereka menutup mulut.  Malah, periuk nasi dan perniagaan sanak saudara mereka juga mungkin terjejas.  

Segalanya mungkin bagi parti yang membawa pendekatan samseng dan terkenal dengan hati kering serta muka tebal sehingga sanggup menipu ahli sendiri dalam memilih ahli jawatankuasa parti.

Mungkin benar ada ahli Red Bean Army yang bersedia menerima segala kemungkinan atas dasar ‘pengorbanan’.  Jika ada, sahlah bahawa ahli-ahli Red Bean Army produk SJKC ini benar-benar tidak cerdik orangnya.

Pengorbanan ‘apa ke-jadahnya’ jika sengaja mengambil risiko memperjudikan hidup yang selesa dan bebas hanya kerana ingin sangat melihat kaum Cina berkuasa di Malaysia...?

Kenapa perlu begitu rasis sedangkan merekalah yang kononnya menentang rasisme...? 

Apakah Red Bean Army benar-benar percaya yang DAP akan mampu menyediakan kehidupan yang lebih baik kepada mereka berbanding Barisan Nasional?

Bukankah kemewahan dan kebebasan sudah pun mereka miliki di bawah BN? 

Jika pengorbanan ini sekadar untuk kedaulatan Bahasa Mandarin atau mewujudkan lebih banyak tokong Cina dan pusat hiburan, apakah ia berbaloi untuk memusnahkan masa depan sendiri...?

Lagipun, DAP bukannya memperjuangkan agama Buddha, mereka hanya memperjuangkan agama Kristian.

Sedarkah bahawa pemerintahan DAP hanya akan membawa Malaysia kembali ke zaman kegelapan.  Parti Lim Kit Siang itu terkenal dengan sikap tertutup – menghalang kebebasan media, diktator, kronisme, korup dan samseng.  Ugutan, ancaman, kilas tangan, tutup mulut adalah pendekatan semulajadi DAP.

Berat sebelah, tidak boleh ditegur, tidak mendengar teguran malah mengancam orang yang menegur merupakan perkara biasa di dalam DAP.  Siapa yang mengkritik pula akan disaman, dan langsung tidak diberi peluang. 

Red Bean Army pula dilatih untuk menyebar kebencian dengan menghapuskan terus nilai-nilai murni dalam masyarakat.

Maki hamun, memfitnah, memalukan dan menghina sasaran mereka semahu-mahunya adalah modus operandi utama mereka.  Pendek kata, nilai-nilai kemanusiaan dan kemasyarakatan telah dipersetankan terus. 

Jadi, bayangkan saja, apakah jenis negara yang akan dibentuk di bawah pemerintahan DAP?

Pemimpin DAP tidak merasa bersalah atau malu menipu ahli-ahli sendiri apatah lagi rakyat jelata.  Ini disuarakan sendiri oleh orang-orang di dalam parti itu dan bekas-bekas ahli dan pemimpinnya.

Malang sekali, walaupun menyedari hakikat sikap DAP yang begitu, kaum Cina tetap memilih parti yang dipimpin oleh Kit Siang dan Karpal Singh. Jelas sekali yang mereka lebih rela diperintah oleh diktator yang kejam daripada pemimpin yang adil semata-mata kerana diktator itu adalah dari kaum mereka. 

Hanya pemimpin yang kejam yang sanggup menafikan penglibatannya dan membiarkan orang-orangnya menanggung padah sendiri.  Itulah dia yang sedang mereka terhadap Red Bean Army. 

Lim Kit Siang telah menafikan mentah-mentah akan kewujudan Red Bean Army dan kononnya beliau tidak tahu menahu mengenainya.   Red Bean Army kini dibiarkan membela diri sendiri, kecuali, mungkin segelintir yang ‘dekat’ dengan pemimpin DAP yang akan dihulurkan sedikit bantuan untuk lari. 

Justeru, jika Red Bean Army mempunyai sedikit ‘kecerdikan’ mereka akan menyedari bahawa mereka kini benar-benar terperangkap.  Bekerjasama dengan pihak berkuasa pun salah, tidak bekerjasama pun salah.   Ditelan mati diri, diluah pun mati juga. 

Pesan kita kepada produk SJKC ini, jika ingin berkorban, biarlah untuk tujuan yang murni, seperti menyatupadukan masyarakat dan keamanan negara bukannya untuk memecabelah dan meruntuhkan negara atas nama rasisme. 

8 comments:

Anonymous said...

DAPigs ialah kafir harbi bukan sekadar parti politik biasa. Sangat jelas yang lebih menguasai DAPigs ialah cinabeng babi. Mereka memperjuangkan anti-Islam, anti-melayu, anti-institusi raja melayu dan ingin merupblikkan Malaysia. Di sebabkan mereka kafir harbi, adalah normal untuk mereka menggunakan cara kebinasaan dan cara jijik demi mencapai cita2 mereka. Pedulik apa mereka pada nasib Red Pig Army sebab army ni dibayar dan hanya sebagai alat memuaskan tujuan mereka. Mereka berkemampuan untuk menubuhkan lebih banyak army lain akan datang.

Anonymous said...

BOHSIA MANA PULAK NI YG MINUM BEER SIAP TANGKAP GAMBAR LAGI. MUKA DAH BUROK MCM CELAKA JE PGG TANIK. PUII BODOH LA MALAYU MCM KO NI SENANG JE DIPERBODOHKAN KOMUNIS2. TIEW

Anonymous said...

aku rasa ni mesti bohsia anak luar nikah KACUKAN AFRIKA. mak dia memantat dgn afrika la ni. anak pun ikut perangai mak dia laaa... biasa laaa , PMR tu agak2 lulus ke tak ni agaknya ye??? hehehe... sorrylah SLUT u gals look SO CHEAP-PUP !!! hahaha

Anonymous said...

Pihak Berkuasa cepat bertindak....
Takut nanti DEPA (RBA) musnahkan bahan bukti.....

Anonymous said...

DARI ASAL LAGI MEREKA NI KETANAH MELAYU SUDAH BUAT ONA RAMAI KALANGAN MEREKA TERDIRI DARI PUAK YANG GANAS MEREKA MENGAMALKAN GENGSTER UNTUK MENGUTIP CUKAIDAN MEMBUNUH DAN KOMINIS UNTUK MENAWAN TANAH MELAYUSAMPAI SEKARANG SUKU SAKAT MEREKA MASIH TERTINGGAL DI TANAH MELAYU IA ITU DAP APA YG MEREKA BUAT SAMA SAMASA MEREKA MASUK KE TANAH MELAYU DULU.TAPI SEKARANG MEREKA GUNA CARA MODEN UNTUK MEMBUNUH DENGAN PERANG CYBER TERTUBUH RED BEAN ARMY DULU PKM PARTI KOMINIS MALAYA YG MANA MEREKA MENGGUNA SENJATA DAN MELAWAN POLIS DAN TENTERA TAPI MEREKA KALAH DAN SERAH DIRI SEKARANG MEREKA GUNA CARA PERANG CYBER DAN BERKESAN ORG HARUS INGAT TERUTAMA GENERASY Y YG TAK TAHU ASAL USUL MEREKA JANGAN MEMBABI BUTA MENYOKONG MEREKA MUKING GENARASI Y BOLIH MENONTONG FILM TANDA PUTRA PADA 29/OGOS/2013 BANYAK YG ANDA AKAN LIHAT DALAM FILM TSB APA BANGSA CINA BUAT PADA ORG MELAYU DAN KANAK KANAK DAN WANITA MELAYU ANDA AKAN FAHAM MAKSUD FILM TSB YG MANA DAP BANYAK MEMBANTAH FILM TSB DITANYANGKAN PADA UMUM KERANA MEREKA TERLIBAT DALAM 13 MEI 1969 ORG MELAYU KHAS NYA ANAK MUDA YG BARU NAK BESAR KENCING PUN MASIH BERCABANG TONTON LAH FILM TANDA PUTRA.

Anonymous said...

Fisabilillah.....aku sanggup bermandi darah menentang musuh agama bangsa dan negara puak harbi DAPigs lahanat jahanam.......mampos kamu semua..!!!!!!!......apalagi mari semua perkukuh barisan........mulakan segera tak sabar rasanya......tersirap darah keseluruh tubuh..!!!!!!!

Anonymous said...

Sudah bodoh diperbodohkan lagi. Pemimpin yg kata Islam tapi ditunggang..penyokong taksub semakinlah bodoh.

Anonymous said...

DAP memang dah lama pergunakan RBA. Tapi bila kena tangkap, pandai2 lah mereka nak melepaskan diri. Biasa lah tu. Taktik dia orang memang macam ni pun. Mengaku atau tidak mereka sama juga. Lain kali buat lagi. Macam buka pusat rumah urut lah. Hari ni kena tangkap, esok buka lagi. Ape susahnya.