Sunday, June 23, 2013

Esok Anwar Bersama Barua Baruanya Akan Angkat Sumpah...! Pimpinan PKR Ketawa Sakan Tonton Video Klip Keldai Keldai Baghal Sertai Balck 505 Semalam

MUHAA HAA HAA HAAAAAAA.......!

Semalam tengahari banyak sungguh keldai keldai baghal buat kerja paling bodoh dalam dunia. Betapa bangangnya mereka mereka ini dok pergi redah cuaca berjerebu..., tak hirau aspek kepentingan kesihatan diri mereka.

Memang konfirm kerja mereka buat semalam adalah kerja bodoh, macam lembu. Mereka mereka itu semua mempunyai bentuk badan rupa wajah macam manusia TETAPI sayang..., mereka memiliki otak binatang yang bangang...!

Sebab apa mereka jadi bangang, sebab mereka sudah kena main... Esok Anwar bersama barua-baruanya tidak akan boikot upacara angkat sumpah di Dewan Rakyat.

Saksikan video klip dibawah ini, lembu lembu serta keldai keldai baghal yang buang masa sertai Black 505.5 comments:

Anonymous said...

Memang pun bodoh tahap gaban.

Anonymous said...

Petikan berita dari Utusan Malaysia

Tokoh pendidik, Prof. Tan Sri Dr. Ibrahim Abu Shah yang juga Presiden Majlis Perundingan Melayu berkata AKIBAT METROKRASI PENDIDIKAN yang diamalkan oleh Kementerian Pendidikan :

1. Meritokrasi telah berjaya mewujudkan ketuanan Cina.

2. Tidak ada yang menguntungkan kepada pelajar Melayu.

3. Kemerosotan bilangan pelajar Melayu di IPT. Kini ada hanya kira-kira 35 peratus pelajar Melayu dan selebihnya kaum Cina.

4. Pelajar cina menjadi penerima utama biasiswa iaitu 80% pada 2012.

Amat menyedihkan dan amat malang bagi orang Melayu. Perdana Menterinya orang Melayu, Menteri Pendidikannya orang Melayu .. tapi nasib orang melayu tak terbela.

Pendedahan bermakna daripada Prof. Tan Sri Dr. Ibrahim Abu Shah diharap dapat menyedar orang Melayu begitulah " Nasib Melayu Di Bumi Sendiri ".

Seruan saya, TERUS LAH BERPECAH, TERUS LAH BERCAKARAN wahai pemimpin2 Melayu SEMUGA HENDAKNYA SATU HARI NANTI kita orang2 Melayu mencapai KEJAYAAN MENJADI BANGSA YANG MEREMPAT di bumi sendiri.

Seruan kita kepada Najib Razak, Hadi Awang dan Anwar Ibrahim TERUSKAN USAHA MURNI KALIAN dan JANGAN BEREHENTI selagi MELAYU TIDAK MEREMPAT DI BUMI SENDIRI.

Hj Ariffin

Anonymous said...

Tak ada ke yang mati syahid sebab jerebu?..

Anonymous said...

saya malu jadi melayu
macam mana nak tukar bangsa saya?

Anak Lenggong said...

Nak gelak tengokkan sorang mamat yang dok berbunyi huuakkk...huaakkk tu..ganas samgat kee..atau dah layan dadahh...kah kah kah...cam ni punya ganas leh antar ke palestin ni...mesti israel cabuttt..