Friday, June 14, 2013

Kamilah Barhanudin Dengan Mohd Farizal Dua Anak Melayu Paling Kenyang Makan Taik Guan Eng.....


14 comments:

Anonymous said...

Hairan le dgn sikap sesetengah anak2 muda Melayu Malaysia sekang nih, sedangkan bangsa asing dibarat sana misalnya org putih sangat menghormati national anthem negara mereka....kalau tak caya cer tengok masa perlawanan bola sepak antarabangsa sewaktu lagu kebangsaan UK - God Save The Queen berkumandang, semua player akan sama2 bersemangat menyanyikannya....tapi anak2 muda dinegara kita yg sebegini sgt biadap seolah2 takde langsung sikap dan perasaan hormat dan jati diri pada Agama, Raja dan Bangsa!!

Anonymous said...

lihat la dunia....ini la generasi pelapis negara bangsa...hakkkktuiiii...

Anonymous said...

Kebanyakkan pemimpin2 melayu tak kira la dalam parti politik ke atau dunia korporat berfikiran liberal, sesat dan lupa diri. Jadi apa nak diherankan kalau ada generasi baru melayu yang berfikiran dan berperangai serupa.

kluangman said...

kita masih Ada Ikram Dan shakir

Anonymous said...

Dua ekor manusia bodoh

Anonymous said...

Neo politic kata Pudin. Inilah hasilnya.

wan wan said...

Kenapa kita suka sekali menghina orang/negara lain ?
Padahal mereka adalah saudara kita seagama, serumpun ???
kapan kita bisa maju jika yang kita pikirkan hanya memancing keributan atau membuat kerusuhan ???
Pikirkanlah dengan bijak wahai saudaraku !!!

Anonymous said...

budak berdua ni telah dihasut olih melayu[yang ada jawatan]dari parti PR.melayu2 ini pula diarah olih DAP untuk menghasut semua budak2 melayu supaya melakukan perkara2 ini dan perkara2 lain untuk TUMBANGKAN PEMIMPIN2 MELAYU UMNO\BN DAN SEMUA SULTAN2 MELAYU.sebenarnya budak2 melayu[kebanyakannya]tak tahu apa2.

Anonymous said...

Tanda-tanda yang satu hari nanti,orang2 Melayu akan merempat di negara sendiri.

Anonymous said...

cina pun tahu melayu x dapat hidup tanpa mereka tu sbb budak dua ekor tu cepat2 cari sokongan hayat...takut mampus!!!!

Anonymous said...

Nilah manusia Melayu yang bersifat pengecut, pengikut, Inferior..

Mahathir cuba menggalakkan melayu Menjadi TUAN di bumi sendiri..Melayu sendiri yang tak mau..

Kalau CIna & India mmg diorang mau jadi BOss..

Bangsa melayu mmg Inferior kpd LGE..jadlah tukang kasut, pengemis sekolah yatim dll & sembahlah Cina & kristian

Anonymous said...

Tanda kegagalan mak bapak dorang mendidik mereka dan kegagalan datuk nenek dorang mendidik mak bapak dorang dan seterusnya.....

Anonymous said...

the next mangsa mcm pelacur vivian jg 2 org kutuk ni.....kasi hentam sama dia....

Anonymous said...

tu askar kacang merah la.bukan semua askar tu cina.melayu pun ade.cina malaysia berapa kerat sgt yv tau bahasa malaysia.