Friday, June 21, 2013

Video Klip Anwar Story Apa Yang Berlaku Di Indonesia..., Najib Offer Anwar Makan Nasi Padang GARUDA Di Jalan Hayam Wuruk



10 comments:

Anonymous said...

Tak bole tahan dengar his bullshit. Doubt is very much that aby is concerned about another countey election process and even id he did, he can always refer to hia embassy in kl. What alot of rubbish this idiot was talking about. If anything sby would be very concerned about pkr and dap election process. Nuaq sudah basi....

Anonymous said...

anwar ibrahim is not relevant in malaysian politics anymore! he would be better to look another "jambu" guy who is willing to let his asshole screwed by him!!

kluangman said...

Low class speech

Anonymous said...

Bila berfikir dgn tenang, waras,wajar dan ilmiah akan terserlah Datuk Anuar hanya seorang pemutar belit,pembual bicara yg membosankan,Perincian isi isu isu ceramahnya MENYIRATKAN hasrat membuak buak seorang gila kuasa yg sgt kemaruk dan terdesak utk mencapai matlamat politik keperibadian semata.Gaya kepimpinan dan pemikiran Anuar sebenarnya sudah tidak relevan malah jauh ketinggalan zaman,lapuk basi setua usianya sendiri.

Anonymous said...

aku tak pernah percaya langsung apa yg anuar cakap..masa bermula reformasi pun tak..sekarang(apa tah lagi)..dan selamanya..anuar cuma BADUT POLITIK..yg sedang membodohkan orang ramai...

Anonymous said...

Bukan Anwar aje macam badut!Negara kamu memang seperti sarkis dan rakyatnya semuanya macam badut2 belaka especially orang Melayu lah.

ratubetting said...

wah bolehlah enak looo nasi garuda saya pakai ayam goreng dan rendang daging..


ehehehe




judi bola indonesia | agen bola sbobet

Anonymous said...

bersumpah dengan quran pn x lepas lagi....ni kan pula nak percaya cakap si aljuburi.....hakkkkktuiiiii......

Anonymous said...

I DONT PLAY GOLF,SMOKE CIGAR....nak tunjuk baik le konon BUT I LIKE ASSHOLE AND CHINA DOLL

Anonymous said...

Kalau Najib offer Anwar atau sebaliknya,Makan Penumbuk mungkin ada logiknya.Biiik!! Kena sebijik dua lebam biru bijik mata.Anwar dah biasa kena dgn TS Rahim Noor dulu.Lebam beb mcm disengat tebuan,semua gara gara Anwar MeMossad Israelkan Polis Malaysia.