Monday, June 24, 2013

Video Klip Hangat Di Pasaran SUK Selangor....! Benarkah Faekah Husin Sendiri Yang Suapkan Ubat Darah Tinggi Kedalam Mulot Khalid Gagap...?






Lawak giler beb...!

Minit ke 0;38;00 seorang wartawan dengan selamba sergah Khalid dengan soalan "Tan Sri, are you sleeping...?". Tambah lawak lagi Khalid pun selamba juga menjawab " yes....".

Apakah foto foto dibawah ini turut sama membawa maksud sewaktu Kongres Nasional PKR, aksi aksi "terlelap" Khalid bersama pimpinan PKR yang lain bahawa mereka baru selesai membaham ubat darah tinggi...?

Itulah alasan yang telah diberikan oleh Setiausaha Politik MB Selangor sebagai respon kepada penyebaran video klip diatas yang kini bersepah di pejabat SUK Selangor...


7 comments:

Anonymous said...

Bro, khalid gagap tengah ngigau...apalagi mintak nombor bro...

Anonymous said...

Politik munafik .......

Anonymous said...

Jangkitan penyakit bedollah badwi!!!

Anonymous said...

Minum banyak sangat ' urat saraf banyak yang dah mati. Darah kurang mengalir sebab tu asyik nak tidor.

Anonymous said...

Tanya Khalid masa dia ngigau nanti jwb dia tergagap gagap...aa..aamik..lah no 1234 kaa..si paw kaw kaw..

Anonymous said...

TS Khalid bukan tertidur tapi..itu namanya Tafakur yg khyusuk seorang Pendita pemikir yg bijaksana..Setiap patah tutur kata diproses dlm hati sanubari dan kapla hotak dgn teliti sebelum dilepaskan dimulut..Banyak aaar...dah memang Menteri Besar Kita tu letih,kureng sihat,amik ubat,byk kerja dll.nasib baik beliau tak beli Pil Kuda dr orang orang PAS.

Anonymous said...

"paling menawan dan sungguh asyik dipandang adalah melihat Kak Eda tertidur manja, geram saya dibuatnya..." - Anu Rahim, Pensyarah, Kuala Lumpur.