Sunday, July 21, 2013

09 PRK Kuala Besut - Ramai Pimpinan PKR Yakin Undi Awal Telus

Pengundian awal telah dijalankan di Markas Tentera Gong Kedak bagi Pegawai-Pegawai dan Anggota ATM, POLIS dan Pegawai-pegawai SPR yang bertugas pada Piliharaya kecil kali ini.

Seramai 1,148 Pengudi yang akan mengundi awal pada hari ini.

Timbalan Datuk Wira Hj Wan Ahmad W an Omar memaklumkan dakwat kekal pada kali ini lebih tahan lama dan yakin bahawa dakwat tidak akan hilang selepas 6 hari selepas pembuangan undi katanya.

Menyatakan tidak ada seorang pun rakyat malaysia yang mengundi lebih dari 2 kali kerana sebelum membuang undi,terlebih dahulu pemilih mendaftar nama di kerani pendaftar.

SPR bercadang utk mengumumkan keputusan rasmi undi pada jam 10.00 malam kerana pihak SPR mahu memberi laluan kepada solat isyak dan terawih kepada seluruh umat  ISLAM terutama di Kuala Besut ini.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Anonymous said...

GOBI KRISHNAN 012 2146409
GOBI KRISHNAN 012 2146409

INDIA PUNDEK NI DLM AKAUN TWITTER DIA SETIAP HARI MENGHINA ISLAM MENGHINA MELAYU ADAKAH TUAN TUAN SEMUA REDHA?

ddna199 said...

Kalau 3 cinabeng tu kena tindakan d yg tinggal 1 org pilihan nazri yg belum kena....so apa cunik sekor ini kita mau kasi chance...mau tunggu apa lg...kalau tak suka duduk ini negara dia boleh migrate or balik India lg sgt bagus...!!!

Tak kira siapa mrk yg terbukti menghina Islam MESTI terima hukuman. Biar semua org kafir harbi 1 dunia tahu d faham syariat Islam.Kerajaan Malaysia krjaan Islam Berlembagaan kita mesti kuat berpegang dgn syariatnya.

Yg heran kenapa asyik mrk kaum kafir yg kacau macam2 kat kita org Islam? Mrk ini tak ada rasa hurmat d malu ke???
Sedang kita Islam d ini negara Islam. Kita tak ganggu gugat agama mrk pun!

Buat kuil, tokong atau gereja ada kita bantah ke...malah ada peruntukan dari krjaan Islam kita.
Cara ibadah agama mrk nak bunyikann loceng ke, cucuk lidah ke atau hidung ke, telan api ke atau sembahyang colok ke...mentekedarah piggys ke...lantaklah korang...


Diharap semua pemimpin d Ngo2 Islam sentiasa peka dgn membuka mata serta dada besar2 didalam menangani isu sensitif begini.

This not a racist but we have the right way to do it n follow the law. This people lost their behaviour n being too much already.
This the time we must stop all kind of rubish!!!
An action must be taken accordingly.

"SYABAS D TAHNIAH KPD PEMIMPIN MALAYSIA YG BERJIWATEGAS D BERANI. TERUSKAN TINDAKAN SEWAJARNYA DEMI KEMAKMURAN D KEBERKATAN NEGARA TERCINTA."

Anonymous said...

Kalau menang semua akan jadi bersih dan terlus bg pembangkang bila kalah semua jd kotor,tipu dan rasuah.akan meracaulah PAS sehingga PRU 14.

Anonymous said...

Mana skuad pendakwa...cari gagak sekor yg meracau kat twitter tu. Jgn bagi lepas...
Lu apa mau ha...kita Islam tak kacau lu orang hindu ka apa ka...tapi hari2 kenapa lu kacau kita jugak.

Apa lu ada mental problem ka? Hi dey something wrong to your brain...or too much drinking???

Kalau lu potong dulu lu tak boleh cakap banyak la...
Lu kulubi kulit kasi anjing makan lg bagus la...
Lu minum todi berapa botol hari2 ha...mabuk...mabuk!
Balek rumah kasi bini gaduh juga...chiiittt...banyak kotor punya orang serupa gangster!!!