Saturday, July 6, 2013

Blogger KP Dedahkan Aktiviti Penyokong Kuat DAP Di Singapore...


Kisah yang dibongkar oleh sahabat blogger di SINI


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

superadv711 said...

Iklankan Bisnes Anda Di Sini: www.adv711.com

IKLAN YANG MENDATANGKAN PENDAPATAN

MAHUKAH ANDA - IKLAN ANDA DIBAYAR?

@ Dibayar Tanpa Iklan? Seperti Ini?

PENDAPATAN BULANAN ANTARA 3K - 7K

IKUT CARA KAMI, SISTEM KAMI, USAHA ANDA !!!

Hubungi Dan Daftar Sekarang www.adv711.com

ID SPONSOR superadv711

SMS NAMA DAN LOKASI ANDA KE 019 975 9916

Anonymous said...

Dorang ni penyokong kuat dap. Pas cuma bekerjasama dgn dap. Setuju untuk tak setuju.

Anonymous said...

udah2 la tu letak gambar lucah. nmpak kebodohan blogger umno

Anonymous said...

takut kebenaran terungkap... penyokong kuat LGBT..kumpulan org mcm ni yg nak kita jadi pemimpin.. lihat bendera warna warni yg dipacak tu..semua seronok pacak bendera... demo bersih demo pru.. tu lambang apa???? tujuan apa bendera warna warni tu???!?

sape yg bodoh??org kafir atau org melayu islam pas pkr????!

Anonymous said...

aku ckp pasal gambo lucah tu yob. buat tambah dosa. ckp islam bagai tp suka upload gambo yg x berfaedah mcm tu. dh nk ramadhan ni. baik remove je. istighfar byk2

Anonymous said...

Dear admin, saya sokong pendapat anon yg kat atas nih... taulah paktan n LGBT liberal semua depan belakang boleh, tapi seikhlasnya saya rasa eloklah gambar2 nih setakat diletakkan link aje kalau mau, Ramadhan pun dan hampir sangat jadi eloklah remove aje gambar yg macam nih.. percayalah tanpa gambar2 cmani pun kita semua tau macammana dornag nih beroperasi...

Anonymous said...

Hoi anus kat atas kalu tak tunjuk gambar kang ko kata tipu.?

Anonymous said...

Ohh plzlah, saya bukan penjilat PAKATAN ok?? Tapi say ajugak tak suka mentaliti orang2 BN/UMNO semacam nih.. kalau nak mengukohkan BN/UMNO kita tak perlu meletakkan diri kita serendah taraf macam puak2 pakatan!!

Anonymous said...

Get that?? Kalau PAKATAN tuh anjing, kita tak perlu sama2 terikot jadi anjing, faham??

Anonymous said...

Kau anjing ke sbb kau je faham.aku tak faham sbb aku manusia

Anonymous said...

Kau tak faham sebab punyai IQ yg lembam..so org macam kau nih buat buang masa aje layan...kalau explain pun bukannya faham, so be it...moron! Saya penyokong UMNO/BN tapi saya rasa kalau kau jugak penyokong UMNO/BN but sorry to say, anda adalah seorang LIABILITI dalam UMNO/BN....sebab punyai mentaliti ala puak2 disebelah sana yg dah secara azali dah sukar utk diterjemahkan LOL!