Friday, July 5, 2013

BRAVO Zahid Hamidi...! Samseng Samseng Tajaan DAP Akan Panas Apabila KDN Laksanakan Akta Baru Ganti Akta Darurat [EO]


Menteri KDN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menyatakan bahawa pemansuhan Akta Darurat [EO-Emergency Ordinance] telah menyebabkan ramai penjenayah penjenayah terlepas daripada pendakwaan...

Sehubungan dengan itu, KDN sedang merangka untuk melaksanakan satu akta yang baru menggantikan EO dimana selepas perlaksanaannya nanti, mana mana penjenayah yang ditaja oleh kumpulan penjenayah yang besar boleh 'mendapatkan khidmat peguam' untuk mengelak mereka daripada menerima sebarang hukuman...

Zahid berkata demikian sewaktu membuat Walkabout tengahari semalam di Chow Kit Cure & Care Service Centre.

Apabila membicarakan mengenai hal aktiviti penjenayah dan kongsi gelap, ianya lebih banyak dikaitkan dengan DAP.... Sewaktu isu ini dibangkitkan suatu ketika dahulu, pimpinan DAP yang mula mula berkokok terasa pedas...!

Semakin terserlah nampaknya ketegasan Menteri KDN yang baru ini... TAHNIAH Zahid...!

3 comments:

Anonymous said...

Hidupkan balik Akta Darurat tak payah pening kepala mesyuarat sana sini tonggang terbalik nak buat akta baru..

Anonymous said...

Jangan lagi bagi muka kat meka2 nih. Menyusahkan rakyat je.

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah atas keberanian YB Menteri KDN kita! Apalagi peguam-peguam dan hakim-hakim SAMPAH makin direkrut puak evangelis Kristian Zionis DAPigs/PKR (fahaman evangelis Kristian Zionis doktrin gabungan Kristian fanatik dan pengganas Yahudi Zionis untuk menjatuhkan Islam, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, termasuk Mekah di masa akan datang, dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas)! Ini amat membimbangkan kerana saya amat mengesyaki mereka mahu menawan sistem Perundangan, Guaman dan Kehakiman dan Jabatan Perkhidmatan Awam di Malaysia!

Pemimpin Bumiputera Melayu/Islam dan Bumiputera lain, jangan tunjuk takut lansung kepada ancaman berterusan dan makin GANAS DAPigs/PKR ini – bahkan baik kembalikan segala hak BUMIPUTERA/ISLAM termasuk DEB termasuk hak perumahan untuk Bumiputera di tanah-tanah kerajaan, perniagaan dan biasisiwa khas.

Di Israel juga, penjajah Yahudi yang asyik bunuh, penjara dan menindas Bumiputera Islam Palestin, termasuk dengan mengambil hanya imigran Yahudi dari merata cerok, dan memberi hak istimewa termasuk perumahan dan pendidikan, untuk bangsa Yahudi dari askar (yang tiada Bumiputera Islam Palestin) – tak juga dihentam si pencinta “demokrasi dan hak asasi manusia” dari Barat (kononnya – bahkan Israel si penjajah ganas ini adalah sekutu kuat si Barat hipokrit laknat)!

Juga rejim PENDATANG Cina PENJAJAH GELOJOH Singapura yang menindas Bumiputera Melayu/Islam – termasuk dengan mengambil hanya jutaan imigran Cina dan Kristian, juga dibela oleh sekutu kuatnya, si Barat-Zionis!

Dan lagi, si Ban ki-moon (bekas menteri Luar Korea Selatan yang pro-US) dari UN dan birokrasinya, rata-rata pro-Barat-Zionis!
Maka kita dari dunia Islam dan “ Dunia Ketiga“ , janganlah sampai takut sangat pada gertakan “demokrasi/hak asasi manusia” SAMPAH Barat-Zionis!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAPigs/PKR/Red beans militiaPIGS durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)