Tuesday, July 30, 2013

CADANGAN Ikhlas.... Alangkah Bagusnya Kalau Najib Dapat Berlakon Iklan Raya 2013.

Inilah hakikatnya.....

Iya sungguh nyata lagi jelas! Tahun Baru Cina 2013 Gong Xi Fa Cai telah disambut sebelum rakyat seluruh negara kita mengundi pada PRU 13.

Punaisihat Punaisihat Perdana Menteri yang mengaut gaji lumayan telah berjaya "menyuruh" Najib berlakon dalam iklan Gong Xi Fa Cai 2013 1Malaysia. Tujuannya untuk memenangi hati pengundi cina supaya memberikan sokongan kepada kerajaan BN terus memerintah negara. Tetapi pada hari pengundian 5 Mei 2013 apa yang telah berlaku....?

Anda semua pasti tahu akan jawapannya. BN-UMNO hampir hilang kuasa kerana pengkhianatan kaum cina yang mahu Anwar-Kit Siang memerintah negara kita....

Kalimah dan zikir mereka sepanjang hari 5 Mei 2013 berbunyi INI KALI LAH!

Kini, ramai kaum melayu memohon agar Najib hentikanlah kaedah memberikan bermacam macam ole ole kepada kaum CINABENG yang tak tahu membalas budi yang kita beri. Ibarat bait bait senikata lagu Cukup Sudah yang didendangkan oleh Nirwana Band " Cukup Cukup Sudah..., Cukup Sampai Disini Saja...."

Minggu hadapan umat islam khususnya kaum melayu dinegara kita ini akan meyambut kehadiran Syawal, kita akan berhari raya. Apakah Najib "sudi" untuk berlakon Iklan Raya 2013 demi menjaga hati kaum melayu...?

Bagi anda yang mungkin terlupa, jom saksikan Iklan Gong Xi Fa Cai 1Malaysia 2013, penampilan khas Perdana Menteri Datuk Sri Najib Tun Razak


11 comments:

Anonymous said...

Alahai Ah Jib Gor ... sedarlah orang melayu dah mula kecewa sekarang.

Anonymous said...

Ah Gib Gorr...........
patut ada orang tentang dia ni masa mesyuarat pewakilan UMNO..
rejek Ah Gib Gorrr...........jaga orang cina sahaja kerja dia ptui

Anonymous said...

Persoalan sekrang:

"APA LAGI NAJIB MAU DARI MELAYU????"

Semua sudah diberi: kluasa, jawatan, sokongan malah apa yg Melayu ada, Najib ambik dan bagi kat pendatang terutama cina babi...apa yang Melayu dapat???

Hinaan, cercaan, dan kelemahan pemimpin...Celaka punya pemimpin...

Anonymous said...

Meluatnya aku tengok muka si Najib ni. Cilaka punya melayu, belah la lu....

Anonymous said...

OOOI NAJIB MONGGOL..AKA NAJIB ALTANTUYA AKA AH JIB GOR..LU INGAT KITA ORG MELAYU SUKA SAMA KAMU MAAA, LU SYOK SENDIRI..LU SAMA DOLAH BODOWI SAMA AJA..BOLOH, BIGONG, BENAK//LU 1 MALAYIA GAGAL MAA, LU SEMUA ORG LU MAHU RASUAH..BR1M, KR1M, OOO BILA MAHU BIKIN AYAM1MALAYSIA, RUMAH URUT 1MALAYSIA, LIWATMALAYIA

Anonymous said...

Jika Najib berlakon dalam iklan Hari Raya 2013, orang Melayu yang tengah marah ini hanya akan menjadi LEBIH marah.Begitulah keadaannya.Najib dah tersilap memuekan sangat kat orang Cina, jadi, sekarang ini,tak kira apa sahaja yang Najib buat, semuanya dah dipandang tak betul oleh orang Melayu.

Anonymous said...

PADAN MUKA NAJIB DITIPU BULAT BULAT OLEH CINABENG!

Mana lagi maruah diri hendak diletakkan. Di belakang punggung?

Anonymous said...

Bajet 2014 nak bagi lagi RM100 juta pada sekolah-sekolah vernakular?

Kununnya sama rata sama rasa melayu binasa peduli apa?

RM100 juta bagi kat ratusan sekolah Cina dapat berapa sebuah sekolah

RM100 juta bagi pada puluhan sekolah Tamil berapa sebuah sekolah dapat

RM100 juta bagi pada puluhan sekolah mubaligh kristian berapa sebuah sekolah dapat

Tapi bagi RM100 juta pada ribuan sekolah Melayu berapa sen saja yang dapat dimanfaatkan oleh anak-anak dan guru-guru Melayu?

Cukup-cukuplah menjilat cinabeng!

Anonymous said...

" Yes, Ahli Umno Titiwangsa ", I support the move to remove Najib.

Anonymous said...

Memang BERNAS idea MIK ini. Dah tiba masanya YB PM kita lebih MENJAGA HATI Bumiputera Melayu/Islam yang amat setia pada UMNO demi mempertahankan agama, bangsa dan negara, bumi tercinta kita ini, warisan dan korban berzaman (dari sebelum dijajah British lagi) nenek moyang BUMIPUTERA Melayu/Islam dan BUMIPUTERA lain! Dan PM bagus kalau dapat bersama dalam video Aidilfitri dengan YB TS Rais Yatim, demi MENDAULATKAN sekali bahasa KEBANGSAAN/MELAYU klasik sastera kita, yang amat indah! Baru padan muka si DAPBIAWAK/DONG SONGSANG/PKR!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Hey anon, lu yang asyik hina YB PM dengan bangkitkan hal altantuya itu, ingat kita tak tahu kah lu PENYAMAR BIAWAK BANGKAI Red Bean?!

Kalau lu tak suka BUMIPUTERA Melayu/Islam dan Malaysia pusaka berzaman nenek moyang Melayu/Islam dan Bumiputera lain, dari sebelum dijajah British lagi, lu boleh BERAMBUS! Baik lu pergi lubang DAP-si Lim Kit SiANJING HUTAN LIAR/PKR yang tak habis JILAT kaki kudis-bernanah Barat-Israel itu! Dasar bangsa PENDATANG PENYAMUN/PEROMPAK/PENIPU macam SAMSENG KONGSI GELAP, yang di bawa British durjana!