Friday, July 19, 2013

CINABENGS Hina Agama Islam...! Alvin, Vivian, Ng MunTat Sudaaah...... Ini Namewe Bila Pulak Wei...?


12 comments:

Anonymous said...

kes nawamee susah sikit bro, Nazri Azis akan kata langkah mayat saya dulu...

Anonymous said...

KALAU NAZRI AZIZ SOKONG SANGAT LAHANAT NAMEWEE TU, LAIN KALI KITA TAK PAYAH SOKONG NAZRI AZIZ LAGI!

sally mcjepun said...

yup nazri kasik cantas la...sokong bro

Anonymous said...

Inilah akibat BUMIPUTERA Melayu/Islam terlalu BUTA - sampai tak sedar MUSUH ISLAM terus menyerang dengan amat TERANCHANG dari pelbagai sudut, termasuk dengan MEMPERGUNAKAN Melayu/Islam untuk menyokongnya!

Lihat bagaimana Bukan Islam DAP/PKR nak TUMBANGKAN Islam/umatnya di bumi pusaka Bkita ini, dengan cuba menubuhkan Suruhanjaya antara Kepercayaan (IFC - Inter Faith Commission), kononnya untuk memperjuangkan kebebasan beragama di M'sia ini, tapi disyaki mahu MENUMBANGKAN Islam sebagai AGAMA PERSEKUTUAN! Dan si dalang kuat belakang IFC ini ialah rejim Jerman yang amat pro-Israel ini, melalui pertubuhan politikya iaitu Konrad Adenauer Foundation di Malaysia (lihat http://www.kas.de/malaysia/en/about/). Rejim Jerman (Kristian Zionis) ini memang JAHAT dan dalang dua muka - depan tunjuk baik pada orang Islam, belakang nak tumbangkan Islam/umatnya)!

Bahkan Teresa Kok dari DAP dan yang lain dari PKR, selalu ke Jerman. Juga jangan lupa, satu lagi NGO Jerman-Zionis Transparency International yang asyik menghentam polis dan Kerajaan BN, ditubuhkan dan berpusat di Berlin. Selain dari itu Berlin ini juga pusat Kristian Zionis di Eropah, termasuk melalui media global, God TV, yang makin berleluasa melalui satelit canggih dan tersembunyi, di negara-negara Islam!

Jadi BUMIPUTERA Melayu/Islam mesti lihat VIDEO penting ini di http://taipingmali.blogspot.com/2013/07/khas-untuk-pengundi-kuala-besut.html dan http://www.jais.gov.my/isuagama/ifc.php

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Lihat bagaimana Bukan Islam DAP/PKR nak TUMBANGKAN Islam/umatnya di BUMI PUSAKA kita ini, dengan cuba menubuhkan Suruhanjaya antara Kepercayaan (IFC - Inter Faith Commission), kononnya untuk memperjuangkan kebebasan beragama di M'sia ini, tapi disyaki mahu MENUMBANGKAN Islam sebagai AGAMA PERSEKUTUAN!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Berapa kerat cina beng buat kutukan resmi terbuka terhadap dua orang kes ini ?

Mengapa diam sunyi sepi:- Wong Chun The Star,Oriental Daily,Sin Chew,Hua Zhong Dong Zhong ACCIM,SCAH, ribuan Dato Datuk, Datuk Seri Dato Seri Padukaa ,Dato Amar, puluhan TanSri TanSri Ketua Menteri (aH Beng Pinang) Perak Cousin Hailam,Lim senior dan 3,000,000 pengundi tsunami Cina ?

Ah Jib Gorrr dan strategik director tak nampak ke ?

Ah jib gor yang amat kasih cinta sekolah vernakular dan bapak sekolah cina ?

arjuna waspada
changkat lobak

Anonymous said...

Kalau pasal Nazri cuba tanya orang Padang Rengas; "kome tak nyesal ke?"

Anonymous said...

Org Padang Rengas akan cakap...

"Kita org pon luv Chinadoll"...

Anonymous said...

geng alphard tgh tunggu namewee buat hal lagi...

Anonymous said...

2 ekor babi cinabeng to bodoh.....x pandai bodek menteri...tgk babi namawee....kutuk2 kerjaan pn masih bebas sebab pandai bodek menteri utk dijadikan perisai diri......musnahkan dapigs dr tnah melayu....

Megat Mohd Hisemudin Megat Kasim said...

Kes yang dicetuskan oleh Alvin dan Vivian ini telah menaikkan suhu kemarahan rakyat Malysia berugama Islam. Apatah lagi mempromosikan sup tulang babi (Bak Kut Teh) sambil mengucapkan selamat berpuasa,

ikutilah kupasan saya dalam http://hisemudinkasim.blogspot.com/2013/07/alvin-dan-vivian-hina-islam-mahkamah.html

Chassidy said...

Awesome!