Sunday, July 14, 2013

HARAM JADU...!! CINABENG Sesuka Hati Mak Dia Jual Al Quran Di Low Yat....?

Semakin melampau juak juak CINABENG...!

Selepas pasangan Alvin dan Vivian mengajak umat islam berbuka puasa dengan memakan babi, kini muncul satu lagi kisah seram! Benarkah ada sekor CINABENG telah mempersendakan agama islam apabila dengan beraninya dia dikhalayak ramai menjual Al Quran...?

Sedangkan mana mana umat islam yang mahu menyentuh kesucian Al Quran perlu berwudhuk.... Apakah si CINABENG ini sudah berwudhuk...? 

Kisahnya di SINI

5 comments:

conservative said...

Cina beng ni dah over sangat, bila najib nak istihar perang pada cina beng ni...

Anonymous said...

Mengapa tiada orang islam berjihad menentang mereka mereka ini dan kalau perlu kita bunuh mereka seperti mengikut hukum hudud kerena mereka ini adalah sebahagian kafir harbi yang darahnya adalah halal untuk ditumpahkan.

Anonymous said...

PENYERANGAN MUSUH Islam/Melayu makin RAKUS dan GANAS, dari CINABINATANG DAP/PKR bangsa PENDATANG tamak dan tak sedar diri, dia MENUMPANG!

Saya syak ini Quran palsu! Bahaya ini - untuk menjahanamkan terus aqidah umat Islam, terutamanya dari jenerasi muda!

Lepas itu, kalau Quran ini bukan palsu, memang tujuan si CINA BIAWAK-GELOJOH-MAKAN-BABI nak terus lagi menghina Islam, sebab umat Islam memuliakan Al Quran termasuk dengan mengambil wudhu. Sila lihat di
http://ustazfathulbari.wordpress.com/2012/05/17/pegang-al-quran-tanpa-wuduk/, Pegang al-Quran tanpa wudhu, Ustaz Fathul Bari Mat Jahya, Mei 17, 2012:

......Jadi untuk kita mengambil langkah yang selamat, sebelum menyentuh Al Quran kita perlu mengambil wuduk terlebih dahulu. Bererti di sini kita keluar daripada kekhilafan, kata Nabi di dalam hadis sabdanya,

“Tinggalkan perkara yang meragukan kamu kepada perkara yang tidak meragukan kamu”. (riwayat Imam Tirmidzi).

Apahal JAKIM tak ambil tindakan?! Dan NGO-NGO Melayu/Islam kena buat lapuran polis!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)Anonymous said...

hahaha....itu bang long tiger x buat ape2 kerrrr......x kan senyap ajerrr kot......

Anonymous said...

kejadian seperti ini tidak akan berlaku jika pihak berkuasa mengambil tindakan tegas, mendakwa serta menjatuhkan hukuman kepada sesiapa yg didapati menghina agama dan aqidah atau apa2 saja berkaitan dengan sensiviti org2 islam didalam dua kejadian yg lepas.