Tuesday, July 16, 2013

HIPOKRIT...! Apabila Rasulullah s.a.w. Dihina Dalam Filem Innocence of Muslims PAS Boleh Buat Demo Besar Besaran... TAPI Bila Alvin, Vivian Dan Adlin Hina Agama Islam, PAS Tutup Mata


13 comments:

Anonymous said...

INILAH WAJAH PUAK PAS
PUAK MUNAFIK HYPOKRIT PEMBOHONG
HANYE KERNA TAKUT CINA DAP BABI
MAKA JADILAH KOPIAH BISU PEKAK BADAK

PAS HANYELAH HAIWAN HINA
ANJING BARUAH BALACHI PECACAI CINA
GUNA AGAMA TUK MENIPU MELAYU BANGANG
FUCK U KOPIAH HIJAU KOPIAH BUSUK
SPA LANCAP KONEK BERSEPAH KAT SNGOR

YET PUAK PAS TAK BERANI TUTUP
KERNA APA.. KERNA TAKUT DGN CINA DAP
PAS ANJING KURAP
BINATANG YG TAK SEDAR DIRI

Anonymous said...

UNDUR KAU NAJIB BANGSAWAN
UNDUR KAU HISHAM AMARAN
UNDUR LU NAZRI KITUL
HIDUP ZAHID HIDUP IDRIS HARON

WOI HADI BESI
KAU NI BODOH KELDAI
KENA BODOH BODOH DEK CINA DAP

WOI ANWAR HOMO
FUCK U KAKI JUBOR
ANAK HARAM LU ANWAR

NAMPAK TAK PEMIMPIN MELAY
SEMUA BACUL BAHLOL TONGONG
UMNO TERBAIK TAPI PEMIMPIN MACAM PANTEK
NAJIB TELUR TINGGAL SEBIJIK BACUL
BABI LU NAJIB BUAT PEKAK BADAK
ISLAM DIHINA MELAYU DIPERLEKEH
LU MASIH CERITA GTP TTP PANTAT P P P
GUA TAK MAU ITU P P LU PUNDEK LU
GUA MAU LU JAGA MELAYU
GUA MAU LU JAGA ISLAM
SUSAH SANGAT KE

BABI LU NAJIB BANGSAWAN
UNDURLAH LU BODOH BACUL LEMBIK

Anonymous said...

Bah. Pertama:

Bila umat Islam berpecah dan berbunuh sesama sendiri, yang ketawa macam SYAITAN durjana ialah penjajah laknat Barat-Israel dan sekutu kuat mereka, DAP/PKR! Dan
penyerangan RAKUS dari MUSUH Islam/Melayu terus makin RAKUS dan GANAS. KDN dan JAKIM perlu ambil tindakan kerana ini berkaitan KEDAULATAN Islam dan KESELAMATAN bangsa, agama dan negara!

Memang DAP asalnya berasaskan perjuangan Komunis (fahaman Komunis MAO di Cina telah diketepikan untuk kemewahan Kapitalisma Barat-Zionis yang amat buas, tamak dan ganas), tetapi disyaki, sekarang telah diambil alih hampir sepenuhnya oleh pertubuhan evangelis Kristian Zionis yang sedang giat MENGKRISTIAN-MENGYAHUDIkan yang Islam dan bukan Islam, termasuk penganut Kristian traditional biasa, di Malaysia ini dan seluruh dunia Islam - yang perlu ditundukkan segera. Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAP/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, termasuk Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll).

Pertubuhan PENGGANAS Kristian Zionis, juga sudah menyamar sebagai gereja biasa, NGO-NGO alam sekitar ataupun kononnya nak menolong hak asasi orang miskin/teraniaya, syarikat korporat termasuk syarikat perumahan, atau sebagai perhimpunan peribadi di rumah-rumah dan kawasan perumahan, yang banyak tidak berdaftar. Bahkan Vatican pun sudah diketuai puak Kristian Zionis ini! Puak Kristian Zionis ini makin rancak dengan menyamar sebagai yang disebut di atas, di pendalaman Sarawak/Sabah, di perkampungan Orang Asli dan orang India miskin di perkampungan estet, serta flat-flat di bandar , untuk mempastikan lebih ramai Bumiputera/Bukan Bumiputera yang diKRISTIAN akan mengundi DAP/PKR di pilihanraya akan datang!

Maka ramai anak-anak anak-anak muda BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain, yang Islam/bukan Islam akan disasarkan untuk DIKRISTIANKAN (makin berleluasa di pendalaman Sabah dan Sarawak) serta
direkrut jadi PENGGANAS (lihat kaum Sulu Islam dari Mindanao yang dihasut menyerang Sabah)/SAMSENG/GENG KONGSI GELAP/PENAGIH ALKOHOL (termasuk tuak di rumah panjang)-DADAH-STEROID-JUDICYBER/SIGILA SEKS TERMASUK GILA SEKS PORNOGRAFI-PELACURAN-HOMOSEKSUAL (termasuk PONDAN)!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red Beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

Anonymous said...

Bah. Kedua:

Serta, malangnya undi kepada PKR/DAP termasuk di Sabah dan S'wak (yang amat kaya minyak-gas apalagi dengan penemuan terbaru) tidak mustahil akan meningkat bukan hanya dari kaum Cina, tetapi dengan MENGHASUT masyarakat Kristian termasuk Bumiputera miskin, contohnya kaum Penan, Orang Ulu, Rungus, Dayak dsbnya. Semasa saya TERSESAT BODOH mengikut PKR dulu, saya ada melawati perkampungan Bumiputera bukan Islam di Sarawak, yang makin dihasut membenci Islam, kerajaan BN dan Bumiputera lain yang Islam seperti kaum Melanau dan Melayu. Bahkan, saya diberitahu ada orang Penan dihasut berhenti kerja dengan kerajaan termasuk sebagai guru. Dan saya ada berjumpa seorang ‘aktivis‘ Bruno Manser Foundation (BMF) yang sungguh berahsia, yang sekarang saya syaki dari Intellegence Jerman – dan dia menggunakan beras dan wang untuk memperdayakan masyarakat Bumiputera miskin, terutamanya orang Penan, serta mempunyai alat-alat teknologi canggih termasuk untuk logistik. Maka ini harus disiasat dengan tegas. Bahkan Theresa Kok dari DAP dan yang lain dari PKR, selalu ke Jerman. Juga jangan lupa, satu lagi NGO Barat-Zionis Transparency International yang asyik hentam polis dan K‘jaan BN, berpusat di Berlin, serta juga Berlin ini pusat Kristian Zionis di Eropah!

Lagipun, walaupun BMF berpusat di Basel di Switzerland, Basel itu bersempadan dengan Jerman dan ramai rakyat Jerman di sana. Jadi saya amat mengesyaki. BMF adalah di bawah tajaan politik kotor dari k‘jaan dan Intelligence Jerman-Mossad

Dan dengan penemuan baru minyak-gas yang bertimbun di Malaysia Timur, syarikat-syarikat MULTINASIONAL Barat-Zionis, amat marah dan dengki dengan PETRONAS dan ingin menguasai semula. Oleh kerana itulah Barat-Israel terlibat dengan elemen subversif di seluruh Malaysia termasuk di Malaysia Timur, dan berpusat di Miri dan Kucing contohnya, melalui BMF, Sarawak Report dan Global Witness, dan sekutu kuat mereka dari DAP/PKR durjana itu.

Maka amat perlu untuk masyarakat Bumiputera di pendalaman terutamanya, Orang Asli, Penan dan Bumiputera lain, terutamanya yang miskin, diletakkan di bawah pentadbiran kerajaan BN yang ketat, secepat mungkin. Bukan hanya untuk membawa pembangunan yang amat diperlukan terutamanya perkampungan BUMIPUTERA miskin, juga kerana elemen subversif kuasa asing tersebut makin merbahaya, termasuk melalui NGO-NGO Barat-Zionis dan tempatan, dan sekutu kuat DAP/PKR mereka. Lihat contoh Bumiputera Sarawak miskin ini yang saya syak akan disasar dengan agresif puak Kristian Zionis DAP/PKR di http://sarawakmirror.blogspot.com/2013/07/villagers-left-out-of-basic-ammenities.html, Monday, July 15, 2013, Villagers left out of basic ammenities . Di Amerika Utara pun, ada sistem yang ketat untuk melindungi Tanah /Native Reserve) dan penduduk BUMIPUTERA Native Americans/Canadians, walau oleh PENJAJAH Barat - namun mereka makin ditindas termasuk dengan kemasukan jutaan imigran, kerana tidak lantang bersuara mempertahankan hak Bumiputera mereka.

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, serta bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Bah. ketiga (Akhir):

Juga, jabatan DAKWAH Islam, mesti lebih kuat berusaha, terutamanya di perkampungan Orang Asli dan di pendalaman Sabah dan Sarawak, dan kawasan perumahan termasuk kawasan flat untuk orang miskin/sederhana, serta sebanyak mungkin NGO-NGO Islam oleh NGO-NGO Melayu dan Bumiputera lain, di bawah payung UMNO/JAKIM/YADIM/JAIS. Jangan berlengah lagi – masjid mesti dibina di setiap kampung dan kawasan perumahan untuk berdakwah dan berbuat kebajikan; serta sistem ZAKAT perlu dipermudahkan untuk bantu orang Islam miskin dan teraniaya.

Juga, setiap kawasan perumahan di seluruh negara, melalui penggubalan undang-undang mesti ada kuota tinggi untuk Bumiputera dan yang miskin, dan orang Islam, kerana ini NEGARA ISLAM, dan kita makin ditindas di negara sendiri. Saya masih ingat tentang perkampungan Rungus yang majoritinya Kristian, di Kudat. Tetapi, terkejut saya namun amat gembira, melihat ada juga yang dah masuk Islam dan meraikan Hari Raya dengan meriah, Mereka dengan bantuan UMNO/JAKIM, menjemput semua orang kampung termasuk yang Kristian dari rumah panjang, untuk menyambut Hari Raya; dari situ terus mereka mengenali Islam! Namun, saya lihat usaha DAKWAH ini telah berkurangan.

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

golongan paling munafik kat dunia ni...puak HAMPAS,berselindung disebalik jubah dan serban.jual agama demi sekelumit kuasa kat dunia ni.

Anonymous said...

ADLIN NILAH ANAK HARAMJADAH SEBENARNYA. MALANG BETUL KEDUA IBUBAPA MEREKA YANG MELAHIR DAN MEMELIHARA ANAK BABI DAN ANAK HARAMJADAH INI. BAGAIMANA SUMPAHAN KEPADA KELUARGA INI, ALLAH MAHA ADIL. TIDAK KURANG SATU APA PUN KEPADA KEBESARAN ALLAH WALAU PUN MANUSIA KERDIL YANG BODOH SEPERTI ADLIN INI MENJADI ANAK BABI SEUMUR HIDUP MEREKA. LAHANATLKANLAH MANUSIA INI

Anonymous said...

sokong!!!!! sokong!!!!!!sokong!!!!!!!

Anonymous said...

Albin dan Vabian adalah sekutu rapat kpd ahli Parlimen PKR NoRule ijjah yg juga sekutu rapat PAS.Pendirian PR ialah Melayu bebas utk murtad/pilih agama sendiri,jd ahli gereja.kalimah AllAH boleh ditampal pd mangkuk BAK KUT TEH.Siapa ketua Seks Bebas dan LGBT Melayu nhaaah??? Si Menggigil dari Segambut itu sudah tentu Melayu.

Anonymous said...

MAY BE SI ADLIN SATU SALAH EMAK BAPAK DIA ORANG BANGSA ASING KAHWIN DENGAN MELAYU.TAPI TAK DIDIK DENGAN AGAMA YANG BETUL.SO BILA DAP DAH MENGAHASUT JADI HANTU LAH DIA.

Anonymous said...

PAS=BABI berbadan Melayu

Anonymous said...

Saudara ku seIslam sekelian.....
JANGAN DIHINA Adlin ini..
JANGAN DIHINA Albin ini..
JANGAN DIHINA Vivian ini..

berfikirlah dengan akal kurniaan ALLAH...

BERSYUKURLAH ALLAH masih sayangkan ISLAM...

BERSYUKURLAH ALLAH telah menunjukan betapa lemahnya ISLAM dewasa ini...

BERSYUKURLAH ALLAH telah menyerlahkan DAJJAL bertopengkan Islam...

Wahai saudaraku..bertindaklah demi ISLAM yg semakin terhimpit ini..

Kerana Kita Akan Dipersoalkan Diakhirat Kelak...

Anonymous said...

Doakan semoga Datuk Hj Mukhriz Tun Mahathir wana be PM like his father Tun M...aminn