Tuesday, July 30, 2013

KURANG AJAR...! Video Hina Islam Anjing Anjing Berwudhuk Sambil Takbir Raya Bergema.... Melampau SIAL

Semakin menjadi-jadi kes video merakam perbuatan menghina agama islam...!!

Saksikan betapa sialnya makhluk seperti ini yang mempersendakan agama islam. Video durasi 1;44 minit menayangkan aksi aksi seorang lelaki selepas berwudhuk dia juga melakukan sama kepada anjing anjing dirumahnya. Diakhiri dengan adegan anjing anjing disajikan makan kueh raya di pagi raya.

Menghina umat islam disamakan dengan anjing binatang yang hukumnnya najis untuk dipegang!
8 comments:

Anonymous said...

MEMANG MELAMPAU DAN KURANG AJAR PUNYA MELAYU PENGKID!!! KAU DAH MEMBELA ANJING TU SUDAH LAH.. X PAYAHLAH NAK UPLOAD VIDEO BERAYA BERSAMA ANJING2 KESAYANGAN BESERTA LAUNGAN TADBIR HARI RAYA...KALAU KUCING TU BOLEH LAGI DITERIMA INI ANJING BINATANG YANG HARUS DISAMAK SETIAP MASA JIKA PEMBELANYA BERUGAMA ISLAM....ORANG YANG MEMBELA ANJING NI BAU MEREKA PUN SEPERTI ANJING BAU HAMIS LEBIH2 LAGI KALAU ANJING YANG MENGELUARKAN LENDIR DIMULUT LEPAS TU BERAK DAN KENCING BERSEPAH2 KAT JALANRAYA/RUMPUT PADANG...KALAU DIBANDINGKAN KUCING APABILA BERAK/KENCING DIPASIR DAN AKAN DIKAMBUSKAN NAJIS SENDIRI...INILAH SALAH SATU CONTOH MELAYU LIBERAL YANG ADA DIMALAYSIA.

Anonymous said...

wait and see what enforcement (SKMM & JAKIM & POLICE ) can do...
pain until the bottom of my heart..

Anonymous said...

Memang si SAMSENGBANGKAI BUKAN ISLAM ini nak MENGHINA BERETERUSAN Islam/umatnya. Maklumlah makin ramai peguam/hakim SAMPAH DAPBANGKAI/PKR yang suka bela PENJENAYAH, apalagi yang benci Islam/umatnya, sampai kalimah ALLAH SWT suci kita pun boleh diheret dan dihina, masuk mahkamah sivil mereka!

Bayangkan kalau orang Islam hantaq ucapan hari raya Cina atau Krismas dia dengan contohnya gambar Syaitan atau lucah pornografi, penghisap dadah atau salib terbalik (fahaman anti-Kristian, sering buat ini untuk menghina agama Kristian/pengikutnya, juga sebagai lambang agama gereja Syaitan/Satanic cult)!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

ADIK PENGKID MAZNAH/CHETZ INI PADA PENDAPAT SAYA ADALAH (NATURAL PENGKID) YANG BELUM MENGAMBIL APA2 HORMON LELAKI (HRT TORESTOREN) KERNA BOLEH DILIHAT SEGI FIZIKALNYA SEPERTI BUDAK PEREMPUAN YANG X MEMILIKI BULU ROMA LELAKI SEPERTI BULU TANGAN,MISAI,JANGGUT SERTA KELIHATAN MASIH MUDA SERTA BIJAK ORANGNYA...DIBARAT SENANG SEKALI KELIHATAN PENGKID2 YANG TELAH MENGAMBIL HRT TESTOREN SERTA TELAH MENJALANI SEX CONVERT F/TO/M...MEREKA INI KELIHATAN SEPERTI FIZIKAL LELAKI SEJATI SETELAH MENGAMBIL HORMON LELAKI IAITU BERBULU SATU BADAN,JANGGUT DAN JAMBANG TUMBUH LEBAT,SUARA BERTUKAR KASAR/DAN LAIN2 LAGI.

NASIHAT SAYA PADA ADIK MAZNAH/CHETZ ELOK LAH BALIK KEPANGKAL JALAN KERNA ADIK INI MASIH MUDA DAN ADA PELUANG MENDAPATKAN ZURIAT SENDIRI SETELAH BERKAWIN DGN LELAKI SEJATI...NANTI MENYESAL DIKEMUDIAN HARI APABILA X MEMPUNYAI ZURIAT SENDIRI...BERHENTILAH MEMBELA ANJING DAN TIDUR BERSAMA ANJING KESAYANGAN NYA ITU...BANYAK LAGI BINATANG YANG BOLEH DIPELIHARA DAN MENJADI HAIWAN KESAYANGAN KITA.

SEKIAN NASIHAT IKHLAS DARI SAYA...WASSALAM

Anonymous said...

adakah ini satu lagi provokasi terhadap org melayu a.k.a ISLAM......mana menteri KDN.....kasi sekolah sikit sama ini pinkid dato....

Anonymous said...

Kita x pelihara anjing bkn kerana kita benci anjing,tapi kita x nak cari keja samak 24jam.kejadah apa buat benda yg meragukan.mcm juga kita mkn d restoren 'serve no pork' sedangkan restoren halal berlambak.thats no point la.aku tengok pun mmg budak pengkid ni ada krisis identiti&kpala hotak x btl.klu x bimbing boleh sesat budak ni

Anonymous said...

Kerajaan kena tegas laksanakan undang undang jangan biarkan umat melayu islam dihina sampai tahap seperti binatang. Itu dah kurang ajar dan melampau.

Anonymous said...

Berdoa itu kan senjata orang mukmin. Mari semua orang Islam dalam ramadhan kareem ini berdoa ramai ramai berdoalah agar pelaknat ini di tunjuk kebesaran Allah.