Sunday, July 7, 2013

Ramadhan Dah Sampai... JOM Kita Berpuasa Daripada Membeli Barangan Produk CINABENG Untuk Persiapan Hari Raya. BOIKOT Produk CINABENG


7 comments:

Anonymous said...

sokong jom kasi bankrupt semua cinabeng

Anonymous said...

Fooolamak smlm last day members sales kat SOGO.. Sesak.. penuh... ramai Melayu termasuk keluarga saya.

Jurujual/promoters ramai Melayu, tapi apakah tokey2 produk sekadar duk sembunyi belakang Cina?

Yg rasa lega sikit, semua belian kena bayar kat kaunter Sogo jadi semestinya tokey2 ini perlu simpanan akaun kemas sikit bila buat bayaran kat Lembaga Hasil Dalam Negeri.

Anonymous said...

Melayu ni kena hempuk ngan bucu kuali baru sedar, lepas hempuk ditampor pulak ngan sudip, kalau tak sedar jugak tak tau le aku, aku yakin hanya 5 peratus ke bawah je melayu yang berjihad dalam urusniaga ni, yang lain langsung tak amek tau dan tak nak amek tau akan hal survive bangsa, jangan lupa bawa kuali dan sudip untuk menyedarkan melayu ketika bershopping.

Anonymous said...

Sikit2 boikot lama2 jd bukit

Anonymous said...

Janganlah boikot cina??? Sokonglah cina,manjakanlah cina Malaysia yg melampau biadabnya..Nuar Beraim,Usam Musang semuanya ketua Melayu pembodek dan kasut cinabeng..contohilah para Talibarut Melayu yg jd hamba abdi kpd kehendak cinabeng...

hangkedee said...

Pengguna Islam gunakan kuasa mu untuk sedarkan kebongkakan Kafir Harbi.Biarkan Melayu Hampaspkr yang setia dengan Dapig.

Ddnora said...

Sekrg setiap sen aku belanja automatically ingat duit utk Islam d jlnnya. Dari hypermarkets ke kedai runcit hanya Islam aku support... tak kita melayu, mamak ato bangla d last pilihan kedai kaum india...mahal sikit pun aku tak tawar, aku diam d niat sedekah aje...

Darah juangku dah mengalir deras bagai air terjun...aku bg info kat kedai2 runcit tu agar jgn ambil supply barangan dr sibangsat ini. Skrg bila ada masa saja aku jd batu api....nak pijak siput babi keliling rumah aku ni...

Syabas d tahniah GAP. Kita teruskan kempen ini selama2nya. Kekawan cina kol nak jumpa aku tak mau jwb d klo terjumpa aku kata sibuk!!!

Mesti tanamkan rasis d kasi ajar mrk sampai lunyaiiii.