Friday, July 5, 2013

TOLONG BACA....! PLEASE READ....!!

KLIK SINI

3 comments:

Anonymous said...

Mungkin tak lama lagi, disyaki Air Asia akan bekerjasama dengan kedai foto CinaPIGSZZoom, untuk mempromosi ratu "hak asasi kesamaan wanita" ala demokrasi Barat-Zionis, melalui "Bikini on the Air" dalam promosi melawat Malaysia!

Maklumlah, pelancung-pelancung bukan Islam disanjung melangit - sampai budaya NEGARA ISLAM di bumi kita ini sebagai warisan dan korban berzaman (dari sebelum dijajah British lagi) nenek moyang BUMIPUTERA Melayu/Islam dan BUMIPUTERA lain, habis DIGADAIKAN!

Maka anak-anak anak-anak muda BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain, terutamanya yang Islam DIKRISTIANKAN dan
direkrut jadi macam DAPigs punya PENGGANAS/SAMSENG/GENG KONGSI GELAP/PENAGIH DADAH/SIGILA SEKS TERMASUK GILA SEKS HOMOSEKSUAL!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam dan umatnya, serta bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red Beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

S.A.Hamid said...

Kerajaan dan Rakyat Malaysia sendiri fikirkanlah. Kemanakah arah tuju Malaysia dimasa akan datang jika begini yang dipromosikan. Saya rasa di Thailand pun tidak dibuat promosi seperti ini dalam kapal terbang.

Anonymous said...

Kalau menonton iklan dlam siaran tv bukan perdana yg mpromosikn malaysia, kita rakyat Malaysia pun keliru dan rasa mcm orang bodoh sbb tgk iklan budaya Malaysia yg langsung xde jati diri bangsa Bumiputera. Iklan2 yg promosi Malaysia ni xde tunjuk pun kaum majoriti Melayu dan Bumiputera, entah apa2 bangsa yang ditonjolkan, yg jelas kaum cina dap mesti ada seolah2 Malaysia ni mcm singapore. Budaya dan sosiobudaya Malaysia digambarkan sbg budaya cina dap dan budaya antara bangsa rojak caca marba, amat memalukan. Menteri dan pegawai yg berkenaan x buat pemantauan langsung, kami rakyat tertanya2 apa ye sebenarnya berlaku pada pihak autoriti yg bertanggung jawab?