Sunday, July 21, 2013

Updates 12 PRK Kuala Besut - Gambar Anwar Buat Umrah Disebarkan Di Surau Dan Masjid

Dah kehabisan dan kekeringan modal...!

Juak juak kuda tunggangan petugas PAS sudah mula menyebarkan gambar Anwar sedang mengerjakan umrah ditanah suci Mekah.

Ibadat menjadi tayangan...!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

25 comments:

Anonymous said...

Wallahu'alam.Nak menunjuklah tu kunun dia,Anwar seorang yg suci murni tidak dilaknati,dosa dah disucikan oleh PAS.Seperti kata S Nallakaruppan..itu Orang..Anwar,tengahari jd imam di masjid, petang pergi cari ayam jugak...Lantak ko lar Nuar..

Anonymous said...

alhamdulillah, niat kena betu, persangka baiklah, sorang ajeke?

Anonymous said...

Elok lah orang Pas pergi bertanya kepada Nallakaruppan kalau nak kenal siapa Anwar. Nak kenal siapa Nik Aziz tanya kepada anak muridnya Lim Guan Eng.

Mat Kedah

Anonymous said...

mcm super impose je huhu

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Ada produk atau barangan untuk dijual?

Ada perniagaan atau perkhidmatan untuk dihebahkan?

Ingin membeli atau melihat pelbagai jenis produk dan barangan

Layarilah www.produkmuslim.info

Daftar segera ia percuma

Terima kasih

Anonymous said...

Hahaha..... ni superimpose la bro.

Anonymous said...

Residen Evil boleh masuk Mekah, ke??

Anonymous said...

'Pemimpin Islam yang hebat' tak dipelawa untuk solat dalam kaabah ke?? Datang sorang je, mane dia isteri mithali kamu tu? Duduk rumah jaga cucu?

Anonymous said...

sah superimpose...

Anonymous said...

PRK punyer pasal smpai gmbr "lahanat" nie pi Umrah pn nk buat publisiti..agak2 la pembangkang wooiii...

Anonymous said...

sorilaaa sebenornya simalaon ni da takda dalam dairi dan mmori idup aku..da puposssssss. buan masa layan mamat ni.

Anonymous said...

mcm super impose je huhu..aku tak pernah tengok si juboq ni pakai jam tali metal..!!!

Anonymous said...

tepat tekaan kamu....tak pernah!

Anonymous said...

Manusia jadian...mlm jadi imam...siang jd org baik...petang cari ayam (chinadoll)

Anonymous said...

xkn rtm dgn tv3 nk umum kn nuar pg mekah.....woi puak jahanam.....haaiikkk ttuuiiihhhh....jilat la....tnggu apa lg...korang kn suka...suka jilat bnda kotor...pastu ckp sedap...

Anonymous said...

Pergi mekah bukan menjamin org itu bersih dan tk berdosa...islam tak pernah larang pun walau pun pembunuh nk lawat...janji islam..sedangkan masa musim haji pun ada yg dtg kerana nk ambil toyol sebalik tiang...

Anonymous said...

impose terang2.. Nuar2.. kaih ihram dia reflect kaler berbeza.. nampak sgt muslihat.. hrp2 jika xbetul biar Allah hukum segera org cmm ni!

Anonymous said...

melaga2kan umat Islam, menyokong kafir, dn benda2 sesat, lepas tu dgn sekeping pic ni Nuar nk 'cucu' dosa nya?? apa yg dia nk bgtau ni??? riak? ujub? takaabur? atau muslihat lebih dhsyat dr manusia berjiwa perosak ini??

Anonymous said...

Jelas super imposed!! tgk xmatch kepala 'besar' dia dgn bdn berkain putih Ihram tu mcm pelik je... in kerja psywar PAS-PKR PRK Besut nk pujuk org Melayu undi alat perkakas DAP Kafir-PAS. So mreka tahu imej2 mcm ni ckup mudah tarik kcpercayaan org2 Melayu terutama org Kg.

Semoga org tua ni bertaubat..

Anonymous said...

bila masanyer aljuburi pernah pose sorang2 ni....jangan tunjuk superimpose jer...tunjuk sekali pasport n tiket kapal terbangnyer.....

Anonymous said...

sah super impose..cahaya pada baju amat berbeza dgn cahaya pandangan Di luar...kah..kah..kantoi...

Anonymous said...

lakonan terbaik...dari perkakas yahudi...syabas..
org2 PAS anggok jelah yg korang tahu...
anggok Dan iya kan lah...

Anonymous said...

BETULLAH DAH LAMA PETUALANG INI DISINGKIRKAN DARI DIARY MALAYSIA, JADI TIDAK PERLU DILAYAN, BUANG MASA JER. DAH TIDAK ADA CERITA LAIN LAGILAH. DAH MUAK TENGOK MALAUN NI.

Anonymous said...

Heran gak jantan kt sblah tu pakai pakaian santai je mcm kt komplek jer,

Anonymous said...

gambar tipu ni
jam omega anuwar kan dah hilang.apehal tetiba ada balik kat tangan dia