Monday, July 22, 2013

Updates 20 PRK Kuala Besut - TERKINI...! Esok Calon BN Tengku Zaihan ORE MUDO Dijangka Menang Dengan Majoriti 2,140 Undi


4 comments:

Anonymous said...

Ya Allah ya Tuhanku yang Maha Pelindung, tolonglah bantu anak muda BUMIPUTERA Melayu/Islam ini, Tengku Zaihan, untuk dapat pertahan bumi pusaka nenek moyang kami - sebagai pemimipin Islam/Melayu yang gemilang! Kami dah cukup sengsara, dari penjajahan British durjana, lepas itu si PENJAJAH KAFIR Barat-Zionis ini bawa pula bangsa PENDATANG RASIS yang tak tahu berterimakasih, bahkan makin BONGKAK dan TAMAK, walau dapat Singapura dengan mudah!

Satu demi satu tanah pusaka di Tanah Melayu kami ini TERGADAI kepada bangsa PENDATANG RASIS ini, biarlah Terengganu yang masih terbela kuat tradisi dan tanah pusaka Islam/Melayunya, dilindungi oleh MU selamanya, Ya Allah!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam dan umatnya, serta bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red Beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)


Anonymous said...

Ya undilah PAS utk kesejahteraan negara.Jgn undi BN yg dah kenyang buncit wang rakyat dan terletak lesu mcm ular sawa kekenyangan.Kroni kroni Umno BN dah tak larat nak bela nasib Melayu dah buntui dgn belanja kopi Cinabeng mcm Ah Jib Ghorrr.

Anonymous said...

Hey anon jadi PAS jilat kaki nanah DAP/PKR, yang jilat pula kaki nanah Barat-Israel, lu sukalah ya! BERAMBUS lu!

Anonymous said...

Anon undilah PAS...mu tahu pemimping paspispus arah ke syiah kan? Sedar d bertaubat lah d berpegang kuak pd syahadah suni. Bila amalang ketua mu dah sonsang d mu duk taksub kat dia jugok jd mu ni gapo???

Jelas mu subahak...apa hukum subahak ia sama sprt ketua mu jugok ....mu tahu yg Syiah itu bukan Islam. Islam sebenar sprt yg dibawa olih Nabi Saw kita. Syiah d amerika d nuar aljuburi ada agenda mrk...mu ni kena saye bangso d ugamo dulu d bukang politik.

Mu jago2 jange duk kerna parti urusang dunio saje...mu akan d keturunang mu ake rugi semuo masuk jahannam! 1 gulungang Isle saje yg akan masuk ke syurga...mu tak takuk ngeri ke...

Mak Sabung d sekutu2nya dah terang2 memperjuangkan Syiah...apa ularsemak nicky ajis goyak merapu sokmo dak mace nyayuk...

Ohe Isle diseru pelajari mace2 bahasa d ilmu supaya kita bijak d kuak...kafirin laknatulloh meresapi minda org Islam yg lemah d malas berilmu.

Mu ni nak jadi jenerasi gitu...duk kelik2 mata mu saja ke bila oghe goyak bahso english.
Ha..ana afham wa atakallam allugoh al arabiah...ashkurulloh..
Bahasa jowo ana afham aithon...ashkurulloh...
In sha Allah ana akan teruskan pencarian ilmu hingga akhir hayat

Hey mu kena antok duwo kepalo ateh bawah mu kuak2 dulu baru mu nampok bulang bintang dilangik...ana nak bg mu sedar ni...

Salam maaf d semua ini demi Islam d sunahnya.