Monday, July 22, 2013

Updates 21 PRK Kuala Besut - Sentuhan Kasih Kak Ijat Menjelang Hari Mengundi Di Kuala Besut

Hari ini 22 Julai 2013 hanya tinggal 2 hari untuk berkempen pada Pilihanraya kecil DUN Kuala Besut.

Ketua Pergerakan Wanita UMNO Malaysia, Datuk Seri Shahrizat Jalil bersama skuad Sayang Wanita UMNO telah melancarkan Ops Sentuhan Kasih yang turut sama disertai oleh Yayasan Kebajikan Negeri Terengganu [YKN].

Rombongan Kak Ijat membuat kunjungan pertama di penempatan PPRT Taman Tasik Kuala Besut menziarah adik Nor Arisa Sofea Binti Shamsuddin. Sofea berusia 12 tahun yang ditimpa sakit urat saraf menerima bantuan dari YKN.

Seterusnya Skuad Sayang Wanita UMNO telah bertemu dengan dua buah keluarga di Kampung Nail yang selama ini menjadi ahli ahli PAS telah beralih arah dan mahu menyokong calon BN setelah kecewa dengan pimpinan PAS.

Bersama sama dengan YKN, Skuad Sayang Wanita UMNO meneruskan Ops Sentuhan Kasih untuk menghulurkan bantuan kepada dua keluarga yang mengalami kesempitan hidup dan terdapat ahli keluarga yang mendepani masalah kesihatan yang serius.

Dalam perjalanan pulang Skuad Sayang Wanita UMNO telah singgah di Bazaar Ramadhan Kuala Besut untuk bertemu dengan pengundi dan para peniaga disana


Lebih banyak foto foto dan laporan penuh di SINI 

6 comments:

Anonymous said...

LEMBU PUNYA HAL, UMNO JUGAK YANG KENA.

Anonymous said...

Kak Ijat ada kaitan dgn kes penyelewengan lakinya dlm Fidlot.Sentuhan kasih pemuda atau wanita Umno yg bermasalah adalah mudharat politik tidak baik utk msrkat.Abaikan semua pengaruh Umno.Sokonglah usaha PAS yg kurang rasuah.

Anonymous said...

Kesian Kak Ijat wlupun bnyk berjasa tp rosak kerana gelapkan jutaan duit YKN berlindung projek azam niaga, sklh dhaif & bot nelayan

Anonymous said...

Ye ke PAS kurang rasuah??? Nak muntah aku membaca nye.... Aku kalo dgn org PAS ni mmg x bole percaya. Sori!!!!

Anonymous said...

tak caaya rampas smua dokumen di YKN & check dgn sykt/ kontraktor & penerima

Anonymous said...

PAS hari ini sudah jauh berubah dengan PAS yang dulu... makin lama makin jauh dari perjuangan asal. niat nak tumbangkan BN. itu saja matlamatnya. Cara ?.... sanggup ikut telunjuk DAP. pasal tu aku benci PAS. tahalul siyasi yang bodoh. sejarah DAP yang mmg khianat. mana boleh bertahalul dengan mereka. penyokong PAS jangan jadi bangang.