Tuesday, July 23, 2013

Updates 22 PRK Kuala Besut - PAS Pasti Tewas...! Pesuruhjaya PAS Terengganu Sudah Merajuk, Dia Tak Ada Dalam Negara....

Insya allah kemenangan akan pastinya berpihak kepada calon BN, Tengku Zaihan Che Ku Abdul Rahman sebaik sahaja proses pembuangan undi dijalankan esok....

Buktinya ada di SINI

4 comments:

Anonymous said...

Aku doakan yang baik-baik je bulan mulia ni....saja nak komen sket pasal PAS di Terengganu. Masa PAS memerintah di Terengganu sedikit masa dulu, saya belajar di KUSZA. Daripada gahnya nama KUSZA, terus merudum sebab baik pensyarahnya, pimpinan pelajarnya, dan juga sebilangan kecil staf pentadbirannya sibuk berpolitik di dalam kampus. SIA SIA...itu baru cerita KUSZA di zaman pemerintahan PAS GANU. Belum lagi nak cerita pasal syiar ISLAM.....satu je yang aku suka...Tol jambatan Sultan Mahmud dimansuhkan....lain daripada itu, HAMPEH! Si Nuar tu plak masa tu kononnya nak buat UIA Cawangan Terengganu, HAMPEH NON ADO! Macam kera! Maka ditendanglah sebahagian budak-budak UIA ke sana ke mari....kejap ke KUSZA, lepas tu kononnya nak buat di Pantai Tok Jembal, lepas tu konon nak beli tanah Istitut Perguruan Pasir Panjang Terengganu, lepas tu Anwar masuk Jel! hahaha! Padan muka Ko! tak percaya tanyalah sendiri pelajar-pelajar yang terlibat, rakan-rakan saya dulu. Tak kisahla parti apa, yang penting kami semua tau cerita ni.....Puak-puak penjilat tegar, yang nak sangat Pakatan Rakyat merampas kerusi DUN Kuala Besut, SILA BUKA MATA dan BACA! Kenali dengan sebenar-benarnya siapa di sebalik nama-nama gah yang dicanang di pentas-pentas ceramah politik yang SIA-SIA!

Anonymous said...

Itu sebab saya Anti Anwar Ibrahim.

Anonymous said...

PAS ada kelebihan utk menang di Kuala Besut.Kebosanan rakyat kpd Umno dan Datuk Najib sepatunya dieksplotasi sepenuhnya oleh Husam,Che Long dan konco konco PAS.Husam nie memang best kalau jd MB Kelantan memang kelas habislah.Serata ceruk negeri bakal jd industri pecah tanah itu blom masuk cerita jihad ekonomi Ternakan apatah lagi soal Royalti Minyakindustri ,kayu balak dan byk lg.Majulah Husam Sigaraga utk Kelantan dan Trengganu.

Anonymous said...

Kebosanan rakyat pada DSN mungkin menjadi faktor, namun itu hanyalah "isolated factor" memandangkan isu utama adalah kestabilan politik di Terengganu...Parti PAS juga banyak kelemahan....punca utama perpecahan umat melayu pada hari ini adalah dek sifat angkuh, sombong dan bongkak yang dizahirkan oleh pemimpin politik, tak kiralah dari parti mana sekalipun...ini te;ah terbukti dalam PRU13 dan juga di PRK Kuala Besut. Nampak sangat orang melayu ni tak kiralah negeri mana dan menganuti fahaman mana ataupun dari parti politik mana sekalipun, mengamalkan budaya cah keting, baik dengan orang luar mahupun dikalangan rakan sendiri...APALAH PUNYA PEMIMPIN POLITIK! Pergi JAHANAM!