Tuesday, July 23, 2013

Updates 26 PRK Kuala Besut - Perutusan YAB Perdana Menteri Sempena Pilihanraya Kecil N01 Kuala Besut

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,
Selaras dengan kempen yang sedang rancak berjalan dan hari mengundi pada hari esok, saya berharap agar semua pengundi-pengundi DUN Kuala Besut dapat keluar menjalankan tanggungjawab masing-masing seawal mungkin. Sementelah lagi kita sekarang sedang beribadah di bulan Ramadhan, saya berharap agar proses pengundian akan berjalan dengan aman dan lancar. 
Ku Zaihan Che Ku Abd Rahman adalah seorang calon Barisan Nasional yang masih muda, bersemangat dan mampu mencetuskan idea-idea baru untuk  memakmurkan lagi kehidupan di Kuala Besut. Dan sebagai anak jati di situ, sudah tentu Ku Zaihan ingin yang terbaik untuk penduduk Kuala Besut. Insya-Allah, beliau merupakan calon yang paling sesuai untuk kesejahteraan masa depan Kuala Besut. 
Undilah Ku Zaihan dan Barisan Nasional untuk masa depan Terengganu yang lebih berjaya.

9 comments:

Anonymous said...

Sebenarnya, saya dapati orang Melayu yang benci sangat YB DS Najib Tun Razak, makin dihasut untuk menyalahkan PM kita di atas segala serangan ganas PKR/DAPBIAWAK kepada Islam/umatnya, dan Raja-raja Melayu/bahasa Melayu (Kebangsaan) serta hak Bumiputera Melayu dan Bumiputera lain. Ataupun sipembenci –pembenci PM adalah penyamar samseng-samseng DAP/PKR/Red Beans militia!

Penyamar-penyamar ini, terutamanya SAMSENG/PENGGANAS Red Bean yang disyaki ditaja oleh DAP/PKR, dan sekutu kuat mereka, penjajah Barat-Israel, juga bertujuan untuk memecah-belahkan BUMIPUTERA Melayu/Islam/UMNO dan BUMIPUTERA lain, untuk membenci PM kita, kerana DAP/PKR dan sekutu Barat-Yahudi Zionis mereka, amat benci kepada bapanya, yang adalah BAPA KEMERDEKAAN/BAPA PEMBANGUNAN tercinta kita Allahyarham PM Tun Abdul Razak Hussein, terutamanya selepas Allahyarham-Allahyarham Tun Razak dan Tun Dr. Ismail Abdul Rahman menubuhkan DEB, FELDA dan PETRONAS.

Besar kemungkinan, Allahyarham Tun Razak, bersama Allahyarham Tun Dr. Ismail, diracuni CIA-MI6-Mossad (keduanya di tahun 1973 dan 1976 di usia muda 50an, dari kanser termasuk Leukimia, yang juga sejenis kanser dalam darah atau tulang, dengan seorang doctor British yang sama) – dan ini adalah salah satu “modus operandi” CIA-MI6-Mossad untuk menghapuskan pejuang Kemerdekaan yang nationalis (sampai sekarang – apalagi bila pemimpin Islam/Melayu/UMNO kita sekarang meninggal mengejut dengan segala macam Kanser, penyakit jantung atau kemalangan jalanraya). Lihat Yahudi Zionis menghapuskan dalam pembunuhan beramai (Genocide) dan dalam penjara, sehingga sekarang, termasuk melalui racun kimia untuk menyebabkan kanser, pejuang-pejuang nationalis Bumiputera Islam Palestin (dan kemungkinan besar juga Allahyarham Presiden Yasser Arafat, Bapa Kemerdekaan Palestin, diracuni Mossad) , sama seperti Allahyarham Presiden Sukarno, Bapa Kemerdekaan Indonesia yang amat Nationalis anti Barat-Zionis (dan bukan Komunis) seperti yang difitnahkan oleh CIA-MI6-Mossad terhadapnya dan penyokongnya (juga meninggal di tahun 1970 di usia 69 tahun, di penjara, setelah lebih I juta rakyat Bumiputera Indonesia yang Nationalis dibunuh dengan kejam, manakala Pres. Sukarno dipenjara selepas ditumbangkan oleh CIA-MI5-Zionis melalui rejim boneka Suharto – terutamanya selepas menubuhkan syarikat petroleum negara Indonesia). Juga disyaki, penjajah Barat-Zionis ini, bersekutu dengan DAP, PAP dan Gerakan sebelum itu, untuk meyemarakkan api perkauman Mei 13 1969 demi menjatuhkan Islam, UMNO, dan Bumiputera Melayu, serta membesarkan lagi Singapura yang berjaya dijajah mereka, terutamanya dengan penaklukan Kuala Lumpur.

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

Anonymous said...

taik ko lah macik tampurung anak buah omar ong ong katak!

Anonymous said...

FUCK U NAJIB
SELAGI LU TAK BEBASKAN 4 HERO MELAYU SELAGI TU LAH AKU TAKKAN UNDI LAGI BN NAJIBBBB UR A PWNGKHIANAT MELAYU MENINDAS BANGSA SENDIRI

NO MORE UMNO
FUCK U UMNO BACUL
MENINDAS BANGSA SENDIRI
PENJILAT JUBUR LANCAU CINA

BEBASKAN 4 HERO MELAYU
LU NAJIB PENGKHIANAT HARAMJADAH
PWGI MAMPOS UMNO MENYESAL GUA SOKONG LU

Anonymous said...

KEPALA OTAK KAU TEMPURUNG
KAU NI SEKOR LAGI UMNO BANGANG
SOKONG MEMBUTA TULI MEMBAWA REBAH
KEPALA OTAK LU

LU JILAT LA LAGI BUTOH NAJIB
SURUH DIA BEBASKAN 4 HERO MELAYU
BARU AKU RESPECT BALIK UMNO

NAJIB BABI
UMNO BABI
TEMPURUNG BABI
BEBASKAN 4 HERO MELAYU NOWWWWW

Anonymous said...

Woii tempurung bodoh penjilat jubur najib sesuka hati je tuduh org sokong cina dap saya rasa kau yg anjing dap biar umno lemah dgn cara menyokong najib pwngkhianat n satu lagi ye tempurung tolong pendekkan sikin komen kau kat sini meluat org baca panjang panjang macam la org tak tau kau ni penjilat jubur najib

Anonymous said...

LETAK AJE JAWATAN KAU NIE NAJIB< LEMAH DAN LEMBAB !!!!!

Anonymous said...

Tahniah DSN,
Penyokong bang non nampaknya masih tak dapat terima kekalahan mereka PRU lepas, hingga mereka terpaksa menyamar jadi 'penyokong' UMNO dan Melayu.. kah3.

BMT said...

Siapa 4 Hero Melayu tu ?????

Anonymous said...

Hey si anon mulut CELUPAR macam CINADAPBIAWAK, bulan puasa pun, lu boleh hina sesama Melayu/Islam, termasuk YB PM dan aku, dengan bahasa amat keji! Lu memang PENYAMAR BIAWAK! Lu benci UMNO/PM dan isteri sangat apasal? Jadi DAP/PKR yang tak habis JILAT kaki kudis-bernanah Barat-Israel tu, yang macam si PENGGANAS/SAMSENG KONGSI GELAP, lu bukan main cintalah ya?! Lu ingat orang Melayu/Islam tak sedar PENYAMARAN BIAWAK ganas lu?! BERAMBUS lu!

Dan jkalau tak tau baca aku punya tulisan, macam siBODOH, itu lu puny ahal - tapi lu jgn ingat lu boleh tutup MULUT MELAYU/ISLAM aku!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.