Monday, July 1, 2013

VAVI Punya Syarikat CINABENG Paksa Pekerja Melayu Tanggal Tudung, Suruh Pakai Skirt Kalau Masih Mahu Bekerja

Dah semakin melampau juak juak cilaka CINABENG selepas PRU 13 nie.....

Mendengar perkhabaran ini boleh membuatkan darah kita mendidih, terbakar jadinya apabila soal adab sopan kaum melayu, hukum halal haram aurat dalam agama islam kini sudah mula mahu dipersendakan oleh beberapa syarikat milik spesis mata sepet di tanahair kita....!

Baca SINI

6 comments:

Anonymous said...

blog berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini.blogspot.com

Anonymous said...

Di Barat ini, makin ramai anak gadis muda imigran/pelarian Islam, yang miskin dan tercicir sekolah, diperangkap bekerja sebagai pelacur atau GRO di kelab-kelab yang dikuasai sindiket-sindiket jenayah Barat-Zionis. Dengan cara itu, maka penjajah Barat-Zionis akan memastikan jenerasi muda dari puak imigran Islam, yang miskin, akan hilang budaya Islam mereka. Sebab itu K’jaan Barat-Zionis tak peduli kalau pelajar Islam yang miskin tercicir dari sekolah. Bahkan, sekiranya anak yang tercicir ini melakukan jenayah, akan ditempatkan di pusat-pusat jagaan Kristian ynag dibiayai dengan penuh mewah oleh k’jaan mereka.

Sebenarnya, puak Kristian Zionis yang ada mengetuai DAPigs/PKR, dan sekutu penjajah Barat-Zionis mereka, ingin menjatuhkan Islam dan akhlak jenersai muda Islam di Malaysia dan negara-negara Islam lain!

Sebab itu, mesti lebih ramai peguam-peguam Melayu/Islam NASIONALIS, ditaja belajar, supaya dapat mempertahankan hak Melayu/Islam yang makin tergadai kepada si Cina/Bukan Bumiputera yang semakin bongkak dan tamak, yang LUPA asal mereka bangsa PENDATANG dibawa PENJAJAH British laknat – yang tak pernah kenang budi mahupun merendah diri!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAPigs/PKR/Red beans militiaPIGS durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

Anonymous said...

dah lama dah syarikat2 keturunan DAPigs ni wat keja2 gini...pekerja2 islam x dibenarkan p solat jumaat, x dibenarkan memakai tudung, dikehendaki memakai skirt, makan di kantin kilang yg di ragukan halal nya dll....BARU SEKARANG KORANG NAMPAK......

Anonymous said...

perkara ini berlaku dinegeri SELANGOR.perlu kita semua ketahui bahawa semasa TAN SRI KHALID IBRAHIM menggangkat sumpah untuk dilantik menjadi MB SELANGOR,DYMM SULTAN SELANGOR telah MEMERINTAHKAN TAN SRI KHALID MEMBUAT[IKRAR] 10 AKUJANJI.dimana salah satu daripada 10 akujanji itu ialah MENJAGA KERPENTINGAN ISLAM NEGERI SELANGOR.dan setiap inci pentakbirannya sentiasa DIPANTAU OLIH PIHAK ISTANA SELANGOR.jadi sekarang perkara ini adalah MENJADI TANGGONG JAWAB TAN SRI KHALID[MB SELANGOR]UNTUK MENYELESAIKANNYA DEMI MENJAGA KERPENTINGAN ISLAM NEGERI SELANGOR.dan juga diharap PAS SELANGOR kenalah sama2 BERTINDAK.JANGAN JADI TUNGGUL.

Anonymous said...

Report saja atau dedahkan nama syarikat yang suruh buka tudung.....selalunya HR punya keja la ni....anak menakan saya pernah minta nak buat part time kat HOTEL EQUATORIAL PENANG.......disuruhnya buka tudung dan pakai skirt paras lutut....apa lagi hai hai bye bye le....x salah nama hr dia Emma Saw kot..inilah jadi masalah di penang bila DAPig memerintah....ustaz kazim pon dibatalkan ceramah beliau....apa yg JAIPP bolah buat...... politik punya pasai x sedaq depa pon islam....melayu plak tu bknnya bangsa merempat...

Anonymous said...

..cina2 kapiaq ni naik tocang pasal aljuburi peliwat tegar negara yg sanggup gadai apa sekali pun akibat kemarok nak jadi pm msia..