Thursday, July 4, 2013

Wan Azizah Tak Mau Rakaman Perbualan Telefon Anwar Mengurat Isteri Orang Diperdengarkan Dalam Mahkamah.... Akhirnya Anwar Kecut, Terus Batalkan Saman


Anwar Ibrahim menarik balik saman fitnah RM10 juta terhadap Timbalan Menteri Luar Datuk Hamzah Zainuddin.

Peguam Anwar, R.Sivarasa dan Datuk Firoz Hussein Ahmad Jamaluddin, yang mewakili Hamzah, berkata dalam satu kenyataan bersama hari ini bahawa saman itu diselesaikan secara baik berdasarkan terma-terma sulit antara kedua belah pihak.

Anwar jadi kecut telor kalau rakaman perbualan telefon Anwar mengurat akan dperdengarkan sewaktu perbicaraan...?

JOM anda saksikan sendiri bukti buktinya, layan video klip dibawah ini

13 comments:

Anonymous said...

Laaaaa.....sesekali dengar mcm bunyik kucing jantan tgh miang mencarik kucing betina lak.....mreowwww....mreoowwwww... mianggggggggg......

Anonymous said...

Yang jantan, satu dunia dah tahu memang miang ... yang pompuan pun miang dok layan ... kalau tak suka ...hempok saja phone tu ...ni tidak ...pompuan tu cuba drag the conversation ...dia memang seronok dengar anwar dok mengorat dia.

Anonymous said...

BRO, BERLENDIR AKU DENGAR SESI MENGURAT NUAR KUNYIT. ANEHNYA, AKU TAK MERASAI KESEDAPAN STIM PACAK LANGIT, TAPI RASA MEREMANG...HABIS SEMUA BULU DI BADAN TERPACAK NAIK....CILAKAK LU NUAR!!! PTUUUUIIIHHH!!!

Anonymous said...

jgn salah paham bro....

pompuwan tu dok layan sebab suami dia si hamzah ada sebelah, mereka buat rakaman sbg bukti nak bagi kat mahathir masa tu PM....

cuba dengar balik, anwar dah beberapa kali nak end conversation tapi pompuwan tu dok pancing tanya tu tanya nie, nampak tak...?

sengaja jer la panjangkan perbualan biar suara anwar makin jelas

Anonymous said...

... budak MC sorang ni tak abis2 menggatal ... kali ni silap la ... kacau bini budak STAR ... hahaha ...

SentiasaPanas said...

Biasa la Anuwar al-Juburi..

Anonymous said...

Bisa lah Bro Anonymous yang backing anugay tu bontot dah sapu ky jelly tunggu nak toron je..ha..ha.

Anonymous said...

Budak MC ke Budak STAR ke...kalau jumpa Budak Izzuddin mmg lunyai la kena basuh kaw-kaw..yang haram tetap haram bro...depan ke belakang ke...lagi-lagi isteri orang...hanya isteri yang dinikahi secara sah baru halal...ko nak tala mcm mana pon tak kisah dah sebab dah halal hujung rambut sampai hujung kaki.......sila rujuklah kenyataan ostad mekdi di youtube tu...inilah kesan kalau dah banyak sangat bercampur gaul dgn pelesit-pelesit LBGT dan penegak hak asasi kononnya bersuara atas nama hak tapi tanpa pedoman agama! Padan muka ko!

Anonymous said...

Nak muntah dengo org tua menggatai!! yuck....

Anonymous said...

Mengelenyo silaki Jijah nih, jantan betina, teruna dara, mak janda ke bini orang ke depan belakang dia nak balun....

Anonymous said...

aljuburu kena menjubur 100 mangsa baru termakbul jd PM......tu yg dok menghayat jantan betina x habis2 tu.....hahahahaha

Anonymous said...

Hamzah tu kan dirty politician mcm Anuar jugak. Dua2 opportunist. Saja jer dia layur Bini muda dia utk lobi Projek di mof. So bila x dapat Projek dia blackmail la annuar. Pembelit n pembelit mesti Lah sorok busuk masing2. Dr M x lantik Hamzah masa dia pm , Pak Lah yg bodo pi parachute Hamzah ke larut. La ni depa sedap jadi mp balun duit rakyat depa setel la. Yg kena Kita semua. Blogger n wartawan pun kenyang jugak pasal kerja Hamzah ni bukan tim menteri tapi rasuah wartawan jer. Dia mana ada brain bela rakyat , dia mcm Anuar jugak Ada brain belit rakyat je. At least Anuar nampak jugak jasa dia si hzah ni ader?. Jasa pada toke cina SMI ader la. Jgn gebang lar ini Lah kualiti pemimpin umno yg ada haprak

Anonymous said...

bab bercakap anuar memang terer , bab mengurat anuar paling menang , hantu pun boleh lentok dek anuar , memang kepakaran semulajadi anuar ialah pandai bercakap ..pandai berbohong dan hebat mengelat ,

inilah kelebihan anuar samada dalam hidup seharian atau dalam politik, bab mengarang skrip anuar memang no wahid ..tiada sapa boleh lawan kepakaran anuar dalam bab ini di malaysia , sebab itu ramai orang dengan mudah jadi balaci anuar, aku sikit pun tak heran jika seribu orang tinggalkan anuar, seribu orang baru akan jadi pengikut setia anuar .
dalam hidup yang sebenar, anuar ialah manusia yang tidak boleh dipakai dan samasekali tidak boleh dipercayai, dia hidup atas pembohongan ..