Tuesday, August 27, 2013

Benarkah Minggu Ini Yusmadi Yusoff Akan Serah Borang Ahli UMNO Di Padang Rengas...??

Sepatutnya bekas Ahli Parlimen Balik Pulau ini umum sertai UMNO sebelum PRU 13 tetapi kerana mahu main tarik tali dengan Anwar, maka upacara itu tidak kesampaian...

Kini setelah dipinggirkan sesudah tak terpilih mempertahankan kerusi Ahli Parlimen Balik Pulau, desas desus diberitakan Yusmadi akan umum sertai UMNO minggu ini.

Dalam kain PKR memang sudah ada sok-sek sok-sek bercerita selama tempoh Yusmadi menjadi Ahli Parlimen, anak ikan Anwar ini tersangat-sangat akrab dengan Tan Sri Nazri Aziz.... Keakraban "tiada batas" yang mengakibatkan anak muda yang tidak ada lesen memandu kereta ini tak terpilih bertanding PRU 13.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

Sampah juga ke yang UMNO nak kutip balik... Kita tunggu....

Megat Alam Gempita said...

Sokong bawa rebah?

Anonymous said...

Tak yah la nk mengwar war ttg mangkuk hayun ni..lantak kt dia lar...buang karan aje..

Anonymous said...

Apa yang si yusmadi ni boleh sumbang kepada umno..memandangkan ketika MP balik pulau beliau tidak berbuat apa-apa.asyik-asyik pergi KL juma pa anwar.tadak satu benda pun dia buat d balik pulau sepanjang 5 tahun.sampah.

Anonymous said...

Kalau sampah ianya dibuang tapi kalau benar, Yusmadi sebenarnya berhijrah kearah yg lebih baik.

Abd Rahman said...

Sdra sekalian,

Ingin saya nyatakan, ada juga jasa Yusmadi kepada penduduk Balik Pulau terutamanya yg tingga di DUN Bayan Lepas. Masaelah tanah dan rumah banyak yang di selesaikan dengan baik oleh beliau. Berilah peluang kepada anak muda ini.

Abd Rahman said...

Sdra Sekalian, sejauh yg saya tahu Yusmadi banyak membantu menyelsaikan masaelah tanah dan rumah penduduk Balik Pulau terutamanya di DUN Bayan Lepas.
Berilah peluang kepada anak Muda ini,
UMNO tidak akan rugi.