Saturday, August 31, 2013

JOM Saksikan Video Klip Aksi Rakyat Malaysia Marah Dan Rampas Sang Saka Malaya Depan Barua Barua DAP...!!

Semalam, bertempat di pinggir Dataran Merdeka sewaktu seluruh Rakyat Malaysia sedang menyambut Ambang Merdeka, sekumpulan pengikut PR yang menamakan diri mereka Himpunan Hijau cuba membuat onar di situ dengan mengadakan ceramah dan cuba memperkenalkan bendera baru yang dikenali sebagai Sang Saka Malaya dengan bertujuan untuk menggantikan bendera Malaysia yang sedia ada, Jalur Gemilang. 

Beberapa kelibat tokoh pembangkang seperti Pengerusi Kumpulan Hijau, Wong Tack, Adam Adli, A Samad Said, Bawani S, Blogger PR Tukar Tiub, Hishamuddin Rais dan beberapa orang lagi. Namun satu perkara yang mengejutkan berlaku. Seorang Rakyat Malaysia yang amat prihatin, berkepala botak dan berbadan besar merampas Sang Saka Malaya. 

Tindakan Abang Botak berkenaan harus dipuji dan diberi penghormatan. Terdiam A Samad, Said, Adam Adli, Blogger Tukar Tiub dan beberapa lain yang sedang berucap di situ. Lihat video di bawah yang disediakan oleh rakan-rakan dari RakyatNews,





12 comments:

praha2 said...

Bilo si tua tu nak pie ah? tak sodar diri ko rumah kata tunggu kubur kato mari dio ikut terlujuk dapigs tu. Sayabas siBotak kamu lah anak Malaysia yang sejati. Kito mosti ajar dio oran ni.
Eden pinta diratrik ablek Datukship dio tu.

Anonymous said...

..patut bagi penampar jepun pada si tua kutuk sekoq tu sanggup jadi barua aljuburi munapig haramjadah.. taqbir!..

Anonymous said...

selagi kerajaan tak ambil tindakan terhadap fanatik ni semua selagi tu lah kurang ajar. Patut hantar ke Indonesia baru sedar diri senang senang masuk penjara atau di bunuh oleh mob kat sana. Bagitau diorang ni jangan sampai the silent majority yg diam ni mengamuk macam abang ni.kami menyokong pemimpin yg baik tak kira dari parti mana pun, tapi group bingai ni is just too much

Anonymous said...

gua sokong si botak

Anonymous said...

Bukti dah cukup. Dakwalah sisamad said dan isham rais atas tuduhan menghasut.

Anonymous said...

Syabas abang tanpa nama (Botak - maaf). Jika ada 10 orang seumpama kamu cukup untuk puak haramjadah ni kecut telor dan hilamg biji...

Agent X said...

Kalaulah kita semua bertindak seperti pemuda tersebut, alangkah baiknya. Syabas wahai pemuda.

Agent X said...

Kalaulah kita semua bertindak seperti pemuda tersebut, alangkah baiknya. Syabas wahai pemuda.

Anonymous said...

Barua dan penderhaka negara. Kita jijik dan meluat tengok perangai rakyat yg tak reti menghormati negara sendiri. Ini kah yg diajar oleh pembangkang. Bodoh 5 star...

Anonymous said...

Kecut teloq Hishamuddin Rais ingatkan berani sangat puiihhhh.

Anonymous said...

Hishamuddin Rais kecut teloq tapi KDN tak dak teloq. Mana lebih teruk kecut teloq atau tak dak teloq?

Anonymous said...

golongan yg tidak tahu bersyukur... elok saja kalau dilucutkan.w.negara mereka.kalau dah tidak suka tinggal kat malaysia bleh tinggal kat singapura atau Indonesia...jangan lupa ikut peraturan dan undang2 kalu tidak kena penjara hahah!!!