Friday, August 2, 2013

Penampilan Baru Mantan Raja Permaisuri Agong Hajjah Siti Aishah....

Sekian lama menyepikan diri dari orang ramai, kini Mantan Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong ke 11, Yang Amat Mulia Permaisuri Hajjah Siti Aishah Binti Datuk Seri Abdul Rahman muncul kembali di khalayak ramai.

Baginda menjadi penghias muka depan bagi majalah Wanita Edisi Julai 2013 dan Majalah Nona Edisi Khas Aidilfitri Ogos 2013.

Menjadi balu di usia cukup muda iaitu 30 tahun bukanlah satu perkara yang mudah. Kini, setelah 12 tahun berlalu, baginda muncul dengan semangat yang baru.

Menjadi suri kepada Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Hisamuddin Alam Shah Alhaj pada usia muda iaitu 19 tahun dan ditabal menjadi Permaisuri negeri Selangor pada usia 27 tahun iaitu pada 28 Oktober 1998.

Setahun kemudian menjadi Raja Permaisuri Agong ke 11 dan termuda dalam sejarah negara.9 comments:

Anonymous said...

makin bebulu laaa uncle seekers tengok gambar ni haha

Anonymous said...

Sunnguh AYU dan BERSIH airmuka Mantan Raja Permaisuri Agong Hajjah Siti Aishah ini ya! Raja-raja di Barat terutamanya di England begitu dihormati oleh rakyat, termasuk puak imigran Cina yang berlambak! JANGAN haraplah si Cina imigran berani menghina Bumiputera Barat, mahupun agama rasmi Barat, agama Kristian dan Raja-raja/pemimipin Barat; bahkan di Barat, mana ada perayaan Buddha/Deepavali secara rasmi? Tapi tahu ahu pula senyap si Cina kat Barat! Memang DASAR PENAKUT - dengan orang Islam/Melayu saja berani nak GERTAK dan BULI kita, sebab dia ingat kita takut!

Jadi kita JANGAN bagi muka lansung kat mana-mana bangsa PENDATANG yang tak tau hormat YM Raja-raja Melayu pusaka TAMADUN gemilang nenek moyang kita!

MAKCIK Tempurung – PERTAHAN Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Hey anon, kalau lu tak tahu hormat macam MANUSIA BERTAMADUN, Raja-Raja BUMIPUTERA Melayu/Islam, dan bumi pusaka berzaman nenek moyang Melayu/Islam dan Bumiputera lain, dari sebelum dijajah British lagi, lu boleh BERAMBUS!

Anonymous said...

haram keras konek aku tengok bukan setakat uncle seekers semua bapak-bapak yang tengok pun teringin nie hohohohoh

Anonymous said...

Indah khabar dari rupa.Harapkan wajah tapi perangai semasa jadi permaisuri amat memalukan.One of the worst queen in the world.

Anonymous said...

Uncle seeker tu otak sewel.. nk cari hantu konon, hantu setan ada dlm badan die.. dhtu tk hormat Mantan Raja Permaisuri Agong, dengan cerita pelik2.

Elok tangkap je mamat sewel tu letak dlm balang.

Anonymous said...

Ada talibarut uncle seeker sewel kt sini yer?? Worst sbb xnk ikut ckp uncle setan tu?

Anonymous said...

uncle seekers dah jadi onkol sarkas dahhhh......rambut mcm singa dah aku tgk....

Anonymous said...

Tak boleh lupa gambar dia pakai baju kelawar...mAk aku lagi cantik.