Tuesday, August 20, 2013

Polis Kena Tangkap SEGERA..! Video Panas Otak Biol Wan Ji Al Bakistani Hasut Rakyat Benci Sultan Mahu Hapuskan Kuasa Raja7 comments:

Anonymous said...

..budak jantan sekoq no jahitan sunat dia pun belum elok lagi dah nak tunjuk perangai munapig mcm aljuburi.. hehe.. tak payah angkat pot la.. taqbir!..

Anonymous said...

baso nate...

Anonymous said...

Ustaz ker atau komunis? Perangai dan fikiran jahat serupa penganut syiah. Perlu tangkap cepat dan simpan sampai 2030....kalau sempat jumpa 2030

Anonymous said...

Bukti dah nyata. Mereka merancang sejak 2011 lagi apabila rusuhan bersih turut membawa sepanduk gulingkan kesultanan Melayu. DAP menjadi funder, manakala Melayu menjadi barua. Mamat ni ada hubungan erat dengan Nizar Jamaluddin dan Mat Sabu serta elemen Syiah yang diketahui memang anti sultan dan pro republik.

Kepada DS Zahid Hamidi, KDN, PDRM,SKMM serta Jabatan Peguam Negara tolong ambil tindakan tahan dan siasat siapa dibelakang malaun ni. Jika hangpa tak nak bertindak biar rakyat yang bertindak!

Anonymous said...

KITA TERPEKIK MELOLONG SEKALI PUN, TIDAK AKAN ADA TINDAKAN YANG AKAN DIBUAT OLEH KDN. YANG TERAMAT PENTINGNYA DARI SEGI UNDANG-UNDANG LAPORAN POLIS MESTI DIBUAT OLEH ORANG AWAM, NGO, PARTI POLITIK, BARU PIHAK PDRM BOLEH BERTINDAK???KALAU MEREKA MAHU BERTINDAK.

kuku hitam said...

bro. mohon linkkan blog saya. http://pendekarawang1.blogspot.com/ tqvm bro

Anonymous said...

Syiah dalam PAS macam ni lah.