Thursday, August 22, 2013

PUNDEK Punya Tambi...! Senator Waytha Moorthy TAK Percaya Ada Tembak Menembak Polis Dengan Penjenayah. Thank You IGP Beri Penjelasan...

Pada video klip dibawah ini nanti, minit ke 1:57;00 Senator Hindraf Waytha Moorthy yang dilantik menjadi Timbalan Menteri telah mengkrtitik insiden kematian empat penjenayah di Pulau Pinang...

Waytha Moorthy menyatakan amat sukar mempercayai telah berlaku tembak menembak diantara penjenayah dengan pihak polis!

Ketua Polis Negara segera membidas dan menjelaskan bahawa tidak ada Shoot To Kill kerana pihak polis telah mempertahankan diri mereka.

Saksikan video klip dibawah ini;

 


22 comments:

Anonymous said...

Sppt lu cari punca nape makin ramai anak koling yg terbabit dlm gangtarisme ini...dah kenalpasti punca berusahala utk meleraikan permasalahan itu...bukan dgn menibai polis...bongoks..dah di beri jawatan tetap mengekalkan kebongokskan ...

baik ang pi menoreh getahla moorty...

Anonymous said...

Yang shoot to kill to gangster, mana Ada SOP.
STUPID STUPID STUPID
oh my minister ...........and prime minister

Anonymous said...

Suruh jer si keling tu pergi tangkap gangster suku sakat dia lain kali....baru dia tahu betapa susahnya tugas polis

Patriotik

Anonymous said...

Salam tuan, sepatutnya semua Blog Mulsim sepakat pada pagi ini highlight kan isu Kes Rayuan Kalimah Allah SWT di Mahkamah Rayuan Putrajaya.. seperti yang Blogger GAP buat.

Apalah semua pakat sibukl dgn hal2 yg tk utama dikala Aqidah Islam mahu dipijak2..

Byk lg waktu lain nk sembang politik parti..

tobeng said...

Haram punya pariah,sibodoh manalah lantik pelampau hindu pariah ni jadi timbalan menteri?

Anonymous said...

1. Polis kena letak kamera video mini kat anggotanya utk rakam adegan tembak2 ini sbg bukti.
2. Heret sama mamat hindraf ni masa opersi tp jgn bagi perisai dan jaket kalis peluru, tolak dia ke depan, kamera video polis tu boleh rakamkan mcmana mamat ni kena letup kepalanya oleh peluru penjenayah tp jgn lupa sain dulu surat idenniti supaya tak disalahkn kat polis..

Anonymous said...

aku hairan sampai kini, mcm mana ketua militan hindu @ penaung gangster hindu se malaysia ni boleh duduk dlm cabinet Najib.....

Anonymous said...

Pariah tempatnya di ladang2 estate.

Adalah ZALIM meletakkan sesuatu pada bukan tempatnya. Apatah lagi membiarkan spesis ini memerintah negara.

Anonymous said...

Si Bodoh mana lah lantik pariah ni jadi Timbalan Menteri?

Anonymous said...

Kebodohan najib lantik gangster paria ni

Anonymous said...

bila kaduk nmaik junjung ni lah jadinya......kepala gengster tamil dilantik ji menteri....maka bertambah2 ler org keling dpt lesen besar ji gangster....sape yg salah? BN jg ke?????

Anonymous said...

Najib lagi bengap coz lantik timb.menteri bongoks!!

Anonymous said...

lu orang suma tarak tau kita orang punya janji..dulu bulum undi punya jam bos suda janji sama saya kasi pangkat...tapi tamau kasi kacau sana kacau sini...bos banak takut sama saya...lu ane apa lu tau? pegedehhhhh! kasi adip sama lu baru tau. lu bos pun takut tunduk sama saya punya kaki apa????.

Anonymous said...

dey, tamauk komen la dey klau lutatau apa cerita...kita sudah ada janji apa....

Anonymous said...

lu orang suma tarak tau kita orang punya janji..dulu bulum undi punya jam bos suda janji sama saya kasi pangkat...tapi tamau kasi kacau sana kacau sini...bos banak takut sama saya...lu ane apa lu tau? pegedehhhhh! kasi adip sama lu baru tau. lu bos pun takut tunduk sama saya punya kaki apa????.

Habeib Khan said...

Lols Gag is the the Best Lol Network Ever, where you can every thing is lol and Funny, Troll Images, Funny Vidoes, Prank Peoples, Funny Peoples, Prank Images, Fail Pictures, Epic Pictures, Epic Videos, Prank Videos, Fail Videos and Much More Fun and Entertainment, Lols and Gags, Lol Pictures, Lol Videos, Funny Pictures, Lol is the Laugh out of Laugh where you can Fun Unlimited and Laughing Unlimited.
lolsgag.com

Anonymous said...


11 October 2013

A New Inspirational Blog-Moonologie~
Hello all, I hope your having a lovely week.

Anonymous said...

I wanted to tell you all about a beautiful and inspirational blog that my friend Kerrie just started.
Kerrie is an amazing and beautiful spirit and is so incredibly inspirational.

Anonymous said...

She is someone that I was fortunate and blessed enough to meet through Instagram a few months back.

Anonymous said...

Every time I read her posts and see her photos on IG, she truly inspires me with the incredible love she has for her husband and her new beautiful angelic son.

Anonymous said...

If you haven't seen her on IG, please take the time to stop by and follow her there under "BonjourMoon".

Anonymous said...

And now, she just debuted her new blog called "Moonologie", which is absolutely lovely!! Her first post already had me in happy tears.