Friday, September 6, 2013

Bila Polis Nak Tangkap India BMW Langgar Lari Motosikal....? Video Klip Langgar Lari

Pemilik BMW dengan nombor pendaftaran WYJ 3255 ialah seorang berbangsa India, melalui semakan JPJ online, kenderaan ini sudah ada 25 saman...!

Pemilik motorsikal LC135 nombor pendaftaran WRB8915 adalah seorang budak melayu. Menerusi rakaman video ini, pemilik kereta BMW dilihat bertindak HIT and RUN, terus berlalu pergi setelah melanggar penunggang motosikal ini... Kesian, melambung budak tu beb!


11 comments:

Anonymous said...

Korang boleh buat ape ? ...aku gangster lebih berkuasa ...diam dan tutup mulut kalau nak selamat... jangan sesaipa beri amaran...

Anonymous said...

Banyak publisiti, rungutan. Tapi tak ada tindakan.

Anonymous said...

Polis dah tak ada kuasa nak tangkap sebab EO dah rak ada

Labu8455 said...

Polis kata budak india tu tak lari pasal dia ada buat polis repot dalam masa 24 jam - jadi polis menganggap budak india tu bertindak betul dengan melanggar budak melayu tu kemudian terus belah dan repot kemalangan dalam tempoh 24 jam ! Wow ! 1st class punya undang undang tahap jamban.

Anonymous said...

DS Zaid dah tahu ke belum ni?

Dyll said...

Nampak gayanya mentaliti org2 Malaysia sekarang nie dah macam org2 diChina. Setiap kejadian / kemalangan, cuma tengok2 dan lihat2 aje, macam tengok wayang, tiada rasa nak menolong langsung....

Anonymous said...

tak ada orang repot kot....polis tak boleh ambil tindakan jika tak ada repot????

Anonymous said...

Ada repot, ada lah tindakang,
Tak ada repot, kaki pun goyang.

Anonymous said...

Lain kali kita pun boleh buat perkara yg sama....
Langgar & blah.... lepas tu terus report...
Benda2 belagak mcm ni kalo ko org perasan...
Jadi akibat lambakan kedai besi buruk yg x di kawal kerajaan...
Vandalisma, pecah rumah...asal barang jd wang...
Kerajaan pon x pikir nak naik kan industry logam negara...
Org asing yg control..... Sauk cukai.... inilah jadinya...

Anonymous said...

Apakata.. kalo kita terlanggar polis...kita blah...buat report kt balai...

Anonymous said...

Kalau penunggang motosikal tu pemuda india or cina tentu polis dah tangkap,reman dan bawa ke mahkamah..sebab ngo dan peguam bukan Islam akan menggunakan peluang ini utk menghentam kerajaan dan polis tp apakan daya pemuda itu berbangsa melayu beragama Islam.. Inilah negara Malaysia yang bertuah bagi yg asal keturunannya pendatang!!! Anak Muda Penang