Saturday, September 7, 2013

Zahid Hamidi Dengan Ali Rustam Dijangka Menang Mudah Untuk Jawatan Naib Presiden UMNO....?

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi menyambut baik hasrat bekas Ketua Menteri Melaka, Datuk Mohd. Ali Rustam untuk bertanding jawatan Naib Presiden UMNO pada pemilihan parti Oktober ini.

Ahmad Zahid berkata, dengan pengumuman itu pemilihan jawatan dalam UMNO kali ini akan lebih meriah sekali gus membuktikan pemilihan kali ini, khususnya untuk jawatan naib presiden dan ke bawah lebih terbuka.

"Saya berharap perwakilan UMNO di semua peringkat terutama perwakilan daripada akar umbi akan dapat membuat pilihan terbaik di kalangan (calon) yang baik-baik pada pemilihan 19 Oktober nanti.

"Mudah-mudahan ini akan memperkukuhkan UMNO dan akan memperkuatkan kepimpinan (Perdana Menteri) Datuk Seri Najib Tun Razak dan juga (Timbalannya)Tan Sri Muhyiddin Yassin," katanya kepada pemberita semasa menghadiri Program Pemimpin Bersama Rakyat di sini hari ini. - BERNAMA

5 comments:

Anonymous said...

Cukuplah Ali Rustam tu,berkhidmatlah cara lain pulak kepada negara.Saya teringin sangat nak lihat perubahan besar dalam Umno,dari segi idea,perlaksanaan dan pencapaian.Rasanya Ali Rustam,Isa Samad dan kurang umpphhnya,elok cari tokoh baru,muda dan berani mendepani cabaran.

Anonymous said...

HishamKERIS kau org suka tak?

Anonymous said...

HishamKERIS kau org suka tak?

Anonymous said...

Duit org lama dlm poket cinabeng.

Anonymous said...

SEMUA LAYAK KECUALI...

1.AH JIB GORBLOK

2.HISHAM@ AMARAN

3.NAZRI KITUL

4.KJ LIBERAL

4 JAHANNAM NI HUMBANKAN KELUAR DARI UMNO PARTI KERAMAT SEMUA BANGSATWAN HARAMHADAH PENJILAT JUBOR CINA PENGKHIANAT BANGSA

MUHYIDIN ZAHID MUKHRIZ SEMANGAT MELAYU PASTIKAN 3ORG NI MENANG KALAU NAK MELAYU SELAMAT