Friday, September 20, 2013

Zahid Hamidi WAJIB Diangkat Sebagai Naib Presiden UMNO Nombor Wahid [No 1]

UMNO sebuah parti keramat bangsa melayu perlukan seorang pemimpin yang tegas dan berani...!

Cabaran untuk mendepani PRU ke 14 dijangka lebih sengit berbanding PRU ke 13. Oleh itu UMNO-BN perlukan pemimpin untuk mengepalai sebuah pasukan bertarung di medan peperangan membawa panji panji parti menggempur pihak lawan seterusnya mengukir kemenangan agar kerajaan BN kekal berkuasa....

Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi sudah membuktikannya. Semenjak mengetuai Kementerian Dalam Negeri, kita sudah boleh saksikan sendiri pihak PDRM kembali tegas, garang dan digeruni. Dalam tempoh 3 bulan sahaja sudah 8,439 tangkapan dibuat terhadap ahli ahli kumpulan kongsi gelap yang selama ini bermaharaja lela dengan pelbagai jenayah seperti merompak, menyamun, membunuh, mengugut sebagai aktiviti harian mereka.

Ketegasan Zahid juga mengundang keresahan juak juak murahan Pakatan Pembangkang. Mereka tahu bahawasanya KDN dibawah kepimpinan Zahid bukanlah boleh diperkotak-katikan. NO MERCY!

Tak perlulah untuk dihuraikan dengan panjang lebar kejayaan Zahid mengembalikan aura PDRM dan membuatkan senario sekarang ini rakyat sudah pulih keyakinan dengan pihak berkuasa. Kejayaan demi kejayaan boleh rakyat saksikan sendiri.

Tindakan Menteri KDN ini mengarahkan pihak Imigresen untuk menggempur secara besar-besaran mencari sehingga ke lubang cacing membersihkan Pendatang Asing Tanpa Izin sebenarnya mengundang keresahan dikalangan banyak kaum CINABENG. Mereka gunakan Anwar untuk tuduh kerajaan BN membela warga Bangla padahal kaum mata sepet inilah yang sedang membuat onar mengimport masuk warga warga dari negara China Wall bersembunyi dinegara ini... 

Tidak musathil undi meningkat kaum mata sepet pada PRU ke 13 yang lalu turut didalangi oleh pendatang haram mata sepet yang menggunakan Kad Pengenalan mana mana warga cina yang sudah mati tetapi tiada laporan dibuat!

Itulah sebabnya ketegasan Zahid Hamidi sudah bikin juak juak pimpinan Pakatan Pembangkang panaass.


Apabila kita sudah saksikan pengkhianatan pengundi kaum CINABENG pada 5 Mei 201, mereka secara terang terang mahu merampas kerajaan Malaysia, kita perlulah kuatkan semula ukhwah dan zahirkan kekuatan kita bangsa MELAYU...!

Sekiranya melayu kuat, seandainya melayu bersatu dan hebat, maka ketika itulah kaum CINABENG akan melutut dan sanggup menjilat untuk mereka meneruskan 'business survival' dalam negara kita.

Untuk menjadikan melayu kuat, UMNO perlulah diperkuatkan terlebih dahulu...! Kalau UMNO mahu diperkuatkan, kita mahukan pemimpin untuk membawa kita kearah membinan kekuatan ini.

Sudah tentulah UMNO perlukan seorang Naib Presiden yang bisa memberikan sentuhan Midas Touch bagi membantu tugasan YAB Datuk Sri Najib bersama sama dengan Tan Sri Muhyiddin Yasin.

Barisan kepimpinan pada pemilihan tahun 2013 ini seharusnya membayangkan kekuatan UMNO untuk mengetuai BN bertarung pada PRU ke 14 nanti...

Benchmark kekuatan UMNO akan bergantung kepada keputusan menyaksikan siapakah yang akan terpilih dan sudah pastilah jawatan tertinggi memberikan gambaran sebenar.

Sekiranya Zahid Hamidi memenangi jawatan Naib Presiden sebagai 1st winner, tidak mustahil UMNO dan nasib bangsa melayu akan berada on the right track...

Perwakilan UMNO harus bijak membuat keputusan! Setelah dibariskan calon calon yang menawarkan diri bertanding dan mempertahankan jawatan Naib Presiden UMNO, terserlah wajah Datuk Sri Ahmad Zahid Hamidi adalah pilihan utama sebagai Khalifah dikalangan mereka yang mahu bertanding!

Zahid Hamidi adalah calon terbaik untuk mengetuai barisan Naib Presiden UMNO demi masa depan bangsa melayu agar tidak dipijak pijak oleh CINABENG....

13 comments:

Anonymous said...

Saya sangat setuju!!! No more amaran! Dengan amaran yang berjuta juta lemon lah makanya cina sepet bangsa makan babi naik cacing kat mata kita.

Jangan orang Melayu kasi suku undi pun pada bangsa sial ni.

Tamat sudah semangat setiakawan.

Untuk mata sepet, sila belah dari Negaraku MALAYsia.

Anonymous said...

SETUJU SANGAT DATO ZAHID JADI PM BARU MALAYSIA...BIAR CINA DGN SEGALA KAUM MINORITI YANG KURANG AJAR NI TAKUT DAN HORMAT PADA ORANG MELAYU SEBAGAIMANA KITA MENGHORMATI AGAMA DAN KEBUDAYAAN DIA ORANG ..

Anonymous said...

ZAHID THE BEST BRO..

HISHAM@AMARAN BOLEH BLAHHHHH

puchong_mali said...

Hakikatnya adalah DAP tuduh BN menyeludup 40,000 Bangla mengundi PR13 untuk mengalih perhatian rakyat, mereka menyeludup 50,000 pendatang haram China. Sedarlah wahai kaum Bumiputera... sekarang adalah masa untuk bertindak!

Anonymous said...

dah kempen nampak dah yer! harap perwakilan yg mengundi mewakili hasrat seluruh umat melayu yg cintakan ketuanan melayu di tanah ini

Anonymous said...

Setuju 100+%.

Anonymous said...

MALAYSIA NEGARA ASAL ORANG MELAYU!

Anonymous said...

NEGARA MALAYSIA (DULU NAMA TANAH MELAYU) PEMILIK ASALNYA IALAH NENEK MOYANG KU ORANG MELAYU...HARAP MAKLUM.

salim hasan said...

SAYA SOKONG 1000 PERSEN ARTIKEL NI.WALAUPUN PERNAH SATU KETIKA PAK ZAHID TERSALAH JALAN KETIKA ERA ANWAR IBRAHIM DAN PERNAH TERKAIT KONTROVESI ISU NEPOTISMA.TAPI TERNYATA BELIAU SEMAKIN SEDAR DAN SEMAKIN RELEVAN DAN SETIA BERSAMA MENGUKUHKAN UMNO.BERBANDING BEBERAPA KERAT PEMIMPIN YANG MASIH DALAM UMNO TAPI TAPI POLITIK MEREKA MASIH MENYUAKANKAN LUBANG BELAKANG MEREKA PADA ANWAR IBRAHIM

Anonymous said...

MALANGNYA USAHA TIDAK DIBUAT SECARA KOMPREHENSIF KERANA PERNIAGAAN ASAS KONGSI GELAP TIDAK DIMUSNAHKAN. DALAM KEADAAN TERANG BENDERANG KITA BOLEH LIHAT BANYAK KEDAI-KEDAI JACKPOT TUMBUH JAUH LEBIH SUBUR DARI CENDAWANG LEPAS HUJAN. DIMANA-MANA KITA BOLEH LIHAT... JANGAN KATA DIBANDAR BESAR TAPI DI PEKAN-PEKAN KECIL PUN BERSEPAH DAN LEBIH MENYAKITKAN MATA ADA YANG BEROPERASI TAK SAMPAI 100 METER DARI BALAI. JIKA ORANG AWAM TAHU AKTIVITI YANG DILAKUKAN DISATU-SATU PREMIS... TAKKAN POLIS MALAYSIA YANG DIKATAKAN SALAH SATU YANG TERBAIK DIDUNIA TAK TAU TAPI ITULAH YANG BERLAKU. PELIK TAPI BENAR!!!! MUSNAHKAN SUMBER KEWANGAN PENJENAYAH NI DAN RAKYAT AKAN HIDUP AMAN..

hangkedee said...

Kita pemimpin yang berani dan tegas.Say no to kerismudin&co.Yang pelik lepas banyak di tangkap kena mereka di penjara semakin hari semakin berlambak

Anonymous said...

Zahid pemimpin masa depan !

Anonymous said...

Zahid pemimpin masa depan !