Wednesday, November 20, 2013

Isu Rosmah Ke Qatar Naik Private Jet - Azalina Balun Khalid Gereja Di Parlimen....







5 comments:

bro yul said...

aku tengok muka khalid gereja nie pun dah naik menyampah.....cuba klu jijah omega duduk tempat rosmah hari nie dan naik private jet tu....bukan main menjilat lg la para pemimpin2 pakatan harami..bg aku pakatan harami nie suka bermain politik murahan....rosmah bukan nyer ahli politik x perlu la nak tarik dia sama dlm isu politik yg main politik suami rosmah jer....lg pun dia hadir atas jemputan...dia pergi pun untuk kepentingan negara kita jugak x perlu la nak perbesarkan isu2 mcm nie ia menampakan lg yg pemimpin2 pakatan harami ketandusan modal untuk d bahas d parlimen.....

bro yul said...

aku tengok muka khalid gereja nie pun dah naik menyampah.....cuba klu jijah omega duduk tempat rosmah hari nie dan naik private jet tu....bukan main menjilat lg la para pemimpin2 pakatan harami..bg aku pakatan harami nie suka bermain politik murahan....rosmah bukan nyer ahli politik x perlu la nak tarik dia sama dlm isu politik yg main politik suami rosmah jer....lg pun dia hadir atas jemputan...dia pergi pun untuk kepentingan negara kita jugak x perlu la nak perbesarkan isu2 mcm nie ia menampakan lg yg pemimpin2 pakatan harami ketandusan modal untuk d bahas d parlimen.....

Anonymous said...

Khalid Samad is right!

Anonymous said...

Kenapa Khalid Samad tidak pertikaikan Anuwar guna Jet persendirian ketika ke Sabah dan Sarawak tempoh arii???

Anonymous said...

At the end of the day, kalau Rosmah pergi untuk kebaikan Negara and to foster better relationship between the two countries, does it matter so much if she flies on a private jet? First Lady negara lain pun ada yang guna private jet untuk travel wei.Sometimes we cant see the forest for the trees! Janganlah sibuk dengan benda kecik macam ni. Orang lain dah naik ke bulan, kita sibuk argue benda macam ni! Nampak sangat bodohnya kita!