Wednesday, November 20, 2013

PUNDEX Punya Paria....! Rajagobal Letak Jawatan Segera......!!

BUNGKUSS, dimalukan dan ditewaskan digalanggang sendiri....!

Stadium lengang, permainan hambar dan lesu dari skuad Harimau Malaya menyaksikan pasukan Qatar melayakkan diri mereka ke kejohanan Piala Asia 2015.

Ini paria punya pundex lagi mau cakap apa la tambi...?? Letak jawatan bagi jurulatih lain peluang laaa



7 comments:

Anonymous said...

hoi paria u memamg cakap banyak..pi balik wat thosai lah...Ong KIm Swee lagi berwibawa...dei thambi

Anonymous said...

adoi brader..lek la..org lain pon marah pasal bola..tp yg kau cakap macam rasis tu kenapa??
Macamana la org nak suke kat BN kalau perangai kau macam gini..lain la kalau perkara itu menggugat agama Islam atau hak orang Melayu itu sendiri..tak payah la nak maki2 sebut2 nama kaum dia..ini bola je pun..
peace

Anonymous said...

Biasa lah, hindu bila cakap, berbelit2! Sebab tu majority lawyer, agent insurance, depa yang control.

usin said...

relax bro. jangan marah2 cam ni. malu kt orang. piala asia je tu, bukan world cup. xperimen mestilah ada tahap gagalnya. nak dapatkan satu hasil, kena seribu kali GAGAL! saintis dulu masa nak cipta pemetik api, berapa banyak tangan dah rentong dan meletup kena sambar api. hahahaha... rajagobal ni saintis bolasepak. untuk worldcup 150 tahun akan datang, team malaysia mesti akan main dipentas final, hasil xperimen rajagobal la ni. so, bro blogger sila relax. hujung tahun ni rajagobal akan BERAMBUS!!!! tak lama dah....

Anonymous said...

Tak baik cakap begitu. Walauapapunmemang Rajagopal perlu ganti. Perubahan dr segi taktikal baru perlu di buat. Strategi Rajagopal mudah dibaca dan masih ditakuk lama.

ParitbuntarMari said...

Dalam bolasepak ukuran kejayaan sesebuah pasukan adalah samada menang atau kalah dalam setiap perlawanan yang dilalui.
Walaupun persembahan dikatakan baik tetapi kalau masih kalah ianya tetap dianggap tidak berjaya.
Jadi bolehlah letak jawatan aje. Janganlah nak cakap banyak lagi.

Anonymous said...

Apa kena mengena dengn bn plak salah ni..