Saturday, November 30, 2013

Waaah BEST Macam Ni... 1hb Oktober Wardina Balun Najib Kata BN Seleweng Duit. Sebagai Hadiah Wardina Dapat Jadi Ahli MKPN


15 comments:

zm.azami said...

asalam dan mohon share

Anonymous said...

Tak payah lah kau nak tunjuk pandai Wardina ooii..Nanti gabra kau dalam majlis tu sebab ahli-ahli yang lain semuanya ada kepakaran tertentu. Kau ada apa...setakat cakap ikut sedap mulut saja, setakat bercakap berasaskan common sense saja, setakat ambil contoh dari bukubuku yang dibaca saja. Orang lain pun boleh buat.

Kau sepatutnya menarik diri kalau kau ada perasaan benci dan iri hati kepada kerajaan. Jangan jadi musuh dalam selimut kepada kerajaan, lepas tu sampaikan maklumat kepada PAS atau PKR. Harap-harap tidak menjadi pembelot.

Anonymous said...

najib oh najib....

Anonymous said...

Itu adalah cara Najib buat kerja dan tutup "mulut"..lepas ni berani ka lagi Wardina buat hal ??

Anonymous said...

Sesiapa nak dilantik apa apa jawatan dalam kerajaan,kutuk najib @ kerajaan.Mesti dapat punya,lagi kau kau hentam..lagi cepat dapat jawatan.

Anonymous said...

Aku bayar cukai bukan nak bagi pada dia ni.. mengabihkan boreh je..

Anonymous said...

yg dia kata tu betul, kan ada seleweng macam isu jam tu. Gomen yg kena walhal yg buat taik di kementerian. Apapun PM memang terbaik, dia lantik antara yg terbaik.

Anonymous said...

kena lantik org mcm wardina sbb dia ada ramai followers. mcm jual beli bank. byk berminat beli bank bukan saja bank tu sendiri tp dia punya customers/followers sbb tu aset

Anonymous said...

Bagi chan ah jib jor buat apa pun..ramai sungguh musuh dlam selaur dlm dia..pru14 saah dia akan gantikan tempat mat jub sebagi ketua pembangkang..dont worry ..

Anonymous said...

Klu kat sekolah, budak yg byk mulut ni kita bg jwtan atau tugas. Senyap le dia. Biar dia tau susah ke sng. Saya rasa Dnajib guna kaedah yg sama. Byk sgt songeh, amik kau.

www.youtube.com/user/safleyadmad said...

kaedah btul; cam murid nakal yg dlantik jadi ketua klas. rasa tanggungjawabnya "mengurang/menghapus" kenakalan/ persepsi negatif terhadap org yg sblumnya dhemtam. Manusia perlukan "pendedahan" utk jadi bagus sbb tanpanya akan cuma jadi katak....ngongngongngong dbawah tempurung sb bekawan dgn serangga dlm tempurung itu je!

Anonymous said...

JAM TANGAN OMEGA TU ??!!??

Anonymous said...

Minah ni dah sengkek skrng ni.job dah kurang.dpt plk elaun kat situ rembat je la.muka x malu.kerajaan tu yg kau kutuk last2 cr mkn kat situ jgk.

Muka je cantik tp tampal kulit biawak.betol2 tak tau malu.puihhhhh....

Anonymous said...

Saya setuju sgt kalau kenyataan bahawa nak dapat elaun, nak dapat perhatian dari hajib, kita kena kutuk kerajaan, tentang apa yg kerajaan buat. Sudah pasti kita akan dapat perhatian atau imbuhan dari najib.

Anonymous said...

Itulah post idaman ah jib gor.