Tuesday, December 17, 2013

Apakah Pihak Kementerian Mahu Setuju Jika Anugerah Industri Muzik 2014 Pilih Abby Abadi Dengan Aisyah Sebagai Pengacara Majlis..?

Siapa yang tak kenal dengan wajah dua wanita ini....?

Bekas artis yang melalui akhir zaman memilih platform politik Pembangkang untuk fofular. Melalui tiket sebagai 'celebrity Pembangkang' mereka akan dijulang, diraikan. Tugas mereka hanya menjadi penceramah sebagai 'crowd puller' agar tabung derma yang berjalan membuat kutipan akan sentiasa membukit bertingkek tingkek....

Abby Abadi dan Aisyah sudah menjadi celebrity parti PAS. Malah Aisyah diberikan penghormtan bertanding kerusi Parlimen Jempol pada PRU 13 menentang Tan Sri Isa Samad.

Abby dan Aisyah tak perlu risau sekiranya mereka rasakan setelah menyertai Pembangkang pintu untuk beraksi dan mendapat "MAHSYUK" dalam industri hiburan tanahair sudah tertutup...., sebenarnya TIDAK!

Lihatlah tuah yang menyebelahi sahabat karib mereka, al-kisah betapa pemurahnya pihak Anugerah Industri Muzik di SINI

2 comments:

Anonymous said...

Bagi pihak kementerian mereka tak ada masalah sebab dalam kementerian ada talibarut dan ada juga yang buta perut... kehkehkeh......................

Anonymous said...

Abby dan Aishah lebih layak jadi pengacara bersama "Anugerah Glamour Muzik PAS 2013"....ha..ha..ha. Hadiah di sampaikan oleh Hadi Awang kepada juara, naib juara disampaikan oleh Md Sabu manakala tempat ke3 disampaikan oleh Stopa...he...he...he. Doa selamat oleh ustaz Azhar Idrus ( boleh cari calun isteri lagi.