Sunday, December 8, 2013

Betul Kata Kak Ijat Si Fuziah Saleh Itu Bangsat...? Video Klip Serta Foto Foto Ini Buktinya...

Dibawah ini nanti anda tolong saksikan dan tontoni video klip menayangkan segala bukti bukti sahih bahawa Ahli Parlimen Kuantan dari PKR, Fuziah Saleh seorang pembohong dan pembelit saling tak tumpah kelakuannya dengan Anwar Ibrahim....

Ceh waaahh...! Bukan main sedap mulut dia berbohong dalam Dewan Rakyat dengan muka selamba menceritakan terima panggilan talipon dari seorang mangsa banjir yang ketika itu air sudah naik ke paras leher, hebat sungguh drama klentongnya, air dah sampai paras leher masih boleh menalipon wakil rakyat PKR..?

Tambah cili lagi Fuziah berkokok dalam Dewan Rakyat mengadu kunuuunnya tak ada bantuan daripada Jabatan Bomba dan lain lain agensi kerajaan.

Cuba anda bandingkan dua foto ini. Diatas Fuziah hanya berani pergi ke tempat yang tidak ditenggelami air, tak sampai pun paras lutut. Tugas Fuziah hanya untuk berposing berfoto kemudian upload ke Twitter dan Instagram....

Dibawah ini ialah foto ialah foto ADUN Kuala Sentul Dato Shahaniza Shamsuddin dari UMNO. Kuala Sentul bukan dalam kawasan Parlimen Kuantan. Tetapi anda lihat sendiri, Shahaniza berani menempuh dugaan, cabaran getir dan bahaya air pasang, selamatkan mangsa-mangsa banjir..!

Mungkin ramai mangsa mangsa yang telah diselamatkan ini tidak mengundi BN kerana mereka telah mengundi Fuziah Saleh, namun tugas dan tanggungjawab sebagai insan prihatin oleh pimpinan UMNO mengenepikan semua isu ini, nyawa manuisa lebih penting untuk kita selamatkan!

Fuziah Saleh hanya tahu menangguk di air yang keroh sepertimana sifat mereka pimpinan Pembangkang yang memiliki hati yang sangat keroh....

Sekarang anda dipersilakan untuk tonton video klip dibawah ini, jelas terbukti wakil rakyat PKR Ahli Parlimen Kuantan berbohong semata mata mahu menutup onarnya yang gagal membantu dan memembela nasib rakyat di kawasannya sendiri.

Spesis juak juak murahan Pembangkang ini hanya tahu nak salahkan kerajaan BN....4 comments:

Anonymous said...

pi mamposlah macai2 pkr..!!! dah ketua depa kepala pembohong no.1, wakil rakyat depa pun kaki pembohong, putarbelit juga... macai2 depa pun ikut juga kaki pembohong dan putar belit... mcm sialll !!!

Anonymous said...

terima panggilan dari pusat pemindahan banjir....... mereka pergi pusat pimindahan tu jalan kaki je ke.... bodoh. mungkin yg call dia org yg undi dia kot sbb malu nak terima bantuan dari bn. itukan kawasan dia apa hal dia mintak org lain buat kerja dia. babi punya orang

Anonymous said...

betina babi nak jadi heroin.
Babi2 PKR memang suka membuat fitnah.
Betina2 PKRPAS barua dapigs laknatullah

Anonymous said...

Mana PR , mana Anuar ibrahim, mana hadi awang , msna nik aziz , mana lim guan eng & mana kapar sing cakap tak serupa bikin . Ini satu iktibar bagi penyokong2 PR khususnya.Allah nak tunjuk kebenaran dan kebatilan melalui insiden banjir.harap org2 PR dpt melihat kelemahan kerajaan PR dlm insiden banjir.