Tuesday, December 24, 2013

Kulit Tebal Muka Tak Tahu Malu Punya Chua Soi Lek....! MCA Tak Buat Kerja, Ramai Calon Tonggeng Masa PRU 13 Lagi Mau Mintak RM20 Juta Untuk Sekolah Cina...?


Chua Soi Lek dalam ucapan terakhir sebagai Presiden MCA mencuba nasib memohon secara impromptu peruntukan sebanyak RM20 juta bagi sekolah cina dari Perdana Menteri, jumlah yang kurang berbanding RM30 juta yang diluluskan di majlis yang serupa tahun lalu.

Kali ini cubaan beliau gagal kerana Najib langsung tidak ambil pusing permohonan tersebut.

JOM anda saksikan video klip dibawah ini;


7 comments:

Anonymous said...

Buat kerja malas, tp ada hati nk minta duit peruntukkan, ptuiiiiii..taik laaa cino nie..mmg dorang nie muka tak malu..

Anonymous said...

Tak buat keje, bila kalah salahkan umno.

salim hasan said...

Wahai porno man lu dah tak da bargaining power anymore la.Lu punya parti Malaysian Cnnese Arrogant ni dah terlungkup dan tertiarap.Lu luluk tiam tiam sudah la.

Anonymous said...

mohon kerajaan istiqamah untuk tidak mengiktiraf UEC sebab mereka tidak mengambil subjek Bahasa Melayu. Orang lain masuk IPTA dengan antara lain bersyaratkan lulus BM.. takkan depa ni yang tak amik BM nak bagi masuk cam tu jer..

Anonymous said...

Yg bising tepul tangan ramai yg pangkah dap. Musuh dalam selimut tu.......

Anonymous said...

Yang maki hamun cina kat sini anak sial..... ni kencing dan taking air kencing itu di dlm tangan snediri, tengok dulu berapa kantoi hang menjatuhkan bangsa melayu sendiri

Anonymous said...

Yang maki hamun cina kat sini anak sial..... ni kencing dan takung air kencing itu di dlm tangan sendiri, tengok dulu berapa kantoi hang menjatuhkan bangsa melayu sendiri