Tuesday, December 31, 2013

Rafizi Dah Buat Road Show Hasut Rakyat Pasal GST.... Ketua Penerangan UMNO Bila Lagi Nak Pusing Satu Malaya....?

Rakyat akan lebih faham semuanya yang buruk dan hodoh belaka daripada kerajaan Najib kerana Anwar Ibrahim ada Rafizi yang mampu laksanakan tugas tugasnya....

Tindakan untuk buat road show memutar-belitkan pemikiran rakyat, menghasut minda pengundi dapat dijalankan dengan berkesan oleh kuda tunggangan Anwar. Pimpinan Pakatan Pembangkang senyum sampai ke telinga!

Mana pergi Ketua Penerangan UMNO Malaysia...?

5 comments:

Anonymous said...

Masaalahnya kerajaan Najib tidak pernah memberi tidak balas yang direct dan cepat kepada rakyat atas apaapa inisiataf yang dibuatnya untuk membendung kegiatan hasutan dan pembohongan oleh Pembangkang. Kadang-kadang berhari-hari berminggu-minggu media massa saperti internet dan bloggers melapurkannya tapi kerajaan berdiam saja. Apabila sesuatu perkara itu telah hampir hilang kawalan atau rakyat telah mula mempercayai apa yang dikatakan oleh Pembangkang baru lah pihak kerajaan kelabah hendak menanganinya. Itu lah masaalahnya bila Penasihat-penasihat kepada Najib asyik duduk dalam pajabat dan sekadar menjadi "armed chair" advisers sahaja.

Anonymous said...

HAMPAS...PEMUDA UMNO JADI PEMUDI UMNO.
SEMASA PEMILIHAN, BUKAN MAIN LAGI...LEPAS TU SENYAP PONDAN.
ALAMAT UMNO AKAN BUNGKUS...
AKU DAH MULA MELUAT DENGAN UMNO.

Anonymous said...

Umno akan dekati rakyat hanya pada masa nak PRU saja. Sabor beb. PRU 14 nanti Umno akan turun jumpa rakyat. Tak lama lagi dah.

Anonymous said...

UMNO sedang menempah batu nesan, pasal tu la diam, .. rakyat yang menyampah dgn PR merasa resah apa akan jadi kalau DAP berkuasa di Putrajaya... . Kami sanggup terima UMNO walau tempang dari disumpah anak cucu kami yang 'gadai' ketuanan melayu dibuminya sendiri.

Masa persidangan memasing berTELUR, kalau mcm ni la serangan ke atas UMNO, dan kalau mcm ni tindak balas UMNO yg bodoh dengan PEMANDU, yang lembab dgn PM sibibir merah, maka tertunailah impian sikunyit gila tu jadi PM

mazelan junit said...

ahli umno pon turun la cai, lu ni putar alam punya blog, ini bukan dsai atau pas yg suruh cai, ni kebangkitan rakyat yg rasa diri ditindas la cai..cai oh cai..