Monday, December 16, 2013

Wang Besaaaar Menanti Anda Dari Anugerah Industri Muzik Jika Berani Jadi Calon Pembangkang Bertanding PRU

KLIK SINI

3 comments:

Anonymous said...

Aku cadangkan kepada semua ahli-ahli UMNO yang tidak mendapat apa-apa imbuhan selama menjadi ahli UMNO supaya beramai-rakai masuk PKR lagi baik kalau masuk DAP dan kalau boleh menjadi calon ADUN atau MP pada PRU 14 nanti serta jangan lupa hentam kerajaan UMNO BN kaw kaw. Selepas itu gerenti anda akan mendapat imbuhan besar dari kerajaan atas jasa anda menghentam kerajaan... Amacam setuju?

Anonymous said...

Ada Pemimpin Umno Bantah Kenaikan Letrik dan Tol

baru aku tahu rupa2nya dalam Umno pun ada juga pemimpin yang bodoh phiang. naik lah apa pun, ianya tidak libat atau jejaskan rakyat miskin dan sederhana. sasaran kerajaan adalah kepada orang2 kaya dan tokey2 kilang.

Najib kena jaga2 dengan pemimpin Umno jenis ini, bukan apa takut dia ni musang bulu ayam (mungkin orang Anwar ?).

Ahli Umno Cerdik

Anonymous said...

Bro

Aku pening la dengan Umno ni. Bila Pas ajak muzakarah, mereka kata okay. Tapi dalam masa yang sama mereka hentam Mat Sabu orang no 2 Pas dengan isu syiah pula.

Sepatutnya kalau nak muzakarah, jangan lah duk jaja cerita pemimpin Pas itu ini itu ini. Muzakarah dulu, bila dah berpakat elok2 baru lah pakat tegur hang aku mana yang tak betul.

Sampai kiamat pun tak akan jadi muzakarah Umno-Pas. Sampai kiamat juga tak akan jadi cantuman Umno-Pas. I am very sure about this. Lim Kit Siang and Karpal Singh also share the same view, they have nothing to worry because they know this not going to happen, they know very well who is Umno and at the same time they also know who Pas is.